Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vegetarische Slowcookerecepten die bewijzen dat deze krachtige machine geen # x27 is; t alleen voor vlees

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Slowcookers hebben de reputatie vleesmachines te zijn. Hoewel ze het unieke vermogen hebben om vlees met minimale inspanning mals te maken, gaat de veronderstelling dat slowcookers het beste zijn voor vlezige gerechten voorbij aan de verbazingwekkende manieren waarop ze uw groenten kunnen transformeren.

 2. Allereerst is het ons onlangs opgevallen dat je voedsel in je slowcooker kunt stomen, dus naast het stomen van groenten kun je ook dingen zoals vegetarische knoedels en broodjes stomen. En net als slow-cooking vlees, zullen slow-cooking groentes smaken en uw gerechten onvergelijkbaar vochtig maken. De slowcooker is een geweldige manier om extra smaak aan je vegetarische soepen en stoofschotels te geven, maar de mogelijkheden houden daar niet op. Je kunt er alles mee maken, van karamel tot spinazie en artisjokdip. Het is een soort wondermaker.

 3. De winter is de perfecte tijd om te experimenteren met langzaam koken. Er is niets meer bevredigend dan thuiskomen na een lange dag werken, binnenkomen van een dag in de kou of wakker worden wanneer het nog donker is, om een ​​warme, volledig gekookte maaltijd op je te wachten in de pot. Kijk maar eens naar het eerste recept op onze lijst en je zult zien wat we bedoelen. Er zijn een miljoen vegetarische maaltijden die je kunt maken in je slowcooker, en we hebben het teruggebracht tot 33 om je op weg te helpen.

 4. Correctie: in dit bericht werd dit recept voor zoete aardappelen en Quinoa Chili van The Simple Veganista oorspronkelijk vermeld als een recept voor langzaam koken, terwijl het in feite op het fornuis wordt gemaakt.

 5. Slowcookers hebben de reputatie vleesmachines te zijn. Hoewel ze het unieke vermogen hebben om vlees met minimale inspanning mals te maken, gaat de veronderstelling dat slowcookers het beste zijn voor vlezige gerechten voorbij aan de verbazingwekkende manieren waarop ze uw groenten kunnen transformeren.

 6. Allereerst is het ons onlangs opgevallen dat je voedsel in je slowcooker kunt stomen, dus naast het stomen van groenten kun je ook dingen zoals vegetarische knoedels en broodjes stomen. En net als slow-cooking vlees, zullen slow-cooking groentes smaken en uw gerechten onvergelijkbaar vochtig maken. De slowcooker is een geweldige manier om extra smaak aan je vegetarische soepen en stoofschotels te geven, maar de mogelijkheden houden daar niet op. Je kunt er alles mee maken, van karamel tot spinazie en artisjokdip. Het is een soort wondermaker.

 7. De winter is de perfecte tijd om te experimenteren met langzaam koken. Er is niets meer bevredigend dan thuiskomen na een lange dag werken, binnenkomen van een dag in de kou of wakker worden wanneer het nog donker is, om een ​​warme, volledig gekookte maaltijd op je te wachten in de pot. Kijk maar eens naar het eerste recept op onze lijst en je zult zien wat we bedoelen. Er zijn een miljoen vegetarische maaltijden die je kunt maken in je slowcooker, en we hebben het teruggebracht tot 33 om je op weg te helpen.

 8. Correctie: in dit bericht werd dit recept voor zoete aardappelen en Quinoa Chili van The Simple Veganista oorspronkelijk vermeld als een recept voor langzaam koken, terwijl het in feite op het fornuis wordt gemaakt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407