Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Toyota Grand Prix van Long Beach: So Much More Than Races

Gebakken weegbree salade

 1. Topuitrusting VS Host Rutledge Wood, een Grand Prix-veteraan van Celeb, is het daar helemaal mee eens. "Dit lijkt echt op crowdfunding van beroemdheden voor kinderen, en het kan niet leuker zijn," merkte deze herhaling op. "Ja, het is een race en we zijn allemaal erg competitief, maar onder dit alles is het allemaal voor het goede doel en plezier."

 2. Alfonso Ribeiro is een tweevoudig Toyota Pro / Celebrity-winnaar in 1994 en 1995 en nam daarna vele jaren vrij. Dit jaar begint: 30 seconden achter het peloton neemt hij snel de controle over en komt hij uit voor alle beroemdheden, zowel professionele als reguliere. De algehele winnaar kon hij niet gelukkiger zijn.

 3. "Het is een prachtige dag in een prachtige stad en ik heb net deze race gewonnen, ik bedoel, hoe goed wordt het!" riep hij uit nadat hij de winst had genomen. De Toyota Celebrity Grand Prix wordt op 10 mei uitgezonden op CBS.

 4. Scott Dixon uit Nieuw-Zeeland leidde in 44 van de zondagse "grote" race van 80 ronden dit jaar (INDYCAR-serie), zijn 36e INDYCAR-overwinning maar zijn eerste op Long Beach. Hallo Castroneves, superster op en naast de baan, werd tweede en Juan Pablo Montoya eindigde als derde.

 5. Long Beach-inwoner Vince Neil van Motley Crue was weer het hoofdpodiumentertainment, driftevenementen, motorevenementen, een lifestyle-expo, de Grand Prix is ​​uitgegroeid tot een volledig festival dat niet alleen racen viert , maar een reden om vrienden en familie mee te nemen en een weekend door te brengen in een prachtige gemeenschap aan het strand.

 6. Wat begon als een stop op een wereldwijd racecircuit, de droom van een man die groeide tot een miljoenenfestival van auto's, muziek en sensatie is nu een van de belangrijkste attracties in het westen Kust. Tussen het kijkende publiek, de honderdduizenden die aanwezig zijn en de toekomstige business, is het een integraal onderdeel geworden van de economie van Long Beach en de staat.

 7. En het is heel leuk, of je nu de namen van alle races en beroemdheden kent, de soorten auto's waarmee ze rijden, of gewoon wat tijd in de zon doorbrengen met vrienden , fans en familie.

 8. Video van het hele evenement zal in mei te zien zijn op Karel Life In Segments op Free Speech TV en op de website Karel Media.

 9. Om de dagelijkse Karel Cast te horen, pak de Karel Cast, abonneer je in iTunes op de Podcast of ga gewoon naar de meest ongelooflijke website ter wereld, behalve deze, karel.media

 10. Karel en Mekhi Pfifer na de race. Foto: Daniel Charleston

 11. "Het is leuk en zo, maar wat doet dit weekend echt voor mij als inwoner," vroeg Brandon Crispo me toen we onze weg vonden naar de 41e Toyota Grand Prix van Long Beach. "En waarom hebben we het überhaupt wel?"

 12. Crispo, een millennial op 28-jarige leeftijd, was min 13 toen de Grand Prix voor het eerst naar de zevende grootste stad in Californië kwam en de 36e grootste in de Verenigde Staten; een van de weinige steden met zijn centrum aan het water. Maar de geschiedenis van de Grand Prix gaat veel verder terug.

 13. De eerste Grand Prix was in 1906 in Le Mans, een sport geboren in Parijs. In 1908 kwam de Grand Prix naar de Verenigde Staten en wij waren het enige land buiten Frankrijk dat een autorace organiseerde met de term Grand Prix (Grand Prize). Het werd gerund in Savannah, GA.

