Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Thuis voor de feestdagen? Trends op de werkplek voor betaalde vrije tijd

Bezoek de Ghost of Inventory Past.

 1. Betaalde vrije tijd is deze tijd van het jaar een actueel onderwerp op de werkplek. Medewerkers hebben vragen over welke dagen het kantoor gesloten is, hoeveel vakantiedagen ze nog hebben en of ze betaalde vrije tijd naar het nieuwe jaar kunnen meenemen.

 2. Het rapport van de International Foundation of Employee Benefit Plans, Betaald verlof op de werkplek: enquêteresultaten 2017 onderzoekt de algemene verlofpraktijken bij werkgevers in de Verenigde Staten.

 3. Vakantietijd: van werkgevers die betaalde vakanties aanbieden, welke dagen komen het meest voor?

 4. Als het gaat om het aanbieden van betaalde vrije dagen voor de feestdagen, bieden bijna alle werkgevers (99%) die betaalde vakantietijd aanbieden Thanksgiving aan als een betaalde vakantie, en 75% omvat de vrijdag na Thanksgiving .

 5. Iets minder dan de helft van de werkgevers (45%) biedt kerstavond aan als betaalde vakantie, maar bijna alle (99%) bieden kerstdag aan. Voor de nieuwjaarsvakantie biedt iets minder dan een op de vier (23%) oudejaarsavond aan als betaalde vakantie, en 99% van de werkgevers biedt nieuwjaarsdag aan. Dertien procent van de werkgevers sluit zijn kantoor en biedt een volledige week betaald vakantieverlof aan tussen Kerst en Nieuwjaar.

 6. Sommige werknemers hebben de optie om te kiezen welke vakanties ze het hele jaar door observeren door gebruik te maken van drijvende vakanties. Iets minder dan de helft van de werkgevers (48%) biedt drijvende vakanties aan, meestal met een of twee dagen per jaar.

 7. Vakantie- en PTO-banken: omdraaien of "gebruiken of verliezen"?

 8. Sommige werknemers haasten zich om hun vakantietijd voor het einde van het jaar op te maken, maar de meeste werkgevers staan ​​werknemers toe hun betaalde verloftijd over te dragen. Drieëntachtig procent van de werkgevers staat toe dat werknemers sommige of alle ongebruikte dagen overdragen in een PTO-bank, en als het gaat om zelfstandige vakantieplannen, staat 74% hun werknemers per uur toe dagen over te dragen, en 77 % staat de praktijk toe voor werknemers.

 9. Als werknemers hun ongebruikte betaalde vrije tijd inruilen voor contant geld, kunnen ze dit mogelijk doen. Ongeveer een op de zeven organisaties staat betaalde vakantieverkoop toe (16% voor werknemers per uur en 14% voor werknemers in loondienst), waar werknemers hun vakantietijd kunnen terugverkopen. Ongeveer een op de vijf werkgevers die PTO-banken aanbieden, heeft een terugkoopbeleid.

 10. Ongeacht het beleid met betrekking tot ongebruikte vakantietijd, werknemers willen bedachtzaam zijn als hun organisatie een verlofbeleid heeft. Vanwege situaties zoals seizoensgebonden toename van de werkeisen of branche-specifieke evenementen, heeft 20% van de werkgevers periodes waarin ze werknemers geen vakantietijd toestaan.

 11. Vooruit plannen voor 2018: wie krijgt wat en kunt u meer kopen?

 12. Medewerkers die hun vakantie volgend jaar al plannen hebben, kunnen een toename van betaald verlof krijgen als ze een nieuwe mijlpaal in de dienstverlening hebben bereikt.

 13. Uit het rapport bleek dat PTO-plannen werknemers gemiddeld 17 dagen na een dienstjaar, 22 dagen na vijf jaar, 25 dagen na tien jaar en 28 dagen na 20 jaar bieden werkgelegenheid. Net als bij PTO-banken, verhogen organisaties die betaalde vakantie aanbieden het aantal dagen met service. Werknemers ontvangen gemiddeld 12 dagen na een dienstjaar, 16 dagen na vijf jaar, 19 dagen na 10 jaar en 23 dagen na 20 jaar dienstverband.

 14. Onder bepaalde omstandigheden kunnen sommige werknemers extra betaalde vrije tijd kopen. Acht procent van de werkgevers die PTO-banken aanbieden, stelt werknemers in staat extra vrije tijd te kopen, en 6% van de werkgevers met vakantieplannen staat werknemers toe extra betaald verlof te kopen.

 15. Betaalde vrije tijd is deze tijd van het jaar een actueel onderwerp op de werkplek. Medewerkers hebben vragen over welke dagen het kantoor gesloten is, hoeveel vakantiedagen ze nog hebben en of ze betaalde vrije tijd naar het nieuwe jaar kunnen meenemen.

 16. Het rapport van de International Foundation of Employee Benefit Plans, Betaald verlof op de werkplek: enquêteresultaten 2017 onderzoekt de algemene verlofpraktijken bij werkgevers in de Verenigde Staten.

 17. Vakantietijd: van werkgevers die betaalde vakanties aanbieden, welke dagen komen het meest voor?

 18. Als het gaat om het aanbieden van betaalde vrije dagen voor de feestdagen, bieden bijna alle werkgevers (99%) die betaalde vakantietijd aanbieden Thanksgiving aan als een betaalde vakantie, en 75% omvat de vrijdag na Thanksgiving .Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407