Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vaderdag Collabrewtive Brunch Functies papa's favoriet: bier, koffie ontbijt

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Voor ondeugende zonen en dochters die nog steeds op Vaderdagcadeaus rondhangen, is hier een leuke draai aan de gebruikelijke brunch die dagdrinken, veel koffie en zes van de populairste restaurants van LA met zich meebrengt.

 2. De Collabrewtive Brunch, gesponsord door Food GPS en Firestone Walker Brewing Company, koppelt zes lokale brouwerijen met zes luxe koffieplekken in LA om speciale koffiebieren te maken. Wat deze brunch tot een trifecta maakt, is het feit dat zes van de beste restaurants van LA met het eten omgaan: Bestia, Littlefork, Cooks County, Sotto, Rivera en Huckleberry / Milo Olive.

 3. Dit kleine stukje advies, van de vader van chef-kok van Littlefork-chef Jason Travi, is onze favoriet: begin niet met drinken tot de laatste tafel klaar is.

 4. Bekijk de favoriete herinneringen van de deelnemende chef-koks van hun vader in de keuken en blijf dan scrollen voor meer informatie over het evenement.

 5. Hier is alles wat u moet weten over het evenement.

 6. WAT: Brunch op Vaderdag 'Collabrewtive' WANNEER: zondag 17 juni (11.30 - 14.30 uur) WAAR: Lot 613. 613 Imperial Street, Los Angeles CA 90021 KOSTEN: tickets zijn $ 50 en all-inclusive. Kaartjes aan de deur kosten $ 60, en kinderen van 12 jaar en jonger krijgen voor de halve prijs. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Share Our Strength, dat de honger van kinderen bestrijdt.

 7. KOFFIEBIEREN

 8. Voor ondeugende zonen en dochters die nog steeds op Vaderdagcadeaus rondhangen, is hier een leuke draai aan de gebruikelijke brunch die dagdrinken, veel koffie en zes van de populairste restaurants van LA met zich meebrengt.

 9. De Collabrewtive Brunch, gesponsord door Food GPS en Firestone Walker Brewing Company, koppelt zes lokale brouwerijen met zes luxe koffieplekken in LA om speciale koffiebieren te maken. Wat deze brunch tot een trifecta maakt, is het feit dat zes van de beste restaurants van LA met het eten omgaan: Bestia, Littlefork, Cooks County, Sotto, Rivera en Huckleberry / Milo Olive.

 10. Dit kleine stukje advies, van de vader van chef-kok van Littlefork-chef Jason Travi, is onze favoriet: begin niet met drinken tot de laatste tafel klaar is.

 11. Bekijk de favoriete herinneringen van de deelnemende chef-koks van hun vader in de keuken en blijf dan scrollen voor meer informatie over het evenement.

 12. Hier is alles wat u moet weten over het evenement.

 13. WAT: Brunch op Vaderdag 'Collabrewtive' WANNEER: zondag 17 juni (11.30 - 14.30 uur) WAAR: Lot 613. 613 Imperial Street, Los Angeles CA 90021 KOSTEN: tickets zijn $ 50 en all-inclusive. Kaartjes aan de deur kosten $ 60, en kinderen van 12 jaar en jonger krijgen voor de halve prijs. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Share Our Strength, dat de honger van kinderen bestrijdt.

 14. KOFFIEBIERENDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407