Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Super Bowl Flyover kan belastingbetalers $ 450.000 kosten

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. Hoeveel kost het om vijf F-18's over een koepelvormig Super Bowl-stadion te vliegen?

 2. Bijna $ 450.000 volgens WFAA Dallas / Fort Worth.

 3. De schatting komt uit onderzoek naar de operationele kosten van het vliegtuig, inclusief wat het kost om de vliegtuigen van Virginia Beach, VA naar Noord-Texas te transporteren. De brandstofkosten alleen voor het viaduct bedroegen $ 109.000.

 4. Volgens de tabellen van het ministerie van Defensie zullen de volledige kosten meer dan $ 450.000 bedragen, gebaseerd op de operationele kosten van het F-18-vliegtuig en het aantal uren dat de piloten vliegen.

 5. Maar er zijn meer voordelen aan dit soort oefeningen dan alleen het creëren van een Super Bowl-spektakel. Naast het feit dat kijkers thuis tevreden zijn (het stadion van Dallas zelf is overkoepeld zodat niemand het kon zien), heeft het viaduct eigenlijk een trainingsdoel

 6. Van MSNBC:

 7. CNBC meldt echter dat Mike Maus, een officier van public affairs bij de marine, zei dat de marine alleen de brandstofkosten registreert voor dergelijke reizen, die $ 109.000 was. Maus zei dat de viaducten piloten daadwerkelijk essentiële training bieden die nodig is voor missies, waaronder instrumentatie en communicatie.

 8. "Deze missies zijn opgenomen in het jaarlijkse operationele budget van alle militaire afdelingen en worden gebruikt als training," vertelde Maus aan CNBC. "Er was geen extra geld aan ons verstrekt, het Congres heeft ons geen speciale cheque gegeven om dit viaduct te doen. Dit wordt beschouwd als een trainingsmissie, of ze nu over de Super Bowl zouden vliegen of niet."

 9. Hoeveel kost het om vijf F-18's over een koepelvormig Super Bowl-stadion te vliegen?

 10. Bijna $ 450.000 volgens WFAA Dallas / Fort Worth.

 11. De schatting komt uit onderzoek naar de operationele kosten van het vliegtuig, inclusief wat het kost om de vliegtuigen van Virginia Beach, VA naar Noord-Texas te transporteren. De brandstofkosten alleen voor het viaduct bedroegen $ 109.000.

 12. Volgens de tabellen van het ministerie van Defensie zullen de volledige kosten meer dan $ 450.000 bedragen, gebaseerd op de operationele kosten van het F-18-vliegtuig en het aantal uren dat de piloten vliegen.

 13. Maar er zijn meer voordelen aan dit soort oefeningen dan alleen het creëren van een Super Bowl-spektakel. Naast het feit dat kijkers thuis tevreden zijn (het stadion van Dallas zelf is overkoepeld zodat niemand het kon zien), heeft het viaduct eigenlijk een trainingsdoel

 14. Van MSNBC:

 15. CNBC meldt echter dat Mike Maus, een officier van public affairs bij de marine, zei dat de marine alleen de brandstofkosten registreert voor dergelijke reizen, die $ 109.000 was. Maus zei dat de viaducten piloten daadwerkelijk essentiële training bieden die nodig is voor missies, waaronder instrumentatie en communicatie.

 16. "Deze missies zijn opgenomen in het jaarlijkse operationele budget van alle militaire afdelingen en worden gebruikt als training," vertelde Maus aan CNBC. "Er was geen extra geld aan ons verstrekt, het Congres heeft ons geen speciale cheque gegeven om dit viaduct te doen. Dit wordt beschouwd als een trainingsmissie, of ze nu over de Super Bowl zouden vliegen of niet."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407