Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Secrets For Perfect French Toast

IN VERBAND ...

 1. Door Emily Kennedy, Receptontwikkelaarstester voor EatingWell Magazine

 2. Er is een klein café met de naam 3 Squares een paar mijl van de kantoren van EatingWell dat maakt wat ik beschouw als de beste Franse toast ter wereld. Het is niets bijzonders - gemaakt met challah brood en geserveerd met kaneel slagroom, gesneden bessen en bananen. Het is het soort ontbijt waar ik naar verlang en ik heb er mijn missie van gemaakt om erachter te komen hoe je het thuis kunt maken (en het gezonder kunt maken). Hier zijn mijn geheimen voor een perfecte, gezondere Franse toast:

 3. Zoek het juiste brood: u wilt brood dat niet een te taaie of taaie korst of te veel gaten heeft. Dit betekent wegblijven van je geliefde Franse stokbrood en luxe ambachtelijke broden. En hoewel brood gemaakt van witte bloem voor alle doeleinden goed smaakt, zal het qua voedingswaarde niet veel voor u betekenen. Maar je hoeft geen smaak op te offeren om de voordelen van vezels uit volkorenbrood te halen. Om een ​​smakelijke volkoren toast te maken, gebruik ik graag een halfzacht, halfzacht brood zoals dik gesneden volkoren, meergranen of havermout sandwichbrood, dat zacht is zonder te delicaat te zijn.

 4. Gebruik een stevige pan: ik maak mijn wentelteefjes graag in een gietijzeren pan, die lekker warm wordt en zijn warmte gelijkmatig behoudt. Ik verwarm mijn pan langzaam op middelhoog vuur en gebruik net genoeg gesmolten boter om de binnenkant nauwelijks te bedekken. Dit geeft de toast een delicate, knapperige buitenkant zonder de binnenkant uit te drogen. Denk aan crème brulee als - crackly, suikerachtige schil bovenop zijdezachte pudding.

 5. Gerelateerd: 3 gezondheidsredenen om te koken met gietijzer

 6. Gebruik magere zuivelproducten: traditionele Franse toastrecepten vragen om room, eieren en vanille-extract om de vla te maken. Om een ​​gezondere versie te maken met minder vet en minder calorieën, gebruik ik vetarme of magere melk in plaats van de room en een combinatie van hele eieren en eiwitten. Vervang een ei door twee eiwitten. Niemand zal het verschil weten. Vanille- of amandelextract en een sprenkel van kaneel voegen smaak toe zonder toegevoegd vet of calorieën.

 7. Gerelateerd: 3 essentiële ingrediënten voor een gezond ontbijt

 8. Wees creatief met uw toppings: de wentelteefjes die ik bij 3 Squares Cafe krijg, zijn decadent gegarneerd met een royale hoeveelheid kaneel, slagroom en gesneden vers fruit. Thuis geef ik de voorkeur aan iets lichters. Dus, ik klop een klein beetje zware room en vouw het in magere Griekse yoghurt. Ik beloof het, het is heerlijk, en je bespaart verzadigd vet en calorieën door wat slagroom te snijden met dikke en rijke yoghurt in Griekse stijl. Pas op dat je niet de hele kom zelf eet.

 9. Andere eenvoudige, gezonde toppings zijn vers fruit, een lepel fruitjam of jam of zelfs een uitstrijkje pindakaas of amandelboter. Eindelijk, een paar eetlepels echte Vermont-ahornsiroop is altijd een goede keuze - er is niets om het te verslaan en een beetje gaat veel verder.

 10. Te proberen recepten: Gebakken appel-kaneel French Toast Meer ontbijt Ovenschotel Recepten Gezonde recepten voor pannenkoeken Hoe pannenkoeken thuis te maken (het is zo eenvoudig!)

 11. Wat is uw beste tip om pastadiners gezond te houden?

 12. Door Emily Kennedy

 13. Emily Kennedy test en ontwikkelt recepten in de EatingWell Test Kitchen. Emily verhuisde onlangs naar Vermont vanuit New York City, waar ze werkte bij Food Wine, food52.com en Real Simple. Ze is een recente bekeerling tot de glorie van boerenkool en heeft een zwak voor donuts, zoethout en alles wat haar Italiaans-Amerikaanse grootmoeder maakt, vooral pizza.

 14. Door Emily Kennedy, Receptontwikkelaarstester voor EatingWell Magazine

 15. Er is een klein café met de naam 3 Squares een paar mijl van de kantoren van EatingWell dat maakt wat ik beschouw als de beste Franse toast ter wereld. Het is niets bijzonders - gemaakt met challah brood en geserveerd met kaneel slagroom, gesneden bessen en bananen. Het is het soort ontbijt waar ik naar verlang en ik heb er mijn missie van gemaakt om erachter te komen hoe je het thuis kunt maken (en het gezonder kunt maken). Hier zijn mijn geheimen voor een perfecte, gezondere Franse toast:

 16. Zoek het juiste brood: u wilt brood dat niet een te taaie of taaie korst of te veel gaten heeft. Dit betekent wegblijven van je geliefde Franse stokbrood en luxe ambachtelijke broden. En hoewel brood gemaakt van witte bloem voor alle doeleinden goed smaakt, zal het qua voedingswaarde niet veel voor u betekenen. Maar je hoeft geen smaak op te offeren om de voordelen van vezels uit volkorenbrood te halen. Om een ​​smakelijke volkoren toast te maken, gebruik ik graag een halfzacht, halfzacht brood zoals dik gesneden volkoren, meergranen of havermout sandwichbrood, dat zacht is zonder te delicaat te zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407