Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


The Road Rage Warrior

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Karen had het gevoel dat haar leven in gevaar was telkens wanneer Phil reed. Hij behandelde een rit op de snelweg als een uitdaging voor zijn eer en mannelijkheid. Als iemand langzaam op de linkerrijstrook reed, dacht hij dat het zijn recht was om te achterklep, zijn lichten te laten knipperen en op zijn hoorn te blazen. "Leer ze een les - dat kunnen ze niet doen." Als iemand hem te dicht afsneed, zou hij hen op de snelweg achtervolgen, proberen ze in te halen en dan vertragen om te voorkomen dat ze weer vooruit komen. Het was een strijd. Phil schreeuwde uit het raam, gaf de vinger, sloeg op het dashboard. Het was een constante oorlog voor hem. Helaas waren zijn vrouw en dochter doodsbang. Gelukkig had hij nog geen ongeluk gehad, maar Karen voelde dat ze niet kon doorgaan als passagier. Ze verliet hem eindelijk, tot zijn verbazing, maar ze voelde dat ze eruit moest gaan terwijl ze nog leefde en terwijl haar dochter nog veilig was.

 2. Bij een recent incident werd een paar gearresteerd voor het afvuren van een pistool in een voertuig na een ongeval. Met hun SUV van de weg gereden, stapte Bradley Turner uit en gooide een stoot naar de andere bestuurder - die hem vervolgens in elkaar sloeg. Turners vrouw gaf hem toen een pistool en hij schoot in het voertuig.

 3. Denk je dat het de moeite waard was voor Turner en zijn vrouw om wraak te nemen? Ze worden nu geconfronteerd met meerdere misdrijftellingen. Wat is er opgedaan?

 4. Dit is geen uniek verhaal. Woede op de weg doodt mensen - en zelfs als je geen ongeluk hebt, breng je jezelf, je gezin en de onschuldige mensen op de weg in gevaar. Statistieken tonen aan dat woede op de weg vaker voorkomt bij jonge mannen tussen 18 en 24, mannen meer dan vrouwen, en - ironisch genoeg - mensen met kinderen in vergelijking met mensen zonder kinderen.

 5. Het is niet gemakkelijk om in het verkeer te rijden met mensen die je afsnijden, verkeer dat achteruit rijdt en mensen die de verkeersregels niet gehoorzamen. Het is gemakkelijk om boos te worden. Maar de realiteit is dat u een voertuig van 4.000 pond bestuurt met 65 mijl per uur met bijna geen ruimte voor fouten. Er zijn daar onschuldige mensen. Niemand verdient het om te sterven omdat iemand een verkeersregel heeft overtreden. De snelweg is geen plaats om een ​​duel te houden.

 6. Denk na over uw eigen gedrag en de impact ervan op u en anderen. Als je de achterklep opent, onophoudelijk op je hoorn blaast, obscene gebaren geeft, met de intentie intimideert, je lichten laat flitsen om anderen lastig te vallen, of plotseling sneller of langzamer gaat om iemand een 'les' te leren, dan ben je een wegstrijder. Zoals vele krijgers, kun je sterven in de strijd.

 7. Wees eerlijk tegen jezelf. Zeg niet tegen jezelf dat er andere mensen zijn die slechter zijn. Jij bent degene met het probleem. En de mensen om je heen hebben al een probleem met je. Ik herinner me dat vele jaren geleden, toen ik op de universiteit zat, een vriend van mij agressief reed en zijn vriendin zwaar gewond raakte. Ze werd dwarslaesie. Heeft ze dat verdiend? Hoe denk je dat hij zich de rest van zijn leven heeft gevoeld?

 8. OK. Nu je hebt erkend dat je een probleem hebt, wil je misschien je gedrag gaan veranderen. Hier zijn vijf eenvoudige stappen die u vandaag kunt nemen.

 9. Onderzoek uw provocerende gedachten. Zoals veel wegkrijgers zie je overal persoonlijke provocatie. Als iemand te langzaam rijdt, doen ze dit jou aan. Je neemt het persoonlijk op. Als je vier minuten vertraging hebt, is het eerder een catastrofe dan een ongemak. Als sommigen niet doen wat u wilt, volgen ze uw regels niet. Je beschouwt jezelf als de maker van de regels. Je gedachten maken je woedend, maar hoe rationeel en behulpzaam zijn ze?

 10. Daag uw provocerend denken uit. Ik betwijfel of iemand dinsdagmiddag om 1:45 in een auto is gestapt en heeft nagedacht over hoe je je kunt provoceren. Dit zijn tenslotte vreemden! Ik betwijfel of de vertraging van enkele minuten van enig belang is. En ik betwijfel of u bent uitgekozen om mensen een lesje te leren. Hoe meer je deze boze gedachten uitdaagt, hoe rustiger je wordt.

 11. Zie jezelf zoals anderen je zien. Hoe denk je dat je familie en vrienden je zien als je aan het schreeuwen bent, op het dashboard bonkt en mensen afsnijdt? Wil je dat ze je zien als uit de hand en gevaarlijk? Als je denkt dat je cool wilt zijn, vergelijk dan 'cool' met zelfbeheersing. Cool is niet hetzelfde als een exploderende vulkaan van woede.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407