 14. Christopher Pook wordt gecrediteerd als de promotor en oprichter van de Long Beach Grand Prix. Pook werkte bij een reisbureau. in het centrum van Long Beach en had de passie en visie om de race te laten slagen. De race groeide snel en hoewel de kenmerken van de auto's in de loop van de jaren veranderden, is het evenement uitgegroeid tot de grootste in de stad. Het weekend organiseert vele klassen van races en dit jaar organiseerde zelfs een Formule E, of elektrisch of ePrix. Tussen 180k en 200k mensen zijn aanwezig.

 15. Karel en John Rzeznik van Goo Goo Dolls

 16. Economisch volgens het Conference and Visitor's Bureau woonden 60 conferentie- en eventplanners dit jaar het evenement bij, en dat zou volgens Steve Goodling meer dan $ 77 miljoen extra kunnen opleveren buiten de Grand Prix zelf. President van het Long Beach-congres en bezoekersbureau .. Hotels zijn vol, restaurants, inkomsten van meer dan $ 40 miljoen stromen naar de stad door sommige accounts. Hotelbelastingen, omzetbelasting, andere inkomsten uit toerisme en voordelen maken het Grand Prix-weekend bijna een Black Friday-evenement voor sommige lokale bedrijven.

 17. Zelfs non-profitorganisaties profiteren van concessies binnen het evenement. Bier- en alcoholverkopers, foodtrucks, velen reserveren winst voor lokale goede doelen. Maar niet iedereen wint. Het Long Beach Aquarium van de Stille Oceaan moet vanwege het bouwen en de loop van het weekend worden gesloten en verliest elk jaar bijna $ 400.000.

 18. Het beroemde gedeelte van de Grand Prix is ​​een langlopende zijrace voor sterren en media-persoonlijkheden om via Racing for Kids geld in te zamelen voor het Miller's Children Hospital, $ 5000 voor elke deelnemer of $ 90.000. De winnaar van de Pro Celebrity-race, dit jaar heeft Alfonso Ribeiro van Fresh Prince $ 5000 extra gedoneerd aan Fresh Start Chirurgische Geschenken die operaties bieden aan vaste misvormingen van kansarme kinderen.

 19. De Celebrity-race zorgde dit jaar voor een groot drama, zoals bekend is dat beroemdheden dat doen. Josh Morrow leidde het peloton gedurende het grootste deel van de race en leidde de beroemdheden voor negen van de 10 ronden van 1,9 mijl. Tijdens ronde 10 op de haarspeldmiljonair-verzekering draaide mogul filmproducent Dave Pasant Morrow in wat een klassieke LAPD PIT-manoeuvre leek te zijn die werd gebruikt om auto's uit te jagen in achtervolgingen met hoge snelheid. Pasant won zijn plek in de race in een veiling van beroemdheden en zei tijdens de persconferentie dat de overwinning "bitterzoet" was en dat het een ongelukkig ongeluk was. Morrow vertelde me in de put: "Het is niet de manier waarop ik zou racen", duidelijk het gevoel dat het destijds geen ongeluk was. Toch ging de aandacht snel terug naar het goede doel, de kinderen en het grote plezier.

 20. Mark McGrath van Sugar Ray, die als 5e algemeen eindigde, was buiten zichzelf.

 21. "Ik eindigde bijna onderaan voor de pole position," vertelde hij me. "Dus in de top vijf zijn is geweldig. Kijk, het is allemaal voor heel veel plezier. De reis naar het Miller's Hospital plaatst het echt voor mij, voor ons allemaal. Ons leven is zo'n fluitje van een cent vergeleken met deze kinderen en hun ouders, "voegde hij eraan toe.

 22. Mekhi Phifer zorgde voor spanning door niet één keer, maar twee keer te slopen.

 23. "Kijk, zo rol ik het, doe het en doe het groot!" vertelde hij me toen hij aan het einde van de race uit zijn auto stapte. "Ik moet Willie Gault 50 push-ups laten doen, hij is me een weddenschap verschuldigd. Binnen enkele ogenblikken stond NFL Superbowl-ster Gault op de grond voor de fans die 50 deden. Ik voelde me heel, heel erg uit vorm .Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407