Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


The Pizza Cleanse: de voordelen testen van het eten van alleen pizza gedurende 5 dagen achter elkaar

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Elke dag komt er een nieuwe uber-cleanse op de markt, maar wie wil er in een week lang sapdieet een zombie worden? Waarom moet iets gezonds smaken als onzin?

 2. We dachten dat het een bluf was. En dus begonnen we aan de allereerste Pizza Cleanse.

 3. De regels waren eenvoudig: gedurende vijf themadagen at onze onverschrokken anti-groenteverslaggever drie vierkante maaltijden pizza per dag. Hij combineerde het elke ochtend met een organische groene drank, matige lichaamsbeweging en wat hij in godsnaam nog meer wilde drinken. En toen werd het donker, en niet alleen omdat er nog een DiGiorno in brand stond in de oven.

 4. Blijf lezen om te zien of de Pizza Cleanse geschikt is voor u / of u ervan geniet om mannen te zien afdalen in regelrechte waanzin.

 5. DAG 1: PIZZA-KETTINGEN Startgewicht: 205.2 Gevoel aan het begin van dag 1: Licht kater, maar extreem opgewonden. 11a: Sbarro Sausage Pepperoni (1 snee): Misschien is het het feit dat ik de vorige nacht heb doorgebracht met een dieet van snoep, IPA's en whisky, maar dit smaakt uitzonderlijk goed ondanks het feit dat het een mall pizza met een slechte reputatie is. De sponsachtige korst. De konijnenworst die een beetje naar pittige Bob Evans smaakt (het is ontbijt!) ... Dit wordt de beste week ooit.

 6. 3p: Little Caesar's Hot Ready Pepperoni (1/2 taart): het voedsel dat 95 procent van de studenten ondersteunt, de Hot Ready, heeft onlangs een stijging van de dollarprijs en een achteruitgang in kwaliteit meegemaakt. .. maar wie geeft er iets om? Het is de perfecte voetbaltaart. Het smaakt naar pizzasnoep en heeft niet veel realiteit, maar het is fantastisch. Het is nog beter als je het eet terwijl je half in slaap op de bank ligt.

 7. 7p: Papa Murphy's Gourmet Chicken deLITE (3 plakjes): Om het aan te zetten, doen alsof ik gezonder ben en mijn smaakpapillen bedriegen, ging ik met een kiptaart met romige knoflooksaus, en terwijl het behoorlijk goed was, schokte het zout mijn mond volledig. Om dit tegen te gaan, overwoog ik kort om een ​​plakje bovenop een plakje kleine Caesar te leggen, toen maakte mijn maag een raar geluid en besloot ik dat niet te doen. Gevoel aan het einde van dag 1: Crampy. Ik heb pijn in mijn buik. Mijn dame geeft me geen sympathie.

 8. DAG 2: BEVROREN PIZZA STUFF Gevoel aan het begin van dag 2: Fan-effin'-tastisch. 9a: Bagel Bites (9): Man, ik vergat hoe heerlijk deze kleine sukkels waren, en het is waarschijnlijk het meest ontbijtachtige wat ik de hele week zou krijgen. Ik had ervan moeten genieten. In plaats daarvan at ik alle negen in ongeveer vier minuten en wilde toen meer. Maar ze hebben absoluut mijn terugtrekkingsshakes gestopt. 1: 30p: eerste geval van rot-darm / brandwonden. Oh Oh.

 9. 3: 30p: Totino's Pizza Rolls (15): deze dingen zijn walgelijk en als ze niet gaar zijn, is het alsof je tandpasta met pizzasmaak in je mond spuit. Dit is de reden waarom ik naar huis rende toen ik een kind was ?! 4: 46p: Oncontroleerbare boeren.

 10. 7: 30p: Freschetta Brick Oven Pepperoni (1/3 taart): ten eerste, waarom wordt het "Brick Oven" genoemd als het rauw en gekookt wordt verkocht in een conventionele oven die heel, heel paar stenen erin? Ten tweede, ik geef geen rotzooi want alles wat ik de hele dag heb gegeten, zijn nieuwe pizza-items voor kinderen, en dit smaakt eigenlijk echt. Het is ook extra lekker als het als een taco wordt gevouwen en als geheel wordt geconsumeerd. Ik ben verbijsterd dat ik zo enthousiast ben over het eten van bevroren pizza ... maar ik heb ook vijf biertjes gedronken, dus alles met kaas zou voldoende zijn. 9: 45p: Het eerste slachtoffer: ik at de Freschetta recht uit de oven en verbrandde de hel uit het dak van mijn mond. Toen ik mijn tanden poetste, zat het spit vol bloed door de brandwond open te trekken. Gevoel aan het einde van dag 2: Woozy.

 11. Kijk of onze onverschrokken reporter in het hele verhaal op Thrillist.com levend uit de pizzaschoonmaak haalt!

 12. Elke dag komt er een nieuwe uber-cleanse op de markt, maar wie wil er in een week lang sapdieet een zombie worden? Waarom moet iets gezonds smaken als onzin?

 13. We dachten dat het een bluf was. En dus begonnen we aan de allereerste Pizza Cleanse.

 14. De regels waren eenvoudig: gedurende vijf themadagen at onze onverschrokken anti-groenteverslaggever drie vierkante maaltijden pizza per dag. Hij combineerde het elke ochtend met een biologische groentendrank, matige lichaamsbeweging en wat hij in godsnaam nog meer wilde drinken. En toen werd het donker, en niet alleen omdat er nog een DiGiorno in brand stond in de oven.

 15. Blijf lezen om te zien of de Pizza Cleanse geschikt is voor u / of u ervan geniet om mannen te zien afdalen in regelrechte waanzin.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407