Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Steden met de beste Halloween-feesten 2015

# 6 Clean Home

 1. Door Jason Heidemann voor de Orbitz Travel Blog

 2. Boo! Hebben we je laten schrikken? Waarschijnlijk niet, maar het is die tijd van het jaar waarin duizenden hun engste best doen en de straat op gaan op zoek naar trucs, traktaties en beangstigend plezier. Als je op zoek bent naar de grootste evenementen en de beste rillingen van dit jaar, zijn hier de beste Halloween-feesten van 2015.

 3. Haunted Happenings: Salem, MA De Salem Witch Trials waren geen grap, maar op de een of andere manier heeft het kleine stadje in Bay State een manier gevonden om tragedie in toerisme te veranderen met Haunted Happenings, een fest van een maand lang zowel Halloween als de herfst die elk jaar meer dan een kwart miljoen bezoekers trekt. Hoogtepunten zijn een interactieve recreatie van de rechtszaak tegen Abigail Bishop (waarin bezoekers de jury zijn), nachtelijke spooktochten, meerdere spookhuizen, The Salem Witches Halloween Ball, een gedenkteken gewijd aan de tragische gebeurtenissen van de Salem Witch Trials en zelfs een Golden Parodie op meisjes helemaal klaar met slepen (praat over eng!). Hoge hakken Drag Queen Race: Washington, DC Bereid je voor op honderd drag queens die door de straten van de hoofdstad rennen. Dit jaarlijkse evenement vindt feitelijk plaats op dinsdag voor Halloween (in dit geval 27 oktober) en verzamelt meer dan 100 mannen in drag die - zo goed als ze kunnen - door de straten van DuPont Circle ritselen, terwijl meer dan 100.000 toeschouwers toekijken en lokaal bedrijven bieden ze drankjes, eten en retailspecials.

 4. Mickey's niet-zo-enge Halloween-feest: Orlando, FL Als je ooit in het iconische themapark van Orlando bent geweest, heb je al veel gekostumeerde personages gezien, maar op Halloween worden bezoekers aangemoedigd om deel te nemen aan de actie door zich voor de gelegenheid aan te kleden en deel te nemen aan gezinsvriendelijke nachtelijke activiteiten die niet alleen op Halloween zelf plaatsvinden, maar op bepaalde datums in september en oktober. Mickey's niet-zo-enge Halloween-feest omvat de Hocus Pocus Villain Spelltacular, Mickey's "Boo-to-You" Halloween-parade, een vuurwerk georganiseerd door klassieke Disney-schurken en al je favoriete personages gekleed in leuke kostuums.

 5. New Orleans Halloween: New Orleans, LA All Hallows 'Eve in Crescent City is niet slechts één evenement; het is veel. New Orleans Halloween is een stad die geen onbekende is en biedt voor elk wat wils, inclusief de kindvriendelijke nachtelijke ervaring Boo in the Zoo, een groot straatfeest langs de gevierde Frenchmen Street in de Marigny, een weekend met festiviteiten op de hoek van iconisch Bourbon- en St. Ann-straten in de Franse wijk die de LGBT-gemeenschap van de stad naar voren brengen en profiteren van een aan AIDS gerelateerd goed doel en een smorgasbord van spookhuizen. Hebben we al gezegd dat de gemiddelde dagelijkse piek in Nola in oktober 80 is?

 6. Zie alle steden met de beste Halloween-feesten op de Orbitz Travel Blog

 7. Meer van de Orbitz Travel Blog: zink je tanden in deze top vampierbestemmingen

 8. Test internationale wateren met deze fantastische exotische cruises 2015

 9. # Vinecations: Verlaat planeet Aarde in Death Valley

 10. Door Jason Heidemann voor de Orbitz Travel Blog

 11. Boo! Hebben we je laten schrikken? Waarschijnlijk niet, maar het is die tijd van het jaar waarin duizenden hun engste best doen en de straat op gaan op zoek naar trucs, traktaties en beangstigend plezier. Als je op zoek bent naar de grootste evenementen en de beste rillingen van dit jaar, zijn hier de beste Halloween-feesten van 2015.

 12. Haunted Happenings: Salem, MA De Salem Witch Trials waren geen grap, maar op de een of andere manier heeft het kleine stadje in Bay State een manier gevonden om tragedie in toerisme te veranderen met Haunted Happenings, een fest van een maand lang zowel Halloween als de herfst die elk jaar meer dan een kwart miljoen bezoekers trekt. Hoogtepunten zijn een interactieve recreatie van de rechtszaak tegen Abigail Bishop (waarin bezoekers de jury zijn), nachtelijke spooktochten, meerdere spookhuizen, The Salem Witches Halloween Ball, een gedenkteken gewijd aan de tragische gebeurtenissen van de Salem Witch Trials en zelfs een Golden Parodie op meisjes helemaal klaar met slepen (praat over eng!). Hoge hakken Drag Queen Race: Washington, DC Bereid je voor op honderd drag queens die door de straten van de hoofdstad rennen. Dit jaarlijkse evenement vindt feitelijk plaats op dinsdag voor Halloween (in dit geval 27 oktober) en verzamelt meer dan 100 mannen in drag die - zo goed als ze kunnen - door de straten van DuPont Circle ritselen, terwijl meer dan 100.000 toeschouwers toekijken en lokaal bedrijven bieden ze drankjes, eten en retailspecials.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407