Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vader # x27; s Day Special: Welke erfenis geeft u door aan uw kinderen?

10 Keto-salades die je elke dag van 2019 wilt eten

 1. In een Legacy Workshop kunt u het wonderbaarlijke moment ervaren dat uw partner deze krijgt. En je hebt ook de ontnuchterende ervaring om het zelf te krijgen.

 2. HOE TE VERGEVEN EN VERGETEN

 3. Na al dit diepgaande zelfonderzoek is er een grote beloning. Je krijgt de kans om je ouders te bedanken voor de positieve erfenis die ze je hebben gegeven, en je kunt ze confronteren met de kosten van de negatieve aspecten die je hebt geleerd. Maak je geen zorgen, dit is een virtuele oefening. (Als je ervoor kiest om dit persoonlijk te doen, hebben we een bank klaar om je te helpen dat trauma te boven te komen!)

 4. Er zijn veel manieren om deze oefening uit te voeren. Het kan in de vorm van een brief zijn, voor een spiegel worden gedaan of u kunt zelfs met uw denkbeeldige ouder praten die op een lege stoel voor u zit. Het idee is om stem te geven aan je ontdekkingen en de positieve en negatieve aspecten van de erfenis te erkennen. Bijvoorbeeld: "Pa, je hebt me geleerd om ... Als gevolg daarvan ben ik een sterke, onafhankelijke, gedreven persoon geworden en kan ik uitblinken in mijn carrière en een geweldig leven voor mijn gezin bieden. Op de aan de andere kant hebben de negatieve berichten die je me hebt gegeven me het volgende gekost: ik heb geleerd dat kwetsbaarheid moet worden veracht, en je hebt me geleerd dat iets minder dan perfectie niet te verdragen is. Als gevolg daarvan streef ik altijd naar alles is niet genoeg en ik voel me nooit gelukkig.

 5. Een ander voorbeeld uit de familie zonder grenzen zou kunnen zijn: "Papa, je hebt me de gave gegeven mijn liefde en genegenheid met mijn familie te kunnen delen. Mijn kinderen weten dat ik van ze hou, ongeacht Wat, aan de andere kant, de negatieve kant is dat ik, net als jij, niet terughoud wanneer ik boos ben. Ik vlieg in een woede. Ik heb het goed gemaakt voor ons om tegen elkaar te schreeuwen en te schreeuwen, en Ik haat het dat ik mijn kinderen en mijn vrouw soms laat huilen. Zelfs als ik niet woedend ben, kan ik me als een eikel gedragen en mensen wegduwen als ik mijn zin niet krijg.

 6. Nadat u deze stap hebt genomen, is het tijd om de negatieve erfenis terug te geven aan uw ouder (s). Je geeft stem aan je vergeving, accepteert de vrijgevigheid van de positieve dingen die je van hen hebt ontvangen en vergeeft ze (en geeft terug) de negatieve erfenis.

 7. Dit is een zeer cathartische ervaring voor iedereen die het doet, en als het in de context van een groepsworkshop is, is de galm voelbaar, vooral in de derde en laatste stap die u helpt om ga vooruit in goede gezondheid.

 8. Het is één ding om tot een diep besef te komen. Als dat eenmaal is bereikt, is de sleutel om erachter te komen wat je ermee gaat doen. We hebben niet het gevoel dat het legacy-werk voltooid is totdat de ouders als individu en als koppel de belofte doen om te veranderen. Dit vereist dat u specifiek laat horen hoe u zich anders gaat gedragen. Nogmaals, dit kan virtueel worden gedaan door met foto's van uw kinderen te praten. We vinden het vooral belangrijk dat je partner of co-ouderschap partner naast je staat als je deze belofte doet.

 9. De belofte klinkt misschien zo: Zoon, dit zijn de dingen die ik heb gedaan om de negatieve erfenis die ik van mijn ouders heb geleerd, aan jou door te geven. Hier is een concrete verandering die ik in mijn gedrag ga aanbrengen. Vanaf nu verwelkom ik je als je kwetsbaar naar me toekomt. Als je geen perfect spel speelt, ben ik blij voor het geweldige werk dat je hebt gedaan, en als je wilt, werken we aan het verbeteren van je swing of pitch voor het volgende spel samen.

 10. Een belofte van de ouder zonder grenzen kan zo klinken: Zoon, vanaf nu ga ik op mijn humeur letten en ga ik niet doen alsof ik schreeuw en schreeuw en doorgaan is onder alle omstandigheden acceptabel. In plaats daarvan ga ik mezelf een time-out geven en ik ga je laten weten hoe ik me voel op een manier die jou en de familie met respect behandelt.

 11. Begrijp me niet verkeerd. Het houden van deze beloften is niet eenvoudig. Hoewel we geloven dat je een oude hond nieuwe trucs kunt leren, kost het heel wat oefening en ondersteuning om dat te doen. Daarom is de allerlaatste stap van het legacy-werk om overeen te komen om één ding te doen om hun belofte te ondersteunen. Voor sommigen zou dat kunnen betekenen dat je in reguliere therapie moet. Voor anderen kan dit betekenen dat ze lid worden van een ouderschap.

 12. Het gaat erom je bewust te worden van de erfenis die je hebt geërfd, te identificeren hoe het je leven thuis en op het werk beïnvloedt en stappen te ondernemen om het negatieve te corrigeren en het positieve te verbeteren.

