Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Relax Moms, Moederdag komt eraan

De gezondste gesneden broodjes in de supermarkt, volgens voedingsdeskundigen

 1. Ik ga ontspannen. Ik ga wat tijd alleen nemen, kom naar de hel of hoog water, gooi mijn haar over, schop mijn schoenen uit en lig in bed waar ik me het meest op mijn gemak en op mijn gemak voel. Ik ga mijn hersenen de tijd geven om los te komen van de dagelijkse strengheid, het dagelijkse stress-fest dat ouderschap is in een huis met één inkomen, en de slijtage van het hebben van niet genoeg uren op de dag. Sterker nog, ik kan zelfs een bad voor mezelf trekken, het vullen met wat Epsom-zout en een poging doen om mijn lichaam te ontgiften van alle stress in het leven (een echte luxe als je het mij vraagt) - en de uitputting laten wegsmelten.

 2. Dus moeders van de wereld, moedig ik je aan, iedereen te vertellen die stoort om je te vragen hoe je je speciale dag wilt doorbrengen - om aan te dringen op wat ontspanning. Niets meer, niets minder - een geschenk van onschatbare waarde voor jezelf, in een wereld vol onnodige extravaganties en veel te veel stress.

 3. Moederdag staat weer voor de deur - en als ik 'ons' bedoel, verwijs ik naar de 85 miljoen Amerikaanse vrouwen die kinderen hebben. Ik werd pas twee weken geleden aan deze aanstaande vakantie herinnerd, toen de catalogus van Bloomingdale's Mother's Day in de post kwam. Een lachwekkende uitspraak, "Wat mama ECHT voor Moederdag wil", sierde subtiel de omslag - en pagina's met onnodige dure luxe vulden de rest van het prachtige boekje. Nu, terwijl ik niet kan spreken voor de rest van jullie mama's daarbuiten - ik kan voor mezelf spreken als ik zeg, er is geen geschenk in de wereld dat groter is dan dat van het kind dat ik in mijn lichaam groeide. Geen enkel luxe geschenk of iets anders kan dat vergelijken.

 4. Nou, tenzij het te maken heeft met het idee van ontspanning. Cliche dacht? Misschien, maar laat het me uitleggen ...

 5. "Ontspannen", zo lijkt het, is een daad die ik me vaag kan herinneren voordat ik moeder werd. Als ik terugdenk, realiseer ik me heel duidelijk dat ik niet genoeg ontspannende pre-kind heb gedaan, noch heb ik mijn eigen tijd, stille tijd en / of de mogelijkheid om wakker te worden op wat voor verdomde tijd ik ook wakker wou worden, volledig gewaardeerd. Al mijn vroegere fantasieën komen nu neer op één specifieke, vuile kleine gedachte: in bed liggen, alleen, in een rustig huis, urenlang kijken naar cheesy romantische komedies en mijn favoriete Real Housewife-drama's inhalen met een onbeperkte hoeveelheid wijn en popcorn. Maximaal cliche, toch?

 6. Maar ik ben een moeder - in de diepten van mijn ziel en op de achterbank van mijn auto waar mijn dochter dol is op dutjes doen en goudvissen en cheerios elke spleet vullen. Waar ontspanning aan het einde van een lange dag komt en slechts lang genoeg om een ​​paar e-mails te beantwoorden voor het slapengaan. Ik ben een moeder die graag zorgt voor haar familie, haar man, haar huis en alles wat mijn leven met zich meebrengt. Ik ben een moeder, werk heel hard om voor vier mensen te zorgen en ervoor te zorgen dat onze rekeningen worden betaald en aan de behoeften wordt voldaan, terwijl mijn man zijn nieuwe bedrijf op gang brengt. Ik ben een moeder die elke dag zonder gaat, om te garanderen dat mijn dochter alles heeft wat ze nodig heeft en nog veel meer - en het brengt me extreem plezier. Maar ja, met dit alles - word ik moe. Zo moe dat mijn hersenen pijn doen. Een soort moe dat me doet beseffen dat ik niet genoeg aandacht besteed aan het welzijn van mijn geest of mijn lichaam en dat ik nog een belofte doe om 'morgen te beginnen'

 7. Ik maak een enorme verbintenis om een ​​gezonde levensstijl te leiden, mijn koelkast en de lichamen van mijn familie te vullen met gezond voedsel, terwijl ik bewust mijn best doe om onze CO2-voetafdruk te verkleinen. Toch heb ik mijn lidmaatschap van de sportschool en mijn favoriete Pilates-klas opgegeven in een poging wat geld te besparen. De omvang van mijn fysieke activiteit is gecentreerd rond rondrennen met mijn kind (wat, laat ik je zeggen, in haar peuterstadium - VEEL is). Ik ben mezelf een beetje vergeten in het proces, wat een trieste waarheid is over het moederleven, niet dat ik je daarover heb verteld - de moe-moeder levensstijl is tegenwoordig overal op sociale media.

 8. Nu alle moederdagadvertenties me bij elke beurt in het gezicht slaan, kan ik alleen maar bedenken hoe weinig impact een mooi sieraad of luxe tasje op mijn het leven op dit moment. Ja, ik heb beide items vorig jaar voor mijn eerste moederdag gekregen, en onthoud dat ik na het koken en opruimen voor mijn hele uitgebreide gezin op mijn allereerste moederdag BBQ (die ik nooit meer zal gooien) denk - - Ik had gewoon om wat rustige tijd moeten vragen. Ik had gewoon om een ​​dutje moeten vragen. Ik had net in de auto moeten stappen, naar het strand moeten rijden, mijn mobiele telefoon moeten afsluiten en mijn man dingen thuis moeten laten regelen. Maar dit zijn dingen die ik alleen aan mezelf kan geven. Dus deze Moederdag, en voor elke viering van het zijn van een moeder die volgt - ik beloof mezelf te schenken wat mijn lichaam het meest nodig heeft. Omdat ik me goed bewust ben van de voordelen van jezelf een beetje tijd geven om het samen te brengen - zodat je beter kunt zijn voor de mensen om je heen, dus als niets anders, geef ik mezelf tijd om te ontspannen, en ik doe het onbeschaamd.

 9. Relax: het is moederdag.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407