Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Trends voor het volgende tijdperk

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Religie Redux: In moeilijke tijden hebben we allemaal iets nodig om ons te wenden. En terwijl spiritualiteit het modewoord was, lijkt tegenwoordig meer georganiseerde religie volgers te winnen dan Twitter! En hoewel het misschien niet de traditionele religies zijn die zo snel winnen als hipster-variaties die een nieuwe draai aan oude berichten geven, zijn duidelijk jonge mensen op zoek naar een betekenis in een turbulente wereld.

 2. Generatie V: Als we nog een keer het woord 'viral' moeten horen, spelen we misschien nooit meer een andere advertentie, sluit u aan bij een flashmob of tweet opnieuw. Oh, wie houden we voor de gek. Het is misschien de beste beschrijving voor een generatie hellbent over het beheersen van het proces en beslissen wat wel en niet populair wordt. Van het "kiezen" van Obama tot de trouwdans tot het maken van Susan Boyle een ster, Generation V voelt dat zij degenen zijn die dingen laten gebeuren! En zonder hun hulp in 2010, zullen we er zeker niets over horen in 2011.

 3. Oh, om een ​​kristallen bol te hebben en te weten waar we over vijf jaar zijn. Het is zeker een stuk eenvoudiger om de hete nagelkleur voor de lente te voorspellen dan om te vertellen of de volgende generatie kinderen rebels of conservatief zal zijn (trouwens, mijn weddenschap is rebels). Maar omdat we trendvoorspellers deze keer per jaar net zo voorspelbaar zijn voor onze voorspellingen als het feit dat tegen de tijd dat je dit zegt, nagellak uitverkocht zal zijn, gaat hier een poging naar de grote (en kleine) trends die voor ons liggen ...

 4. Presto Chango: Tegenwoordig is er niets dat we niet kunnen verhandelen, ruilen of lenen. Van babyartikelen tot een couture-jurk, de laatste portemonnee die we kochten in ons 'appartement voor een week', zo ongeveer alles wat we tegenwoordig kopen of doen, is tijdelijk. Als je het niet kunt betalen, kun je het net zo goed huren. Als je het beu bent, ga je gang en ruil je het, of verkoop je het! Hoewel de trend het zeker gemakkelijker maakt om een ​​nieuwe look, leven of ervaring te krijgen, doet het je zeker afvragen wat het jonge mensen over duurzaamheid vertelt wanneer vrijwel alles op eBay belandt.

 5. Eco- alles: vergeet uw SIGG-fles alleen maar te dragen en een hybride te rijden. Ecobewust zijn is zo het laatste decennium. In de toekomst moet je op weg naar een eco-spa, een eco-bruiloft houden, koken met groene pannen, de energie-efficiëntie van je huis meten met een energiehub en niet alleen je eigen kruidentuin verzorgen, maar ook je eigen levende kippen kweken ! We zijn ons gaan realiseren dat het niet om recycling gaat, maar om precycling, waarbij we echt de leiding moeten nemen over hoe we de wereld beïnvloeden! En hoewel we al dit "goeddoen" graag aan bewustwording willen toeschrijven, kan veel worden toegeschreven aan het feit dat je uiteindelijk veel geld bespaart. En in deze economie is dat ecologisch essentieel.

 6. Eenvoudige Simons: Noem het noodzaak, noem het "een aanpassing" - maar mensen beginnen echt een eenvoudiger leven te leiden. Het nieuwe statussymbool doet "minder" dan de Joneses, omdat we allemaal weten dat de Joneses sowieso veel te overdreven zijn! Van het kopen van dingen die we alleen echt 'nodig' hebben, tot het focussen op ouderwetse waarden en strikter ouderschap, het lijkt erop dat een decennium van overdaad lijkt te hebben geleid tot een tijd waarin eenvoud niet alleen een modewoord is, maar een beter woord.

 7. Koningin voor een dag: met weinig geld en vragen over de toekomst, is er veel voor nodig om de consument van vandaag te laten uitgeven. Dus hoe doe je het? Zorg dat ze zich speciaal, uniek en een beetje anders voelen. Uitgaan moet extra leuk zijn (swingdansen, wie dan ook?), Kleding kopen vereist mode die spannend aanvoelt (pailletten, knipsels en iets speciaals verwachten), en eten en drank moeten nieuw en extreem aanvoelen.

 8. Recessie-vermoeidheid: hoewel het veel gaat kosten om ons te laten uitgeven, laten we eerlijk zijn ... iedereen is een beetje over de recessie. Ze zijn het zat om ervan te horen, het sparen, het moe zijn om een ​​baan te zoeken. De wil om uit te gaan en los te breken, heb een beetje plezier. Wees een beetje stout. Als je nu nog steeds geen baan hebt, kan dit nog steeds moeilijk zijn, maar feit is dat consumenten klaar zijn om te verlichten ... als de situatie goed is!

 9. Media Fusion: het is tijd dat alle media stoppen met vechten. De generaties van vandaag zien ze als kibbelende ouders en niets is minder aantrekkelijk. In plaats daarvan is het tijd dat de media echt fuseren als een bedrijf op dezelfde manier waarop consumenten het gebruik ervan fuseren ... Elke media biedt zijn eigen voordelen, maar uiteindelijk is het de consument die koning is, en de media die moeten buigen voor zijn heer, niet andersom.

 10. Social Narrowcasting: als we moe worden van de communicatie met duizenden mensen (en iedereen die alles weet over elke beweging), kunnen we kijken naar meer nichemanieren om te netwerken, waar sommigen een paar keuze-dingen weten, en anderen weten meer. Met sites zoals foursquare, gowalla en ning, en met zelfs Facebook die hun privacyregels wijzigt, is het duidelijk hoe we onze vrienden uitkiezen die binnenkort kunnen veranderen.

 11. En wat de kleine dingen betreft? Nou, we kunnen mode levensstijl en schoonheid niet negeren, dus hier zijn een paar van wat hot te verwachten is!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407