 13. Onze ervaring is dat 60% tot 70% van de mensen die deze toezeggingen doen naar huis gaan en zich op radicaal verschillende manieren gedragen. Na een jaar meldden ze dat ze niet alleen onmiddellijk resultaat hadden, maar dat de hele gezinsdynamiek positief was veranderd en dat ze permanente resultaten hadden bereikt.

 14. Dus denk deze week, terwijl je vader viert, na over de erfenis die je hebt geërfd, hoe je nu wilt leven en de erfenis die je wilt doorgeven. Het is nooit te vroeg om een ​​beter, gezonder persoon te zijn.

 15. Door Terry Real

 16. Elk jaar vieren we op dit moment elk jaar vaders, en daarmee kunnen we niet nalaten onze relaties met onze eigen vaders en het soort vaders dat we zijn geworden te overwegen.

 17. In een gezin kunnen de rollen die we van generatie op generatie doorgeven, zijn als een vuur in het bos, waarbij alles op zijn weg wordt neergehaald totdat één persoon de moed heeft om het vuur te trotseren.

 18. Dat vuur is de erfenis van achting voor zichzelf en voor anderen, die wordt geleerd uit de familiedynamiek. Ik zeg altijd dat het beste geschenk dat je je kinderen kunt geven, gezonder is. Zelfs de meest ogenschijnlijk goed aangepaste en gracieuze gezinnen herbergen elementen van slechte gezondheid en ontkoppeling achter hun gesloten deuren.

 19. Wanneer psychologen het hebben over het leren leven van relatie, verwijzen we naar het oppakken van een nieuwe manier van leven. Dat omvat het werk doen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je huwelijk, je kinderen en de kinderen van je kinderen. Dat betekent het onderzoeken van de erfenis die je in je relaties brengt, om de positieve elementen te verhogen en de negatieve te herdefiniëren.

 20. We hebben allemaal het gezegde gehoord: "Doe wat ik zeg, niet zoals ik", en we weten allemaal dat het onzin is. De realiteit is dat kinderen doen wat jij doet; ze leren wat ze leven.

 21. Het onderzoeken van uw nalatenschap is een transformerende ervaring die niet bedoeld is om u en uw echtgenoot als individu te veranderen, maar letterlijk de koers van uw hele gezin te veranderen. Je hebt de kans om de essentiële boodschappen te identificeren die je als kind hebt ontvangen over hoe je volwassen kunt worden, de onuitgesproken aanwijzingen over hoe je moet leven. Elk van die berichten heeft positieve en negatieve aspecten.

 22. WAT IS JE ERFENIS?

 23. Als u bijvoorbeeld bent opgegroeid in een gezin dat waarde hecht aan stoïcijns en niet-klagen, is het positieve aspect dat u waarschijnlijk een persoon bent geworden waarop u kunt rekenen, iemand die sterk en standvastig is. Aan de andere kant heb je waarschijnlijk ook geleerd om kwetsbaarheid in jezelf en in anderen te verachten.

 24. Het positieve van die erfenis is dat je taai bent en veel tegenslag kunt lijden. Het negatieve gevolg is dat je minachting hebt voor enig teken van menselijke zwakte; je bent perfectionistisch, meedogenloos en misschien zelfs wreed voor jezelf en anderen. Iemand die deze erfenis heeft, denkt misschien dat ze hun kinderen harder maken, maar ze kunnen onsympathiek zijn als ze het niet perfect doen. Ze willen misschien niet die dingen doen, maar ze zouden er gewoon uitkomen. Dit soort gedrag kan leiden tot depressies - bij de ouder die nooit tevreden is en bij het kind dat de ouder nooit tevreden kan stellen.

 25. Een ander voorbeeld is wat we de "Grenzenloze familie" noemen. De positieve aspecten van deze dynamiek zijn dat de familie zeer expressief en demonstratief is over hun liefde voor elkaar. Aan de andere kant, schreeuwen en schreeuwen dergelijke gezinnen meestal veel, vaak tot het punt van misbruik. Zulke personen geven hun kinderen een gevoel van recht door dat schreeuwen en schreeuwen slechts een middel is om jezelf te uiten en dat schaamteloos gedrag acceptabel is. Deze families hebben meestal een mix van "ragers" en passief-agressieve mensen die dekking zoeken en op meer subversieve manieren wraak nemen.

 26. WAT IS DE VOLGENDE?

 27. Na het onderzoeken van de belangrijkste erfenis die u van uw familie van herkomst is doorgegeven, is de volgende stap om goed naar uzelf te kijken. Bepaal hoe u de positieve en negatieve berichten die u van uw familie hebt ontvangen, doorgeeft aan uw kinderen.

 28. Hoewel je de vruchten kunt plukken van dit werk individueel te doen, werkt het ongelooflijk goed als je hieraan werkt als een paar of als co-ouderschap. Er is een echt keerpunt dat gebeurt wanneer de gloeilamp uitgaat en dingen die u en uw partner al 20-30 jaar proberen te bereiken, komen eindelijk door. Deze oefening stelt u beiden in staat om eindelijk te "krijgen" wat elkaar gedaan heeft, dat off-base is en waarover u allebei uw haar hebt losgetrokken. Dit is dat ding waar je al jaren over vecht, terwijl je geen van beiden hebt kunnen luisteren. In de tussentijd hebben uw kinderen zich middenin uw concurrerende erfenissen bevonden, en erger nog, ze hebben ernaar gekeken en ervan geleerd.

 29. Hoe verder te smedenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407