Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Trump-administratie lijkt te vliegen op dozen voor het vervangen van voedselzegels

GERELATEERDE DEKKING

 1. WASHINGTON - Als onderdeel van een symbolisch budget dat de binnenlandse uitgaven zou drukken, stelde president Donald Trump deze week voor om een ​​aantal maandelijkse voordelen van voedselzegels te vervangen door een kartonnen doos met niet-verwerkbare goederen.

 2. De 'America's Harvest Box', zoals de Trump-regering het noemt, is een idee waar blijkbaar niemand buiten de regering ooit van heeft gehoord - en een die de regering zelf misschien niet heeft doorgelicht voorzichtig.

 3. Maandag vergeleek Mick Mulvaney, directeur van het Witte Huis, het met een programma van het type "Blue Apron", verwijzend naar de bezorgservice voor gastronomische maaltijden. Maar de begrotingsdocumenten die het programma beschrijven, vermelden niets over fondsen voor het verzenden van voedsel naar mensen thuis. De documenten zeggen dat het eigenlijk aan staten zou zijn om de distributie af te handelen.

 4. Tijdens een hoorzitting over de begroting woensdag vroeg Rep. Suzan Delbene (D-Wash.) Aan Mulvaney hoeveel het zou kosten om de dozen te verpakken en te distribueren, of de overheid een database zou opzetten van de voedingsbeperkingen van mensen en hoe dozen hun weg zouden vinden naar mensen met onstabiele huisvesting.

 5. "Heb je aan een van deze dingen gedacht?" Zei Delbene.

 6. Mulvaney heeft de vraag niet direct beantwoord. In plaats daarvan zei hij dat de overheid geld zou kunnen besparen door voedselgroothandel te kopen in plaats van het geld aan ontvangers van voedselzegels te geven om in winkels te winkelen. En hij zei dat Democraten dol moeten zijn op het idee van de voedselbox.

 7. "Democraten hebben dit programma in het verleden ook daadwerkelijk ondersteund," zei Mulvaney.

 8. Dat is nieuws voor Rep. Jim McGovern (D-Mass.), De beste democraat in de subcommissie van het Huis die toezicht houdt op voedselbonnen.

 9. Het Amerikaanse Harvest Box-voorstel is gebaseerd op het Commodity Supplemental Food Program, dat maandelijkse voedselboxen verspreidt over ongeveer 600.000 senioren in het hele land. Democraten houden van dat programma, hoewel ondersteuning voor een klein initiatief voor de distributie van basisproducten niet hetzelfde is als ondersteuning voor radicaal remake van voedselbonnen in de afbeelding van het kleine programma.

 10. Het Supplemental Nutrition Assistance Program, omdat voedselbonnen formeel bekend zijn, is een van de grootste vangnetprogramma's in de Verenigde Staten, met 42 miljoen begunstigden in 20 miljoen huishoudens. Het gemiddelde voordeel per ontvanger vorig jaar was ongeveer $ 125. Het geld wordt elke maand gestort op speciale betaalpassen die in bijna alle levensmiddelen in supermarkten kunnen worden gebruikt.

 11. Met andere woorden, SNAP is ongeveer 70 keer groter dan het Commodity Supplemental Food Program, dat alleen mensen ouder dan 60 dient en niet per se thuis bezorgt.

 12. In Washington, D.C., heet het grondstoffenprogramma Grocery Plus en wordt het beheerd door de Capital Area Food Bank. Een woordvoerster van het goede doel zei dat van de 5.400 D.C. senioren die deelnamen aan het programma, slechts ongeveer 130 thuisbezorgd worden, waarvoor ze in aanmerking komen wegens gebrek aan mobiliteit. Van de overgebleven begunstigden haalt 20 procent hun voedselbox op bij een centrale distributiesite en de rest ontvangt de dozen bij flatgebouwen en seniorenwoningen met een laag inkomen.

 13. Hoewel Mulvaney zei dat de voedseldozen zouden lijken op Blue Apron, zei een USDA-factsheet dat de distributie zou worden overgelaten aan staten, met blijkbaar geen Blue Apron-stijlvereisten. "Staten kunnen deze dozen distribueren via bestaande infrastructuur, partnerschappen en / of rechtstreeks naar woningen via commerciële en / of retailbezorgdiensten", aldus de factsheet.

 14. Er zijn ongeveer 70.000 huishoudens die voedselzegel ontvangen in DC, dus in het onwaarschijnlijke scenario dat het Congres het Amerikaanse Harvest Box-programma zou goedkeuren, zou de Capital Area Food Bank waarschijnlijk worden opgeroepen om te helpen met distributie.

 15. "Opschalen om te voldoen aan de behoefte van meer dan 70.000 huishoudens zou het bestaande systeem echt overweldigen," zei Hillary Salmon, een woordvoerster van de voedselbank, in een interview en voegde daaraan toe dat het huidige USDA-voedsel ontvangers van dozen zeggen vaak dat ze wensen dat de dozen met verse producten werden geleverd.

 16. Blauwe schortdozen bevatten meestal veel verse producten, die kunnen worden gebruikt als ingrediënten in luxe zelfgemaakte maaltijden. Amerika's oogstdozen zouden er geen hebben.

 17. Blauwe schort weigerde commentaar te geven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407