Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Studenten en ouders: vakantie-sms-wedstrijd!

Gebakken weegbree salade

 1. Ouders versus studenten: leuk en lekker eten!

 2. Wie wordt de hoofdprijswinnaar?

 3. Houd deze wedstrijd op elk moment van het jaar, maar de feestdagen maken het altijd een beetje extra speciaal.

 4. De schoolvakantie is vorige week aangekomen. Dit is een goed moment om je wedstrijd op gang te brengen.

 5. Volgens mijn berekeningen omvatten de vakanties ten minste 240 uur. Dat is ongeveer 1.440 minuten.

 6. Studenten op de middelbare school, de gedachte om tijd met je gezin thuis door te brengen, scoort waarschijnlijk een 0 of 1 op je prioriteitenlijst. Op dit moment bedenk je waarschijnlijk alle redenen die je kunt bedenken om buitenshuis te zijn. Je hebt nog maar een week om te vieren. Studenten, je hebt meer vrije tijd.

 7. Ouders, u ziet ook veel voordelen. De kinderen zijn op vakantie, er zijn geen naschoolse programma's, de tijdelijke uitstel van de voetbalmoeder is verleidelijk en geen huiswerk om over te zeuren. U kunt misschien een paar ontspannen uren met uw kind doorbrengen. Ha! In welke eeuw leef je?

 8. Nu is de deal. Studenten, met ongeveer 10 dagen vakantie doorgebracht en gemiddeld, en een minimum van vijf teksten per dag, zul je ongeveer 50 keer thuis communiceren. Dat is niets in deze tijd. Tenminste vanuit jouw perspectief.

 9. Ouders, u bent nu bang om op ongeveer 50 teksten te moeten reageren. Maar het is de enige manier om met je kinderen te communiceren, zodat je het programma kunt volgen.

 10. Een radicale wedstrijd ... Niet praten ... Alleen sociale media!

 11. Voor degenen die dapper genoeg zijn om mee te doen, gaan we de sms'en en persoonlijke face-time de komende week met ongeveer 4 1/2 uur verhogen. En het zal allemaal in één keer worden gedaan. Slechts voor een klein deel van een enkele dag. Om te winnen zul je sms'en of een vorm van sociale media gebruiken, niet praten. Voordeel studenten. Kan zijn!

 12. Zo werkt het!

 13. Studenten brengen de volgende dag een paar minuten door met je ouders om een ​​middag of avond te kiezen die je 4 1/2 uur samen zult doorbrengen. Ouders, wees flexibel met uw kinderen. Ze hebben veel meer te doen dan jij. Zo voelen ze tenminste, dus respecteer het.

 14. Zodra u de dag hebt geselecteerd, volgt hier de kleine lettertjes.

 15. 1. Maak een wederzijdse keuze van een film die je samen kunt huren of bekijken.

 16. Ouders, wees ruimdenkend. Vampieren en weerwolven zijn niet zo slecht. Studenten, geef je ouders een pauze; probeer iets te vinden dat ze kunnen verdragen. Onderhandel met deze aardige mensen. Ze gaven je koekjes en melk toen je klein was. Waarschijnlijk zelfs Cheerios.

 17. 2. Iedereen moet een smartphone, laptop, iPad of een ander sociaal marketingcommunicatieapparaat beveiligen. Zelfs een oude flip-telefoon werkt!

 18. 3. Eten, eten en meer eten. Laten we voorverpakte dingen vinden zoals nacho's en dips en sommige moet je in de magnetron of bakken zoals chocoladeschilferkoekjes, brownies of Jiffy Pop-popcorn die op het fornuis moet worden gekookt. Dit gaat tenslotte een unieke familiebijeenkomst worden. Hoe zit het met grahamcrackers, marshmallow en melkchocolade ... er gaat niets boven s'mores.

 19. De dag en tijd zijn geselecteerd. Het eten is gekocht. De wedstrijd is begonnen!

 20. Dit is de deal, bende. De komende 4 1/2 uur gaat het hele gezin koken, snacks bereiden en de film bekijken.

 21. Alle communicatie tussen ouder en kind kan alleen plaatsvinden via een sociaal netwerkapparaat. U moet minimaal twee keer met elk gezinslid communiceren.

 22. Mam, als je naar de film kijkt, als je wilt dat je dochter een beetje verder gaat, stuur je haar misschien een sms. Student, als je wilt dat je ouder iets voor je maakt om te eten, stuur dan een sms of IM of wat dan ook werkt zonder te praten. (Geen schriftelijke aantekeningen.) Zowel ouders als studenten moeten samenwerken om de snacks gedurende de 4 1/2 uur te bereiden. Vergeet niet dat er geen woord kan worden gesproken.

 23. Als de film voorbij is, moet je elk een korte recensie geven ... stil. Studenten moeten geduld hebben met het tempo waarin je ouders typen. Tenzij ze er echt bij zijn en een spraakherkenningsprogramma hebben. Je moet nog steeds wachten tot het bericht is afgeleverd.

 24. De winnaar!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407