Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Stroopwafels! One Of The World # x27; s Greatest Cookies

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Fotocredit: chocolade en wortelen

 2. Stroopwafels zijn bedoeld om te worden gegeten met koffie of thee. Je plaatst de ronde schijf op je mok en laat de stoom deze een paar minuten zacht maken. De stoom verwarmt het koekje en smelt de binnenste laag zodat het warm en kleverig is. Als je niet zo lang kunt wachten, zijn stroopwafels ook geweldig rechtstreeks uit de verpakking.

 3. Helaas zijn Stroopwafels niet altijd zo gemakkelijk te vinden in de VS. Je kunt ze echter wel in Brooklyn vinden. (Natuurlijk.) De bakkerij Good Batch maakt geweldige stroopwafels:

 4. Fotocredit: Facebook / The Good Batch

 5. Ze maken ook broodjes met stroopwafelijs:

 6. Fotocredit: Facebook / The Good Batch

 7. En stroopwafelsandwiches gevuld met meringue en room:

 8. Fotocredit: Facebook / The Good Batch

 9. Als u niet ergens in de buurt van New York bent, of als u thuis graag heerlijke desserts maakt, kunt u proberen uw eigen stroopwafels te maken.

 10. Je kunt stroopwafels maken met een pizelle-ijzer.

 11. Haal het Stroopwafel-recept van Sinful Southern Sweets

 12. Als u echter geen pizelle-ijzer hebt, kunt u ook een wafelijzer gebruiken.

 13. Haal het Wafelijzer Stroopwafels recept van M Bakes.

 14. Ze zijn gemakkelijker te maken dan ze eruit zien. Om de "wafelschijven" te maken, meng je boter, bloem, suiker, kaneel, eieren, gist en water, en giet je het mengsel in je pizzelle (of wafel) ijzer. Voor de vulling kook boter, bruine suiker, kaneel en eventueel melasse of glucosestroop. Als het deeg goudbruin is, haal je de schijven uit het strijkijzer. Verspreid de vulling op het gladde oppervlak van twee koekjes en sandwich ze samen.

 15. Voor een gedetailleerd recept, zie hier en bekijk deze instructievideo om uw eigen stroopwafels te maken:

 16. Fotocredit: chocolade en wortelen

 17. Stroopwafels zijn bedoeld om te worden gegeten met koffie of thee. Je plaatst de ronde schijf op je mok en laat de stoom deze een paar minuten zacht maken. De stoom verwarmt het koekje en smelt de binnenste laag zodat het warm en kleverig is. Als je niet zo lang kunt wachten, zijn stroopwafels ook geweldig rechtstreeks uit de verpakking.

 18. Helaas zijn Stroopwafels niet altijd zo gemakkelijk te vinden in de VS. Je kunt ze echter wel in Brooklyn vinden. (Natuurlijk.) De bakkerij Good Batch maakt geweldige stroopwafels:

 19. Fotocredit: Facebook / The Good Batch

 20. Ze maken ook broodjes met stroopwafelijs:

 21. Fotocredit: Facebook / The Good Batch

 22. En stroopwafelsandwiches gevuld met meringue en room:

 23. Fotocredit: Facebook / The Good Batch

 24. Als u niet ergens in de buurt van New York bent, of als u thuis graag heerlijke desserts maakt, kunt u proberen uw eigen stroopwafels te maken.

 25. Je kunt stroopwafels maken met een pizelle-ijzer.

 26. Haal het Stroopwafel-recept van Sinful Southern Sweets

 27. Als u echter geen pizelle-ijzer hebt, kunt u ook een wafelijzer gebruiken.

 28. Haal het Wafelijzer Stroopwafels recept van M Bakes.

 29. Ze zijn gemakkelijker te maken dan ze eruit zien. Om de "wafelschijven" te maken, meng je boter, bloem, suiker, kaneel, eieren, gist en water, en giet je het mengsel in je pizzelle (of wafel) ijzer. Voor de vulling kook boter, bruine suiker, kaneel en eventueel melasse of glucosestroop. Als het deeg goudbruin is, haal je de schijven uit het strijkijzer. Verspreid de vulling op het gladde oppervlak van twee koekjes en sandwich ze samen.

 30. Voor een gedetailleerd recept, zie hier en bekijk deze instructievideo om uw eigen stroopwafels te maken:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407