Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Spoedcursus Crowdstorming: een interview met Shaun Abrahamson

Muziek blijft bij je.

 1. Van het kiezen van popsterren tot het financieren van wetenschappelijk onderzoek, crowdsourcing, het proces waarbij de kracht van de menigte wordt gebruikt om ideeën op te doen, projecten te financieren, producten en diensten te beoordelen of talent te vinden, heeft een grote invloed op de manier waarop we dingen doen.

 2. Ik heb nagedacht over het gebruik van crowdsourcing in onze onderzoekspraktijk bij BeyondCurious. Dus ging ik naar de Crowdstorming-workshop van Shaun Abrahmson, onderdeel van Silicon Beach Fest op Cross Campus in Santa Monica. Abrahamson, auteur van het boek Crowdstorm: The Future of Innovation, Ideas, and Problem Solving, was zo vriendelijk om een ​​interview met mij te doen. Hier zijn zijn gedachten over waarom we aandacht moeten besteden aan crowdstorming, de voordelen, de beperkingen en de toekomst van de crowdstorming-beweging.

 3. Wat is crowdstorming, en waarom zouden we ons druk maken?

 4. De meesten van ons hebben brainstorming gebruikt, meestal wanneer ze geconfronteerd werden met een moeilijk probleem. Crowdstorming brengt brainstormen naar een andere schaal - het laat ons werken met grote groepen externe experts en klanten.

 5. De reden waarom het belangrijk is, is dat organisaties die het aan het werk zetten er al profijt van hebben. Google en Apple profiteren van app-ontwikkelaarsnetwerken, maar dat is nog maar het begin. P G haalt meer dan 50 procent van het nieuwe product-IP van buiten het bedrijf. Amazon neemt traditionele tv- en filmstudio's over. En dat zijn alleen de grote bedrijven. Enkele van de grootste veranderingen zijn nog maar een paar jaar geleden, maar ze veranderen de industrie van consumentenproducten naar automotive.

 6. Wat zijn enkele van de beste en slechtste voorbeelden van crowdstorming?

 7. + GE-comcomination-uitdaging (vanwege de stimuleringsstructuur en de schaal) + Eigenzinnig (vanwege de procesinnovatie) + American Idol (omdat het meerdere voordelen heeft - vindt en promoot talent, maar verandert ook de relatie met kijkers)

 8. + Prizes.org - bood een hulpmiddel zonder begeleiding voor deelnemers of klanten. Het moeilijkste deel van crowdstorming is niet tech. + Open naamgevingswedstrijden (Mountain Dew, NASA ISS-module, enz.). Ze zijn niet zo populair meer, gezien verschillende mislukkingen. Het is niet dat ik niet van het idee houd om menigten te vragen dingen te noemen, maar meer dat de motivatie vaak leek te zijn gericht op het genereren van conversatie en betrokkenheid versus het oplossen van een probleem.   Wat zijn enkele van de verschillende smaken van crowdstorming?

 9. Ik denk aan verschillende soorten in termen van patronen, of meer specifiek wat wordt de menigte gevraagd te doen? Heel vaak betekent dat een eenvoudige zoektocht naar ideeën (mogelijk plannen, concepten, prototypes, enz.). In deze smaak is het proces om ideeën te vragen van het publiek of van een specifieke gemeenschap.

 10. In complexere smaken (we noemen ze samenwerkingspatronen) worden extra taken toegevoegd. Een of meer groepen kunnen worden gevraagd om feedback te geven op ingediende ideeën; ze kunnen worden gevraagd om ideeën te beoordelen of erover te stemmen. In grote lijnen richt het publiek zich niet op het creëren van ideeën, maar op het verfijnen en selecteren van ideeën.

 11. In de meest complexe smaken (geïntegreerde patronen genoemd) is drukte het enige middel om ideeën en feedback te vinden. Dit is meestal het geval voor startups.   Welke crowdstorming-toepassing / welk gebied heeft volgens u het grootste groeipotentieel en / of waar bent u het meest enthousiast over?

 12. Ik ben erg enthousiast over wat er kan gebeuren wanneer grote bedrijven met distributie, verkoop en marketing kunnen samenwerken met kleine teams of zelfs individuen met geweldige producten of services.

 13. App-winkels zijn misschien wel de beste manifestatie hiervan. Maar ik vind het leuk wat GE-comcomination heeft gedaan. En ik ben benieuwd wat er gebeurt met Nike + gaspedaal. Op een andere manier doet de grote beweging van de Amerikaanse overheid iets soortgelijks. Ze ondersteunen de overheid in een vroeg stadium, zoals ze in het verleden met onderzoeksgeld hebben gedaan, maar dagen nu overheidsinstellingen uit om zeer grote uitdagingen aan te gaan door hulp van buiten de overheid te krijgen.   Als ik een crowdstorming-project voor mijn bedrijf of klant wilde opzetten, wat zijn dan de vijf belangrijkste dingen waar ik aan moet denken?

 14. 1. Een grote vraag - Los een echt probleem op, maak het gemakkelijk om te communiceren en te delen en maak het duidelijk voor potentiële deelnemers

 15. Hoe bent u begonnen met crowdstorming?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407