Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vader # x27; s Day Song - My Old Man

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Mijn vader, Tony Seibel, was een Amerikaan van de eerste generatie, geboren uit immigrantenouders die voor een beter leven naar de Verenigde Staten kwamen. Vader werd een All State voetbalspeler voor zijn middelbare school en speelde voetbal voor de Universiteit van Texas. Hij diende in de Stille Oceaan als een marine tijdens de Tweede Wereldoorlog en werd daarna een succesvolle koopman in Texas City, Texas, het kleine stadje waar ik opgroeide. Hoewel zijn zus Zidella een van de eerste vrouwelijke afgestudeerden van de University of Texas Medical Branch werd , het was van mijn vader dat ik een aantal essentiële gezondheidstips leerde die zelfs vandaag mijn leven beïnvloeden. Naarmate Vaderdag nadert, lijkt het een goed moment om ze met je te delen.

 2. Oefening elke dag. Papa liep elke dag. Hij zou mensen bijeenbrengen om met hem mee te gaan en de Texas City-dijk af te lopen, een weg van twee mijl die uitsteekt in Galveston Bay. Soms liep hij over paden die de stad bood, of als het slecht weer was, liep hij gewoon door het huis heen en weer totdat hij zijn oefeningen deed. Voordat hij liep, had hij een eenvoudige reeks oefeningen om zijn spieren te strekken - - raak je tenen aan, houd je armen opzij en beweeg ze in kleine cirkels, sit-ups. Geen apparatuur vereist. Maak gewoon de tijd, tel het aantal dat je wilt doen en doe het als onderdeel van elke dag gedurende ongeveer 20-30 minuten voor je hele leven.

 3. Eet om te leven, niet om te eten. Papa at gewoon basisvoedsel. Room van tarwe of havermout of een zacht gekookt ei voor het ontbijt met een glas melk; een broodje met sla en tomaten of een kom soep voor de lunch; en gebakken kip of vis of soms een biefstuk samen met een salade en een klein dessert voor het diner. Geen luxe en calorische sauzen. Geen tweede porties.

 4. Zorg voor voldoende slaap. Lang voordat we wisten dat te weinig slaap leidde tot een toename van diabetes, obesitas en hoge bloeddruk, zorgde papa ervoor dat hij elke nacht 7-8 uur kreeg. Hij werkte hard en wist dat hij zich beter voelde als hij uitgerust was.

 5. Was uw handen. Als je de aanwijzingen voor handen wassen van de CDC bekijkt, zul je merken dat handen wassen met zeep en stromend water een van de belangrijkste stappen is die we kunnen nemen om ziekte te voorkomen. Daarna gebruikte hij de papieren handdoek om de handgrepen van de kranen uit te schakelen en de deuren te openen voordat hij de handdoek weggooide - net zoals de CDC aanbeveelt. Hij volgde ook hun andere aanbevelingen over handen wassen op. En hij deed dit voordat de CDC werd opgericht in 1942.

 6. Rook niet. Jarenlang rookte papa één sigaret per dag toen hij thuiskwam van zijn werk. Het was een manier waarop hij een paar minuten ontspande. Toen de procureur-generaal in 1964 aankondigde dat roken verband hield met kanker, gooide papa zijn sigaretten weg en pakte er nooit nog een. Zoals hij het uitdrukte: "Als die dingen kanker kunnen veroorzaken, waarom zou ik ze dan roken?"

 7. Verwerk spiritualiteit en socialisatie in elke dag. In zijn boek Thrive onderzoekt Dan Buettner 's werelds gelukkigste mensen en vindt dat onder andere de gelukkigste mensen een gevoel van spiritualiteit hebben en dagelijks tot zeven uur socialiseren. Papa las elke dag uit zijn gebedenboek toen hij wakker werd en nam middagen en weekends door met familie en vrienden om eenvoudige pleziertjes na te streven - naar het strand gaan, vissen, uit eten gaan met vrienden en mensen bezoeken in ziekenhuizen en vergelijkbare plaatsen en tijd doorbrengen om ze gewoon een goed gevoel te geven. Buettner wijst er ook op dat slechts ongeveer 10 procent van onze levensduur wordt bepaald door onze genen; de overige 90 procent wordt bepaald door onze levensstijl.

 8. Papa had een grote impact op mij en bijgevolg op de duizenden patiënten die ik in de loop der jaren heb behandeld. Hij heeft me geleerd hoe belangrijk het is om gezonde gewoonten te ontwikkelen die elke dag deel uitmaken. Het opnemen van deze eenvoudige gewoonten levert kleine verschillen op die een grote impact op ons hebben gedurende ons leven. Het is de manier waarop we de 90 procent van ons leven beïnvloeden die wordt bepaald door levensstijl en ons in staat stelt een gelukkiger, gezonder en levendiger leven te leiden.

 9. Papa is niet meer bij ons. Ik schreef dit lied voor Vaderdag ter ere van hem. Ik denk dat velen van jullie er mee te maken zullen hebben. Genieten!

 10. Als u verhalen of opmerkingen over uw vader heeft, laat dan hieronder een reactie achter.

 11. Klik hier voor meer van Mache Seibel, MD.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407