Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Valentine # x27; s Day: A Chocolate State of Mind

Dit is waar u echt voor betaalt met uw $ 13 Lunchtime salade

 1. Uit een recent Italiaans onderzoek van de Katholieke Universiteit in Campobasso is gebleken dat 6,7 gram pure chocolade per dag (ongeveer een halve reep per week) de ideale hoeveelheid was voor een beschermend effect tegen ontstekingen en daaropvolgende hart- en vaatziekten. Alsof ik nog een reden nodig had om chocolade te eten.

 2. Met chocoladeachtige kosmositeit kwam deze studie slechts enkele dagen na de dood van een van de grootste leiders van de chocoladewereld, Robert Steinberg, uit. Steinberg (61) was mede-oprichter van Scharffen Berger Chocolate en een snoep buitenbeentje die hielp de bescheiden cacaoboon te veranderen in een ster van de wereld voor fijnproevers.

 3. Beide evenementen brachten me naar mijn schat aan chocolade-kookboeken om te zien welke heerlijke woestijnen ik kon opbrengen ter ere van de goedheid van chocolade, ter ere van het leven van Steinberg en net op tijd voor Valentijnsdag . Ik koos voor The Ghirardelli Chocolate Cookbook: Recipes and History van America's Premier Chocolate Maker (Ten Speed ​​Press, 2007).

 4. Het kookboek van Ghirardelli gaat de uitdaging aan om koekjes, snoep en gebak te maken en maakt er een leuke tijd van in de keuken van. De recepten zijn eenvoudig (de meeste bevatten slechts 6-10 ingrediënten), de instructies zijn duidelijk en de eindresultaten voldoen.

 5. Ik besloot mijn culinaire vleugels uit te strekken en mijn Engelse toffee te bewerken (pagina 124). Het zou niet overdreven zijn om te zeggen dat het zien van suiker, boter, water en vanille in carmel veranderde, dik op een bakplaat en afgekoeld tot een verharde perfectie, een sensatie was. Andere recepten zoals Individual Chocolate Souffles (pagina 100), Double Chocolate Banana Bread (pagina 143) en Chocolate Flan (pagina 105) zijn net zo eenvoudig. Een paar laatste opmerkingen over hoe u het meeste voordeel uit het boek kunt halen:

 6. 1. Elk recept beveelt het gebruik van chocolade van het merk Ghirardelli aan. Zolang u echter dezelfde hoeveelheid en hetzelfde type gebruikt, is er geen reden om een ​​hoogwaardig chocolademerk van uw keuze niet te vervangen.

 7. 2. Je hebt wat basisuitrusting nodig, zoals een goede dubbele boiler en een snoepthermometer om veel van de recepten te maken.

 8. Chocolademousse Aangepast met toestemming van The Ghirardelli Chocolate Cookbook (Ten Speed ​​Press)

 9. 2 kopjes slagroom 2 kopjes 60% bitterzoete chocoladeschilfers 4 grote eieren, bij kamertemperatuur 2 eetlepels kristalsuiker witte suiker 1/4 kop warme gezette koffie

 10. Klop in een grote kom, met een elektrische mixer op middelhoge snelheid, de room op tot lichte pieken. Bewaar in de koelkast.

 11. Smelt de chocoladeschilfers in de bovenkant van een dubbele boiler of in een hittebestendige kom op nauwelijks kokend water, af en toe roeren tot een glad mengsel.

 12. Klop ondertussen de eieren met de suiker op middelmatig hoge snelheid gedurende ongeveer 10 minuten, tot ze erg donzig en dik zijn.

 13. Roer de koffie door de gesmolten chocoladeschilfers. Het mengsel begint te verdikken, dus werk snel. Roer de losgeklopte eieren er snel door en voeg de slagroom toe. Giet of lepel het mengsel in kopjes of kommen.

 14. Koel tot het stevig is, ongeveer 2 uur. Maakt 8-10 porties. Karen Leland is auteur van het nieuwe boek Time Management In An Instant (Carrièrepers) en de nationale Work-Life Balance Columnist voor examiner.com. Ze is momenteel hard aan het werk aan een food memoir / kookboek gekanteld Pardon My Pink Pate. Stuur een e-mail naar [email protected]

 15. Uit een recent Italiaans onderzoek van de Katholieke Universiteit in Campobasso is gebleken dat 6,7 gram pure chocolade per dag (ongeveer een halve reep per week) de ideale hoeveelheid was voor een beschermend effect tegen ontstekingen en daaropvolgende hart- en vaatziekten. Alsof ik nog een reden nodig had om chocolade te eten.

 16. Met chocoladeachtige kosmositeit kwam deze studie slechts enkele dagen na de dood van een van de grootste leiders van de chocoladewereld, Robert Steinberg, uit. Steinberg (61) was mede-oprichter van Scharffen Berger Chocolate en een snoep buitenbeentje die hielp de bescheiden cacaoboon te veranderen in een ster van de wereld voor fijnproevers.

 17. Beide evenementen brachten me naar mijn schat aan chocolade-kookboeken om te zien welke heerlijke woestijnen ik kon opbrengen ter ere van de goedheid van chocolade, ter ere van het leven van Steinberg en net op tijd voor Valentijnsdag . Ik koos voor The Ghirardelli Chocolate Cookbook: Recipes and History van America's Premier Chocolate Maker (Ten Speed ​​Press, 2007).Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407