Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Uw smaakpapillen resetten - Chocolade gebruiken

8 briljante manieren om kokosolie te gebruiken in uw schoonheidsroutine

 1. Beste collega-chocoholics,

 2. Chocolade, in kleine hoeveelheden, kan goed voor u zijn. Maar hoe weet je dat je echt pure chocolade eet? Zou je in feite een vervalste knock-out kunnen consumeren?

 3. De waarheid is dat de meeste chocolade die Amerika eet, ik "vermomde chocolade" noem. Waarom? Omdat chocolade Hershey's Kisses, Melkweg en veel repen die er zijn meestal gemaakt zijn van witte suiker, melkbestanddelen en heel weinig chocolade - in sommige gevallen slechts 10 procent! De gezondere pure chocolade kan maar 35 procent bevatten. Als je op deze manier chocolade eet, kun je aankomen, hunkeren naar meer, je smaakpapillen ongevoelig maken en leiden tot een disfunctionele relatie met dit goddelijke dessert.

 4. Hier introduceer ik mijn "3-daagse chocoladereset" om u te helpen chocolade te eten die zo dicht mogelijk bij zijn volledige voedseloorsprong komt. Ik leer dit eenvoudige, revolutionaire hulpmiddel om mensen te helpen leren wat pure chocolade echt is, hen te helpen hun verlangens te veranderen, hun smaakpapillen in evenwicht te brengen en bewuster te eten. Ik weet dat als je echt proeft, het moeilijk is om terug te gaan naar chocolade van lage kwaliteit. En u zult genieten van uw chocoladesnacks in verrassend kleinere porties. Je zult ook rijkere smaakprofielen ervaren terwijl je de maximale gezondheidsvoordelen haalt uit lage glycemische, voedingsrijke cacao (of cacao), het basisingrediënt van chocolade. Het beste van alles, deze "reset" gaat niet over beperking, het gaat over plezier!

 5. Laten we beginnen! Dit is hoe mijn reset is ontworpen:

 6. Deel 2: Ik zal u strategieën en tips geven voor het identificeren van chocolade op basis van hele levensmiddelen.

 7. Deel 1: Wat is chocolade?

 8. Laten we beginnen met te begrijpen dat de basis van chocolade afkomstig is van een plant. De Theobroma cacaoboom draagt ​​fruit (peulen) waaruit cacao (of cacao) bonen zijn afgeleid. Deze bonen worden gefermenteerd, gedroogd, meestal geroosterd en vervolgens geplet tot bonen. Deze penpunten worden vervolgens gemalen tot iets dat cacaomassa wordt genoemd, en kunnen dan vloeibaar worden. In dit stadium heeft er bijna geen verwerking plaatsgevonden en als je een zoetstof zoals ruwe rietsuiker, vanille of kruiden toevoegt, maak je chocolade in de meest pure vorm. Dit is vergelijkbaar met hoe chocolade werd geconsumeerd door de Azteken, voordat de boon werd ontdekt door de Spanjaarden in de 16e eeuw. En in deze staat proef je en ontdek je hoe onvervalste chocolade eigenlijk smaakt! Je zou ook de grootste voedingsvoordelen krijgen als je het in deze onbewerkte vorm zou eten.

 9. Maar in massa geproduceerde chocolade door bedrijven als Nestle vereist nog een aantal andere verwerkingsstappen. Uit een vloeistof wordt het verwerkt tot twee delen: cacaobestanddelen (verkocht als cacaopoeder) en cacaoboter. Deze delen worden vervolgens gecombineerd met grote hoeveelheden geraffineerde witte suiker, melkvet en verschillende additieven - hoeveelheden zo hoog dat de werkelijke cacao in de chocolade wordt overschaduwd.

 10. De cijfers openen de ogen. Volgens de FDA vereist de meeste in massa geproduceerde chocolade (zoete chocolade) slechts 15 procent van de cacaodelen. Witte chocolade vereist slechts 10 procent. En halfzoete / bittere / donkere chocolade vereist slechts 35 procent. Dus dat laat ons met het feit dat ongeveer 65 procent van commerciële chocolade bestaat uit suiker, melk en / of additieven.

 11. Hier is het ingrediëntlabel van een bekende reep melkchocolade. Zoals u ziet, is suiker het eerste ingrediënt dat wordt vermeld:

 12. Melkchocolade (suiker, cacaoboter, chocolade, lactose, magere melk, melkvet, sojalecithine, kunstmatige smaak)

 13. Deel 2: Pure chocolade kiezen

 14. Nu je weet hoe weinig cacao er in alledaagse chocolade zit, zijn hier de tools die je nodig hebt om het pure spul te vinden:

 15. 1) Koop alleen "70 procent" pure chocolade en hoger.

 16. 2) Kies penpunten.

 17. Cacaobonen zijn zo puur als je kunt krijgen als het gaat om het proeven van de hele cacaoboon. Nibs zijn gewoon de cacaoboon, geroosterd, gedroogd en in kleine stukjes geplet. U kunt penpunten vinden op plaatsen zoals Whole Foods en op mijn winkel. Ik hou van het merk Navitas Naturals. Hun pakket gaat heel lang mee. Je kunt ook penpunten vinden die gezoet zijn met een kleine hoeveelheid rietsuiker.

 18. 3) Kies cacaopoeder.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407