Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Sluit uw jaar af met een knaller: een episch kantoorvakantiefeest geven

37 grappige tweets over bedrijfsfeestjes

 1. Sinds ik mijn bedrijf, VerticalResponse, begon, hebben we iets gedaan om de feestdagen te vieren. Voor ons is het einde van het jaar onze drukste tijd. Onze werknemers lopen hard en zorgen ervoor dat de e-mailmarketingcampagnes van onze klanten de deur uitkomen, want dit is voor veel kleine bedrijven ook hun drukste seizoen van het jaar.

 2. En elk jaar groeit ons bedrijf in omvang, dus het wordt duurder om speciale evenementen en feesten te organiseren. Maar ik denk dat ze belangrijk zijn en vanaf het begin in elk bedrijfsmodel moeten worden ingebouwd, vooral als uw bedrijf groeit. Uw werknemers zijn uw belangrijkste troeven en ze moeten zich gewaardeerd voelen.

 3. Onze eerste feestdag was een diner met 10 van ons in een mooi, rustig restaurant in San Francisco. Ik heb gezworen dat nooit meer te doen. Hoewel het heerlijk was, was het verre van een gekke, leuke viering die het eerste jaar van ons harde werk markeerde. Nu geven we "epische" feesten, tot het punt waarop mensen elk jaar feest onthouden en waar we het hadden.

 4. Hier is ons recept voor succes:

 5. Bovenop de viering, vragen we ook werknemers die de meeste uren aan onze vrijwilligersprogramma's hebben geschonken om een ​​liefdadigheidsinstelling naar keuze te kiezen voor het bedrijf om te doneren, in hun naam. Het gaat dus niet alleen om losbandigheid; we geven zoveel terug als we kunnen!

 6. Natuurlijk, een feest is een uitgave die niet in de directe inkomsten verschijnt. Maar de voordelen komen in de vorm van gelukkige werknemers, en gelukkige werknemers geven ons uiteindelijk gelukkige klanten.

 7. Janine Popick is de CEO en oprichter van VerticalResponse, dat een volledig pakket self-service online marketingoplossingen biedt voor kleine bedrijven en non-profitorganisaties, waaronder e-mailmarketing, evenementenmarketing, online enquêtes, sociale media media en direct mail. Ze is ook de CEB (Chief Executive Blogger) van de VerticalResponse Marketing Blog voor kleine bedrijven.

 8. Sinds ik mijn bedrijf, VerticalResponse, begon, hebben we iets gedaan om de feestdagen te vieren. Voor ons is het einde van het jaar onze drukste tijd. Onze medewerkers lopen hard en zorgen ervoor dat de e-mailmarketingcampagnes van onze klanten de deur uitkomen, want dit is voor veel kleine bedrijven ook hun drukste seizoen van het jaar.

 9. En elk jaar groeit ons bedrijf in omvang, dus het wordt duurder om speciale evenementen en feesten te organiseren. Maar ik denk dat ze belangrijk zijn en vanaf het begin in elk bedrijfsmodel moeten worden ingebouwd, vooral als uw bedrijf groeit. Uw werknemers zijn uw belangrijkste troeven en ze moeten zich gewaardeerd voelen.

 10. Onze eerste feestdag was een diner met 10 van ons in een mooi, rustig restaurant in San Francisco. Ik heb gezworen dat nooit meer te doen. Hoewel het heerlijk was, was het verre van een gekke, leuke viering die het eerste jaar van ons harde werk markeerde. Nu geven we "epische" feesten, tot het punt waarop mensen elk jaar feest onthouden en waar we het hadden.

 11. Hier is ons recept voor succes:

 12. Bovenop de viering, vragen we ook werknemers die de meeste uren aan onze vrijwilligersprogramma's hebben geschonken om een ​​liefdadigheidsinstelling naar keuze te kiezen voor het bedrijf om te doneren, in hun naam. Het gaat dus niet alleen om losbandigheid; we geven zoveel terug als we kunnen!

 13. Natuurlijk, een feest is een uitgave die niet in de directe inkomsten verschijnt. Maar de voordelen komen in de vorm van gelukkige werknemers, en gelukkige werknemers geven ons uiteindelijk gelukkige klanten.

 14. Janine Popick is de CEO en oprichter van VerticalResponse, dat een volledig pakket self-service online marketingoplossingen biedt voor kleine bedrijven en non-profitorganisaties, waaronder e-mailmarketing, evenementenmarketing, online enquêtes, sociale media media en direct mail. Ze is ook de CEB (Chief Executive Blogger) van de VerticalResponse Marketing Blog voor kleine bedrijven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407