Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Tips voor een perfecte (en gezonde) vader # x27; s dag

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Of de ideale dag van je vader 18 holes op de green of een BBQ in de achtertuin omvat, er is geen reden waarom hij zijn gezonde routine niet zou moeten volhouden - of - misschien is het de perfecte dag om er een te beginnen. Door een aantal heerlijke en gezonde traktaties naar zijn speciale dag te sluipen, is de perfecte manier om hem te laten zien hoeveel je echt om hem geeft.

 2. De golfbaan: velen van ons kennen vaders, zo niet de onze, die niets liever willen dan een Vaderdag van rust en stilte op de golfbaan. Afgezien van de vreugde om op de green te zijn onder de gloeiende zon, heeft golf eigenlijk een aantal behoorlijk grote gezondheidsvoordelen. Regelmatig golfen houdt je fit, helpt je spiertonus en uithoudingsvermogen te verbeteren en zelfs lichaamsvet te verminderen. Dat alles kan echter uit het raam worden gegooid wanneer de drank- en snackwagens rondrijden. Waarom zou u in plaats daarvan geen gezondere opties in zijn tas stoppen?

 3. Snackbars en mueslirepen zijn perfecte opties voor wanneer die 9e hole honger toeslaat. Een nieuwe favoriet van mij is de Truebar van Bakery on Main. Met minder dan 200 calorieën is deze reep gevuld met vezels, omega's en zal niet smelten of vergaan gedurende de dag. Probeer in plaats van een klassieke pindakaas sandwich halverwege iets dat een beetje smakelijker is. Artisana maakt een acai notenboter die barst van de antioxidanten en is perfect verspreid tussen twee stukken vezelrijk brood. Laten we nu hopen dat hij net zo goed speelt als hij eet.

 4. De picknickmand: een picknick in het park of zelfs in de achtertuin is een klassieke en altijd plezierige manier om Vaderdag door te brengen. Pastasalades, chips, sandwiches en desserts kunnen echter grote schade aanrichten aan onze taille. Hoewel het oké is om af en toe te genieten, waarom kies je dan niet items voor je mand die zowel lekker als gezond zijn. Probeer in plaats van dezelfde oude zak chips, de smaak en de gezondheidsvoordelen te verbeteren met een aantal betere opties. De Cheddar Crumbles van gimMe Seaweed zijn een geweldige optie. Ze zijn niet alleen heerlijk uit de zak, maar je kunt ze ook verkruimelen op je favoriete salade in plaats van croutons voor wat extra crunch. Als pastasalade en aardappelsalade nietjes zijn op je Vaderdagpicknick, raak dan niet in paniek, er zijn tal van eenvoudige ruilmiddelen om dit comfortvoedsel te verlichten. Ruil je gewone pasta voor een vezelrijke volkorenoptie. In plaats van de romige mayo-dressings die typisch zijn voor dit soort salades, probeer in plaats daarvan een eenvoudige vinaigrette. Of, als je echt van die romige dressing houdt, meng dan 1 kopje Griekse yoghurt met 1 eetlepel citroensap, zout, peper en wat gehakte dille. De BBQ: Welke man zou zijn Vaderdag niet willen doorbrengen met het eten van vlees met BBQ-saus? Probeer steaks en vet vlees te ruilen voor gezondere opties zoals BBQ-garnalen en kipfilet. Het vlees is echter niet het enige ongezonde voedsel dat zich voor uw barbecue verbergt. Pas op voor de saus. BBQ-saus kan veel suiker en calorieën bevatten. Mijn suggestie: maak het zelf! Voeg 2 eetlepels melasse, 2 eetlepels azijn en een strooi bruine suiker toe. Breng op smaak met versgemalen peper en een halve theelepel knoflookpoeder. Je kunt ook proberen te experimenteren met verschillende kruiden zoals curry of gemberpoeder. BBQ's kunnen ook rommelig worden, maar dat is een deel van het plezier toch? In plaats van het traditionele natte servet, is Herban Essentials een geweldige optie om iedereen op te frissen (vooral de kinderen) na een rommelige BBQ. Deze antibacteriële doekjes maken je schoonmaak niet alleen een fluitje van een cent, maar het ruikt ook geweldig. Ik houd deze eigenlijk altijd bij me.

 5. Voor meer van Heather Bauer, RD, CDN, klik hier.

 6. Klik hier voor meer informatie over persoonlijke gezondheid.

 7. Of de ideale dag van je vader 18 holes op de green of een BBQ in de achtertuin omvat, er is geen reden waarom hij zijn gezonde routine niet zou moeten volhouden - of - misschien is het de perfecte dag om er een te beginnen. Door een aantal heerlijke en gezonde traktaties naar zijn speciale dag te sluipen, is de perfecte manier om hem te laten zien hoeveel je echt om hem geeft.

 8. De golfbaan: velen van ons kennen vaders, zo niet de onze, die niets liever willen dan een Vaderdag van rust en stilte op de golfbaan. Afgezien van de vreugde om op de green te zijn onder de gloeiende zon, heeft golf eigenlijk een aantal behoorlijk grote gezondheidsvoordelen. Regelmatig golfen houdt je fit, helpt je spiertonus en uithoudingsvermogen te verbeteren en zelfs lichaamsvet te verminderen. Dat alles kan echter uit het raam worden gegooid wanneer de drank- en snackwagens rondrijden. Waarom zou u in plaats daarvan geen gezondere opties in zijn tas stoppen?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407