Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Recepten Slowcooker: 20 opwarmsoepen voor een ijzige dag

30 Slowcookerecepten die helemaal van nul zijn gemaakt

 1. Geschreven door Kristi Arnold

 2. Ah, winter. Het is zalig-glinsterende met ijs bedekte bomen in overvloed, waardoor we verlangen naar warme plaatsen om op te kruipen en nippen aan warme vloeistoffen. Het is tijd om je slowcooker te pakken en de ingrediënten toe te voegen om een ​​stomend langzaam gekookt brouwsel te maken dat je eettafel vanavond opwarmt. Probeer een van onze 20 stomende soep slow cooker recepten om je buik op een ijzige dag te verwarmen.

 3. Je kunt vrijwel elk soeprecept in slechts enkele stappen omtoveren tot een meesterwerk van de slowcooker. Probeer onze originele crock-recepten of zet uw favoriete soepen om in langzaam gekookte wonderen. Controleer uw ingrediëntenlijst op granen zoals rijst of pasta en houd deze tot het einde tegen. Kook uw soepingrediënten langzaam gedurende 6 tot 8 uur op LAAG of 2 tot 4 uur op HOOG. Voeg de laatste 15 minuten de rijst of pasta toe en zet uw fornuis indien nodig op HOOG.

 4. 1. Chili: Ik ben helemaal weg van deze slow cooker vegan chili. Maak je favoriete chili slowcooker-stijl met bonen, vlees of linzen, tomaten en je favoriete kruiden. Maak het pittig om jezelf nog meer te verwarmen op een extra koele nacht. Of probeer onze fornuisversie van plantaardige chili.

 5. 2. Maïssoep: Veganistische maïssoep is een ander heerlijk winters gerecht. Wortelen, aardappelen en romige veganistische melk maken dit gerecht een genot voor de winter.

 6. 3. Boerenkool Soep: Indiase kruiden, veel aardappelen en boerenkool boordevol voedingsstoffen maken deze soep een warming-up vol gezonde (en smakelijke) ingrediënten.

 7. 4. Minestrone: Geen soeplijst is compleet zonder minestrone. Het is een favoriete samen te gooien versie die een pantry-opruimschaal kan zijn als je een paar extra's voor variatie toevoegt.

 8. 5. Gerookte Tofu en Sterren: een unieke veganistische traktatie, gerookte tofu en sterren is een uitstekende vervanger van de kipnoedelsoep voor veganisten. Wil je in plaats daarvan echte kip? Probeer deze kip- en knoedelsoep in zuidelijke stijl.

 9. 6. Tacosoep: maak deze vegetarische versie of een vlezige verscheidenheid aan taco-soep om jezelf van binnenuit op te warmen.

 10. 7. Alfabet of Sterren Tomatensoep: Ben je dol op tomatensoep? Je hebt geen blikje nodig! Probeer deze eenvoudige slow cooker-versie van tomatensoep met alfabetpasta of sterren. Of probeer deze eenvoudige veganistische Paleo-tomatensoep.

 11. 8. Black Bean Soup: een ongelooflijke en veelzijdige zwarte bonensoep, deze vegetarische favoriet zal het hele gezin zeker plezieren. En het kan je knapperiger opruimen omdat het vraagt ​​om alle groenten die je bij de hand hebt gemengd.

 12. 10. Curried Beet and Kale: kook deze soep 8 uur in de crock op laag om te genieten van een langzaam gekookte versie van onze curried beet en boerenkoolsoep. Of probeer deze hartige borsjt.

 13. 11. Dairy Free Clam Chowder: Stel je voor dat je aan de mistige noordoostelijke oever dineert met deze heerlijke zuivelvrije clam chowder 8 uur gekookt op laag in de slowcooker.

 14. 12. Bottenbouillon: begin elke soep goed door een grote voorraad voedende bottenbouillon te maken als je soepbasis!

 15. 13. Curried Apple-Butternut Squash Soup: Deze winterwonder soep is gevuld met seizoensgebonden smaken. Nadat je je pompoen hebt geroosterd, kook je in plaats daarvan de pompoensoep in de crock voor een eenvoudige traktatie vanavond voor het diner.

 16. 14. White Bean, Boerenkool en Chorizo: Pittig en voedzaam, deze witte bonen, boerenkool en chorizo-soep kan 8 uur langzaam worden gekookt om de medley van smaken te verbeteren.

 17. 15. Thai Coconut Chicken Soup (Tom Kha Gai): op zoek naar een Aziatisch genot? Probeer deze Thaise kokoskippensoep. Het is geweldig voor een warming-up en een uitstekende variatie op kippensoep voor verkoudheid of griep.

 18. 16. Faux Pho: maak een eenvoudigere versie van Pho door de bouillon en het rundvlees in uw crockpot langzaam te koken. Voeg je voorbereide rijstnoedels toe vlak voor het opdienen.

 19. 17. Seafood Cheddar Corn Chowder: Het is als een zeevruchten kook in een soep! En cheddar-maïssoep met zeevruchten kan ook heerlijk langzaam gekookt zijn. Voeg je zeevruchten ongeveer halverwege toe om gaar te voorkomen.

 20. 18. Broccoli Cheddar: Broccoli Cheddar-soep, gemaakt met ECHTE kaas en niet dat slijmerige kaasvoedsel. Wat kan er meer opwarmen dan vloeibare kaas?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407