Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Tips om uw vader te verkopen op wellness

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. De meeste vaders (en de meeste kerels trouwens) houden niet zo van wellness. Hoewel hij van fitness en sport hield, was mijn vader niet bepaald van wellness. Hij speelde college basketbal, speelde tennis, racquetball en fietste - en hij deed al deze dingen heel goed en nam deel (en won) tot zijn midden 40s. Maar deed hij dingen zoals yoga, mediteren of biologisch eten? Niet zo veel.

 2. Hoewel het in 1994 was toen hij onverwachts stierf, denk ik niet dat hij zelfs maar wist wat die dingen waren. Maar als hij dat deed, zou hij dan nog leven? Daar weet ik het antwoord niet op. Wat ik wel weet, is dat veel andere vaders nu ook niet weten wat die dingen zijn. Dus in plaats van, of als aanvulling op het geschenk van de vaderdag, probeer je vader misschien op wellness te verkopen. Zoals elke goede verkoper, moet je je klant kennen, en dit is hoe ik de voordelen van wellness aan mijn vader zou verkopen.

 3. Meditatie: Klinkt stressvermindering goed voor u? Hoe zit het met een stimulans in creativiteit? David Lynch mediteert en bekijk alle ongelooflijke films die hij heeft gemaakt. Howard Stern mediteert en kijkt naar al het geld dat hij heeft verdiend. Andrew Bynum van de Lakers mediteert voor de wedstrijden. (Hij heeft ook een geweldige serie gehad!) Russell Brand mediteert en hij trouwt met Katy Perry. Heb je Katy Perry gezien?

 4. Yoga: alle grote atleten doen het: Shaq beoefent yoga, LeBron James kan zelfs een headstand doen! Bovendien wordt u zelfs sterker, flexibeler en kan het zelfs uw onderrugpijn helpen. (Ik heb het gevoel dat bijna elke vader van middelbare leeftijd die ik ontmoet pijn in de onderrug heeft.) Plus, er is de verhouding vrouw tot man - zeker een overwinning daar. (Waar je moeder misschien niet zo blij mee is, maar dit zou mijn vader zeker hebben verkocht.)

 5. Chakra's: verlies me nu niet. Ik ga nog niet helemaal new-agey op je af. Wat als ik je vertelde dat de zeven chakra's in ons lichaam de energiecentra zijn waar energie doorheen stroomt? Geblokkeerde energie in een van je chakra's kan de oorzaak zijn van pijn die je ervaart. Herinner je je lage rugproblemen? Als je meer bekend was met je chakra's, zou je weten dat deze pijn in de onderrug waarschijnlijk werd veroorzaakt door geldzorgen - en dat door rood gekleurd voedsel te eten en een paar yogahoudingen te doen die je rug openen zoals een brughouding dit zou kunnen verlichten pijn?

 6. Als je vlees wilt hebben, heb je het goede spul: (ik ga op stap en zeggen dat de meeste steakhouses vol zijn op Vaderdag. Dit zou zeker mijn vaders voorkeur voor vaders dageten was geweest - en waarschijnlijk ook van mij). Pap, als je vlees gaat eten, heb dan het goede spul! En als ik het goede bedoel, bedoel ik gras gevoed, biologisch en zo lokaal als je kunt krijgen. Het is tenslotte pap, het is jouw dag, en je verdient alleen het beste, toch? Misschien vind je het zelfs wel leuk en kom je terug voor meer.

 7. Ik weet niets van je vader, maar de combinatie van geld, aantrekkelijke vrouwen, geen rugpijn en geweldige biefstuk zou mijn vader zeker op wellness hebben verkocht. Ik wou alleen dat ik hem 16 jaar geleden had kunnen verkopen. Zelfs als deze methoden niet bepaald nobel zijn, is het van belang dat je vader is verkocht - dus in tegenstelling tot mijn vader kan hij nog vele, vele Vaderdagen in de buurt hebben.

 8. De meeste vaders (en de meeste kerels trouwens) houden niet zo van wellness. Hoewel hij van fitness en sport hield, was mijn vader niet bepaald van wellness. Hij speelde college basketbal, speelde tennis, racquetball en fietste - en hij deed al deze dingen heel goed en nam deel (en won) tot zijn midden 40s. Maar deed hij dingen zoals yoga, mediteren of biologisch eten? Niet zo veel.

 9. Hoewel het in 1994 was toen hij onverwachts stierf, denk ik niet dat hij zelfs maar wist wat die dingen waren. Maar als hij dat deed, zou hij dan nog leven? Daar weet ik het antwoord niet op. Wat ik wel weet, is dat veel andere vaders nu ook niet weten wat die dingen zijn. Dus in plaats van, of als aanvulling op het geschenk van de vaderdag, probeer je vader misschien op wellness te verkopen. Zoals elke goede verkoper, moet je je klant kennen, en dit is hoe ik de voordelen van wellness aan mijn vader zou verkopen.

 10. Meditatie: Klinkt stressvermindering goed voor u? Hoe zit het met een stimulans in creativiteit? David Lynch mediteert en bekijk alle ongelooflijke films die hij heeft gemaakt. Howard Stern mediteert en kijkt naar al het geld dat hij heeft verdiend. Andrew Bynum van de Lakers mediteert voor de wedstrijden. (Hij heeft ook een geweldige serie gehad!) Russell Brand mediteert en hij trouwt met Katy Perry. Heb je Katy Perry gezien?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407