Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Underberg: De Duitse Digestif We Can # x27; t Live Without

11. CHOCOLADECAKE - Encuentro (San Francisco)

 1. We moeten ons verontschuldigen voor jullie: we vergaten je over Underberg te vertellen voor Thanksgiving, Kerstmis, Oud en Nieuw - de feestdagen waar je jezelf tot het uiterste kunt vullen en iets nodig hebt om je te laten voelen opnieuw goed. Dat ding is Underberg, en we kunnen niet geloven dat we je zonder de vakantie door laten komen. Nooit meer, want nu zul je alles te weten komen over dit Duitse bittere digestief en zul je nooit meer last hebben van overeten.

 2. Underberg, voor het eerst geïntroduceerd in Duitsland door Hubert Underberg in 1846, is gevuld met mysterieuze kruiden om de spijsvertering te bevorderen en je geest te verfrissen na een zware maaltijd. Het exacte aantal en de identiteit van die kruiden worden 165 jaar na de oprichting nog steeds zwaar bewaakt door de familie Underberg. Dit verbazingwekkende brouwsel duikt vaak op in Amerikaanse steden waar er een sterke Duitse aanwezigheid is, zoals de Barbecue Belt of Texas (waar onze vrienden die ons aan Underberg hebben voorgesteld vandaan komen).

 3. Dus wat doet het? Welnu, het veroorzaakt een bom in je maag die je bevrijdt van de pijn van overmatig genieten van braadworst en spaetzle (onder andere). We willen eerlijk en eerlijk met je zijn: je eerste Underberg is een eye-opening ervaring. De smaak kan worden omschreven als intens kruidachtig, een beetje zoethout met het vuur van een alcohol die geschikt is om een ​​spijsverteringshulpmiddel te worden genoemd. Het is vuurwater. Maar heerlijk vuurwater dat we toevallig opzoeken waar we kunnen.

 4. Enkele tips van Underberg over hoe u het beste kunt genieten:

 5. Oké, laten we het opnieuw formuleren - vuur water met "een vage suggestie van Kerstmis." Dat klopt precies.

 6. Een van onze favoriete dingen over Underberg, zoals zoveel andere regionale gerechten waar we dol op zijn, is hoe opgewonden fans van het drankje krijgen. Onder de talloze variëteiten van Underberg die beschikbaar zijn, kun je jezelf ook een wandrek, een verhalenboek of een snelle Fireberg-riem aanschaffen.

 7. We hebben Underberg gezien in speciaalzaken, slijterijen en hadden een paar gelukkige run-ins na een grote maaltijd in Duitse restaurants. Als al het andere faalt, is er Underberg op Amazon! We raden je aan om nooit meer een groot etentje te wagen zonder het ooit nog te doen.

 8. We moeten ons verontschuldigen voor jullie: we vergaten je over Underberg te vertellen voor Thanksgiving, Kerstmis, Oud en Nieuw - de feestdagen waar je jezelf tot het uiterste kunt vullen en iets nodig hebt om je te laten voelen opnieuw goed. Dat ding is Underberg, en we kunnen niet geloven dat we je zonder de vakantie door laten komen. Nooit meer, want nu zul je alles te weten komen over dit Duitse bittere digestief en zul je nooit meer last hebben van overeten.

 9. Underberg, voor het eerst geïntroduceerd in Duitsland door Hubert Underberg in 1846, is gevuld met mysterieuze kruiden om de spijsvertering te bevorderen en je geest te verfrissen na een zware maaltijd. Het exacte aantal en de identiteit van die kruiden worden 165 jaar na de oprichting nog steeds zwaar bewaakt door de familie Underberg. Dit verbazingwekkende brouwsel duikt vaak op in Amerikaanse steden waar er een sterke Duitse aanwezigheid is, zoals de Barbecue Belt of Texas (waar onze vrienden die ons aan Underberg hebben voorgesteld vandaan komen).

 10. Dus wat doet het? Welnu, het veroorzaakt een bom in je maag die je bevrijdt van de pijn van overmatig genieten van braadworst en spaetzle (onder andere). We willen eerlijk en eerlijk met je zijn: je eerste Underberg is een eye-opening ervaring. De smaak kan worden omschreven als intens kruidachtig, een beetje zoethout met het vuur van een alcohol die geschikt is om een ​​spijsverteringshulpmiddel te worden genoemd. Het is vuurwater. Maar heerlijk vuurwater dat we toevallig opzoeken waar we kunnen.

 11. Enkele tips van Underberg over hoe u het beste kunt genieten:

 12. Oké, laten we het opnieuw formuleren - vuur water met "een vage suggestie van Kerstmis." Dat klopt precies.

 13. Een van onze favoriete dingen over Underberg, zoals zoveel andere regionale gerechten waar we dol op zijn, is hoe opgewonden fans van het drankje krijgen. Onder de talloze variëteiten van Underberg die beschikbaar zijn, kun je jezelf ook een wandrek, een verhalenboek of een snelle Fireberg-riem aanschaffen.

 14. We hebben Underberg gezien in speciaalzaken, slijterijen en hadden een paar gelukkige run-ins na een grote maaltijd in Duitse restaurants. Als al het andere faalt, is er Underberg op Amazon! We raden je aan om nooit meer een groot etentje te wagen zonder het ooit nog te doen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407