Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Succes in 2013 met een nieuwjaar # x27; s slaapresolutie

Als opvoeder die onder de armoedegrens leeft, verlies ik nooit hoop voor mijn kinderen

 1. De film Groundhog Day uit 1993 met Bill Murray is wellicht toepasselijker getiteld Nieuwjaarsdag. Het lijkt erop dat de meeste mensen nieuwjaarsdag wakker maken met dezelfde resolutie als vorig jaar! Zijn we voorbestemd om te falen in diëten, stoppen met roken, trainingsprogramma's of gewoon meer tijd voor onszelf te vinden? Misschien moeten we de stapel in ons voordeel stapelen door de juiste "mindset" te krijgen om onze doelen te bereiken. Het begint allemaal met slaap - koppel elke resolutie die u heeft met meer slaap voor de beste resultaten.

 2. Het zal geen verrassing zijn dat mensen over de hele wereld minder tijd besteden aan slapen en als ze slapen, is dat van slechte kwaliteit. Ik weet zeker dat je jezelf betrapt hebt op het zeggen: "Ik ben gewoon te moe om ________ te gaan" - en vul gewoon het lege in. Van dit gebrek aan slaap is aangetoond dat het invloed heeft op motivatie, concentratie, energie en gewichtstoename / -verlies. Omgekeerd kan een verbintenis om de juiste hoeveelheid en kwaliteit van de slaap te krijgen je helpen om gefocust te raken, gemotiveerd te zijn en energie te hebben om je doelen te bereiken.

 3. De beste tijd voor een succesvolle slaapresolutie is nu

 4. De wintermaanden - januari, februari en maart - zijn een goed moment om een ​​nieuwe slaaproutine te beginnen. Dit is waarom:

 5. Vijf tips voor de overwinning!

 6. Dus je bent klaar om aan de slag te gaan - geweldig! Hier zijn vijf tips voor een succesvolle slaapresolutie:

 7. 1. We Are Family: betrek uw familie erbij! Vertel uw kinderen dat onderzoek heeft aangetoond dat als ze elektronica uit de slaapkamer houden en op tijd naar bed gaan, ze het misschien beter doen tijdens tests, hogere GPA's hebben en meer energie hebben voor atletiek en activiteiten. Bovendien zal de betrokkenheid van het gezin de verleiding minimaliseren om op eigen resolutie te "vals spelen". Van alle populaire goede voornemens voor het nieuwe jaar is dit er een waarin het hele gezin profiteert van de resultaten.

 8. 2. Slaapschema: krijg uw slaappartner volgens hetzelfde schema. En als dat niet lukt, zorg dan dat ze buiten de slaapkamer ontspannen. Laat ze geen tv kijken in uw slaapkamer terwijl u probeert te slapen. Geweldige slaapkameraccessoires zijn oogmaskers en oordoppen, die ruis en licht minimaliseren als een partner later naar bed gaat of eerder opstaat. Machines met witte ruis helpen ook omgevingsgeluid te maskeren.

 9. 3. Bekijk de klok! U moet een tijdsbesteding aangaan - voor zowel kwantiteit als kwaliteitsslaap. Dat betekent geen late nachten. Organiseer in plaats daarvan je klusjes en boodschappen om elke avond een beetje te doen. Als je een late-night show hebt die je gewoon niet kunt missen, neem deze dan op om de volgende nacht of in het weekend vroeg te kijken.

 10. 4. Zorg voor de juiste slaaphulpmiddelen: zorg voor een comfortabel matras en kussen waarmee u zonder ongemak kunt slapen. Dit maakt het gemakkelijker om in slaap te vallen en in slaap te blijven, en je kunt gewoon merken dat je naar bed wilt gaan.

 11. 5. Koel bewaren: zorg dat de kamertemperatuur koel is - 65 tot 68 graden is ideaal. Dit is belangrijk omdat om in slaap te vallen en de slaap te behouden, we een verlaging van de lichaamstemperatuur nodig hebben. De koelere buitentemperaturen in de winter maken dit gemakkelijker te bereiken. Ga je gang en gebruik zoveel dekens die je nodig hebt om warm te blijven. Als u uw hoofd eenvoudig blootstelt aan de koele temperaturen, wordt de kernlichaamstemperatuur verlaagd.

 12. Dus hier is de bonus voor wanneer u eindelijk beter slaapt: door u te binden, zullen uw andere goede voornemens voor het nieuwe jaar gemakkelijker te houden zijn. Je zult meer energie hebben om te oefenen. Je motivatie zal hoger zijn om niet te roken. Je hebt misschien minder honger en het kan gemakkelijker zijn om af te vallen. Cognitieve denkvaardigheden kunnen toenemen, waardoor het gemakkelijker wordt om te leren en meer georganiseerd te worden. Je zult zelfs merken dat je meer geduld hebt voor de familieleden met wie je je vaker hebt verbonden.

 13. Kan niet slapen? Ontdek welke huismiddeltjes echt werken:

 14. Klik hier voor meer van Dr. Robert Oexman.

 15. Klik hier voor meer informatie over slapen.

 16. De film Groundhog Day uit 1993 met Bill Murray is wellicht toepasselijker getiteld Nieuwjaarsdag. Het lijkt erop dat de meeste mensen nieuwjaarsdag wakker maken met dezelfde resolutie als vorig jaar! Zijn we voorbestemd om te falen in diëten, stoppen met roken, trainingsprogramma's of gewoon meer tijd voor onszelf te vinden? Misschien moeten we de stapel in ons voordeel stapelen door de juiste "mindset" te krijgen om onze doelen te bereiken. Het begint allemaal met slaap - koppel elke resolutie die u heeft met meer slaap voor de beste resultaten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407