Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Top 10 voordelen van reizen met kinderen

De gezondste gesneden broodjes in de supermarkt, volgens voedingsdeskundigen

 1. 3. Reizen met je kinderen naar het buitenland brengt je gezin dichter bij elkaar. Reizen is de beste manier voor ons om als gezin een band te vormen. Of we nu vastzitten in een rij stoelen in een vliegtuig of in een kleine hotelkamer worden geperst, we kunnen fysiek niet van elkaar wegkomen. Omdat we er samen in zitten en de reiservaringen als gezin delen, wordt onze verbinding en communicatie alleen maar beter en beter.

 2. 2. Kinderen zullen betere gewoonten ontwikkelen. Heeft u problemen om uw kinderen al het voedsel in hun kommen te laten eten tijdens de maaltijd? Verwijzen naar uitgehongerde kinderen in derdewereldlanden zal niet zoveel resoneren als dat je kinderen daadwerkelijk hongerige kinderen zien en de omstandigheden waarin ze voor zichzelf leven. Wilt u uw kind leren prioriteiten te stellen en verantwoordelijk te zijn? Laat uw kind zijn eigen rugzak inpakken voor al zijn speelgoed, spelletjes en activiteiten tijdens de reis. Ze kiezen wat erin gaat, ze beheren alle inhoud, ze dragen het en ze ruimen het op.

 3. 1. Kinderen zullen zich realiseren hoe gelukkig ze echt zijn. Kinderen, vooral die in Amerika, zijn gezegend met eindeloos speelgoed, spelletjes, apparaten, boeken, recreatieve activiteiten, enz. Al vanaf jonge leeftijd leven kinderen in een bubbel die wij als ouders voor hen creëren. Als je wilt dat je kinderen bescheiden, gulle mensen zijn, breng ze dan naar het buitenland om de omstandigheden onder de armoede te zien waarin de meeste mensen in de ontwikkelingslanden leven. Wanneer je kinderen beseffen dat niet elk kind ter wereld mooie kleren heeft, schone schoenen en veel voedsel om te eten, ze zullen meer meedogende en attentere kinderen worden.

 4. Oorspronkelijk verschenen op LiveFamilyTravel.com. Afbeeldingen met dank aan auteur.

 5. Cliff Hsia is een vader die vastbesloten is om een ​​beter dan normaal leven te leiden door langzaam en doelbewust de wereld rond te reizen met zijn vrouw en twee jonge dochters. Hij zit momenteel in een tussenjaar van wereldreizen met zijn gezin. Hij schrijft over reizen, familie, liefde, geluk, geloof en al het andere dat het leven hem bezorgt.

 6. Lees de artikelen van Cliff op Live Family Travel en maak contact met hem op Facebook en Twitter.

 7. Reizen met twee kinderen, nu vijf en drie jaar oud, de afgelopen jaren door verschillende landen is niets minder dan eenvoudig geweest. Maar de voordelen van samen reizen als gezin wegen veel zwaarder dan de stress en hoofdpijn die onvermijdelijk zijn bij de kleintjes.

 8. Hier zijn onze top 10 voordelen van reizen met kinderen:

 9. 10. Kinderen maken mensen vrijgeviger en barmhartiger. Kinderen zijn magneten van liefde, vrijgevigheid en mededogen. Mensen zullen dingen voor je doen die normaal niet zouden gebeuren als je zonder kinderen reist. Mijn vrouw en baby zijn bijvoorbeeld nooit in de metro of bus van Buenos Aires blijven staan, omdat mensen ons altijd hun zitplaatsen aanboden toen ze zagen dat mijn vrouw onze 11 maanden oude in haar draagzak droeg. In één geval in een spitsuur bleven we staan, ingepakt met alle anderen. Een jonge vrouw merkte op dat een man van middelbare leeftijd voor ons zijn zitplaats niet aanbood aan mijn vrouw en baby, en begon hem onmiddellijk luid te schelden voor iedereen in de metro. Uit angst voor verdere schaamte gaf de man prompt zijn stoel op aan mijn vrouw.

 10. 8. Kinderen moedigen je aan om elk moment te laten tellen. Reizen kan vermoeiend zijn en soms worden we lui en willen we gewoon een boek lezen en de hele ochtend koffie drinken. Kinderen zijn een eindeloze stroom energie (met dutjes ertussen), dus ze hebben stimulatie nodig tijdens het reizen. Sommige dingen die we hebben gevonden die hebben gewerkt om ze betrokken te houden, zijn buitenactiviteiten (spelen in parken of het strand, zwemmen in het zwembad, paardrijden, enz.) En verwerving van vreemde talen.

 11. 6. Kinderen maken je langzamer. Afhankelijk van hoe snel je routine is, zijn normaal gesproken één tot twee uur nodig om de kinderen te voeden, schoon te maken en aan te kleden om elke ochtend de deur uit te gaan. Het is hetzelfde als u in het buitenland bent. Ook kun je gewoon niet overdag vulkaan klimmen en 's nachts uitgaan met kinderen. Het mooie van proberen iets leuks te doen met kinderen terwijl je reist, is dat het je vertraagt, betere waarnemers wordt en van je omgeving geniet, in plaats van de snelle toeristen te zijn die normaal door bezienswaardigheden kijken. En als je eenmaal langzamer gaat rijden, kom je erachter waarom reizen langzaam zinvol is.

 12. 5. Reizen met kinderen heeft zijn voordelen. Kinderen zullen deuren openen die niet zouden bestaan ​​als je alleen of als stel zou reizen. Hier zijn enkele van onze voorbeelden:

 13. Kinderen in Nicaragua = uitgenodigd door een ander gezin om met hen in hun huurauto naar een lokaal strand te rijden om daar de hele dag door te brengen Kinderen in Lima, Peru = Halloween-truc kunnen ervaren -of behandelen in een lokaal winkelcentrum Kinderen op de meeste luchthavens = recht naar de voorkant van de rij gaan of in een speciale rij voor paspoort / ticketcontrole en immigratie

 14. 4. Je leert meer genieten van de vredige momenten van reisdagen. Wanneer je daadwerkelijk rust en stilte krijgt (normaal vroege ochtenden, middagdutjes en late nachten na het slapengaan), waardeer je deze momenten meer dan wanneer je constant bibliotheekachtige stilte in je kamer had. Mensen die alleen reizen, vullen deze leegte normaal gesproken op door tv te kijken in hun kamer (terwijl ze in het buitenland zijn!) Of door in een koffieshop te zitten. Stille tijd voor ouders is heilig en gouden en wordt altijd op prijs gesteld bij ontvangst.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407