Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Recitatie van belofte van trouw verplicht als educatief hulpmiddel

Sport combineren met de militaire zwakte democratie

 1. Een senator in South Dakota stelde deze week een wetsvoorstel voor waarin het verplicht werd gesteld dat schoolkinderen in die staat aan het begin van de schooldag de belofte van trouw reciteren.

 2. Rep. Hal Wick, een republikein uit Sioux Falls, zei dat het voorstel van toepassing zou zijn op alle studenten in openbare en particuliere scholen in de staat. Zijn voorstel was een reactie op een beslissing de dag na Veterans Day door de Sioux Falls School Board om niet te eisen dat middelbare scholieren de belofte reciteren.

 3. "Om te denken dat het schoolbestuur zoiets zou doen de dag na Veteranendag ... het stelde me echt teleur", zei hij.

 4. De oorspronkelijke belofte van trouw werd in augustus 1892 geschreven door Francis Bellamy, een baptistenminister en christelijk socialist en gepubliceerd ter herdenking van de 400e verjaardag van de ontdekking van Amerika door Christopher Columbus.

 5. De meesten van ons ouder dan 50 herinneren zich dat ze elke dag naar school gingen kijken naar een vlag in onze huiskamer en de belofte deden. Het was zo standaard als 'hier' zeggen toen onze naam werd genoemd door de homeroomleraar.

 6. Het was een tijd dat Amerikanen geen tweede gedachte aan het weergeven van patriottisme gaven door te zeggen: Ik beloof trouw aan de Vlag van de Verenigde Staten van Amerika .... "

 7. Studenten laten opstaan ​​en zeggen dat de belofte elke ochtend geen jingoistische daad van Amerikaans imperialisme of een schending van de rechten van een student is, zoals sommigen beweren. Het is gewoon een verklaring van patriottisme.

 8. Maar vandaag, in onze politiek correcte wereld, is het bijna een misdaad om van kinderen te eisen dat ze de belofte afleggen - het resulteert vaak in rechtszaken en verwijten. Onlangs werd een lerares in Florida geschorst omdat ze haar kinderen op de middelbare school dit liet doen.

 9. Er moet een gezond verstand zijn bij het onderwijzen van patriottisme.

 10. Het is nog steeds belangrijk voor kinderen om te leren respecteren en zelfs houden van de vrijheid en vrijheden die Amerikaanse burgers worden geboden. Het reciteren van de belofte, het leren van de bepalingen van de Grondwet en het volgen van een basiscursus burgerschap zouden verplicht moeten zijn op openbare scholen.

 11. En omdat Amerika een land van individuele vrijheden is, moeten kinderen zeggen dat de belofte moet worden getemperd om het recht van een student te respecteren om het niet te zeggen vanwege religieuze mandaten, een geloof in het tonen van trouw aan niemand of een entiteit, of gewoon omdat ze er geen zin in hebben.

 12. Dat heet respecteren van de individuele vrijheid.

 13. Dus als ze ervoor kiezen om dit niet te doen, moeten ze toch blijven staan ​​en luisteren, met respect voor de studenten die het reciteren.

 14. Patriottisme en beloften zijn altijd verplicht.

 15. Deze week is de 150e verjaardag van de Slag om Gettysburg en het Gettysburg-adres van president Lincoln.

 16. Decennia lang werden geschiedenisstudenten gemaakt om Lincoln's 270-plus-woordboodschap te onthouden die de paar dagen van de strijd herdenkt die bijna evenveel Amerikaanse levens eisten als de hele oorlog in Vietnam.

 17. "De wereld zal weinig opmerken, noch lang onthouden, wat we hier zeggen, maar het kan nooit vergeten wat ze hier deden," zei Lincoln.

 18. Omdat generaties geschiedenisleraren die woorden leerden, herinnerde de wereld zich heel gedetailleerd wat Lincoln daar zei.

 19. Het reciteren van patriottische woorden en toespraken spreekt de eerbied van het Amerikaanse patriottisme.

 20. Maar we moeten ook de laatste paar woorden van de belofte erkennen als de belangrijkste - "met vrijheid en gerechtigheid voor iedereen."

 21. Dat betekent dat hoewel het verplicht is voor studenten om de belofte te leren en te zeggen, onze wetten niet moeten eisen dat een afwijkend kind het ook met de anderen zegt.

 22. Loyaliteit moet niet iets zijn dat een Amerikaan wordt opgedrongen. Het moet worden bestudeerd vanaf het begin van iemands opleiding en deelname aan onze samenleving, of het nu een kindergartener is of een immigrant die burgerschap zoekt.

 23. Dit artikel verscheen in Context Florida op 21 november 2013

 24. Een senator in South Dakota stelde deze week een wetsvoorstel voor waarin het verplicht werd gesteld dat schoolkinderen in die staat de trouwbelofte aan het begin van de schooldag reciteren.

 25. Rep. Hal Wick, een republikein uit Sioux Falls, zei dat het voorstel van toepassing zou zijn op alle studenten in openbare en particuliere scholen in de staat. Zijn voorstel was een reactie op een beslissing de dag na Veterans Day door de Sioux Falls School Board om niet te eisen dat middelbare scholieren de belofte reciteren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407