Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Verlicht uw paasmanden

20 Spot-On Tweets voor mensen die paddenstoelen haten

 1. In 2000 kochten Amerikanen 1,9 miljard dollar aan paassnoep en consumeerden 7,1 miljard pond. Hmmmmmm. Laten we het doen. Conservatief is dat bijna 18 biljoen calorieën. Yikes! En veel ervan komt neer op ... Chocolade.

 2. Wat de meeste vrouwen beschouwen als een eigen voedselgroep, geloofden veel medische experts ooit als een coronaire nachtmerrie. Tegenwoordig zegt de medische gemeenschap echter dat elke dag een kleine reep donkere chocolade eten goed voor je kan zijn! De flavonoïden in pure chocoladerepen met een hoog cacaogehalte kunnen zelfs gunstig zijn voor onze hartgezondheid. Dit is hoe het werkt. Flavonoïden zijn een groep plantaardige verbindingen die voorkomen dat cholesterol zich in bloedvaten verzamelt, het risico op bloedstolsels vermindert en de immuunresponsen die leiden tot verstopte bloedvaten vertragen. Goed gedaan Willie Wonka!

 3. Maar laat me er snel op wijzen dat hoewel een stuk van 3,5 oz zijn voordelen kan hebben, chocolade ook zit boordevol calorieën en verzadigd vet en met mate moet worden gegeten. Flavonoïden veranderen niets aan het feit dat chocolade onze omtrek en dus ons risico op hartaandoeningen kan verhogen. Zucht! Een uitgebalanceerd dieet en veel beweging is nog steeds de sleutel tot een gezond hart. Sorry jongens, dat is mijn taak.

 4. En vergeet niet dat niet alle paassnoepjes hetzelfde zijn. Dus als je met Pasen een mand met goodies wilt geven die iets lichter is op de heupen, dan zijn hier mijn favoriete snoepkeuzes:

 5. KIM'S LICHTE PASENMAND PICKS: Onthoud voordat ik begin dat dit een met snoep gevulde paasmand is met snoepjes met minder calorieën ... geen suggesties voor gezond eten.

 6. 10. Popcorn Ball Eggs Je kunt deze vezelige traktaties niet verslaan, nu eivormig voor Pasen. Slechts 100 cal, 1 g vet, 2 g vezels, ze raken net het punt van 1 punt. Doe wat ik doe - laat je kinderen de eerste hap nemen en tel de rest voor een punt! 9. Suikervrije Jelly Belly Jelly Beans Ze worden nu geleverd in geschenkverpakkingen en in de 3 oz-zakjes. Slechts 80 calorieën, 0 g vet, 8 g vezels per portie = 1 punt. 8. Suikervrije peeps Elke verpakking van 3 piepjes bevat slechts 60 calorieën, 0 g vet = 1 punt 7. Donkere chocolade gedipte Altoids Zuig weg op deze kleine lekkernijen. Ze bevatten slechts 7 calorieën en verfrissen tegelijkertijd je ademhaling. Joepie! 6. Ring Pops Ze kunnen vingers plakkerig maken, maar ze zijn de langzaamste 60 calorieën die uw kinderen zullen eten. En ze zijn gevormd als kuikens en konijntjes voor Pasen! 5. 100 Calorie Snacks Packs Dit jaar bevatten deze geweldige portie gecontroleerde snoepjes chocolaatjes zoals M Ms en Three Musketeers. Zorg ervoor dat je ze allemaal in een ei stopt. Laat ze ervoor werken! 4. Leuke dip Ik realiseer me dat dit pure suiker is, maar het zijn ook slechts 50 calorieën, 0 gram vet en het duurt lang om te eten. Doe wat ik doe, zorg dat je kinderen ze buiten opeten. Uw tapijten zullen het waarderen en garanderen dat uw kinderen in een buitenactiviteit terechtkomen als ze klaar zijn. 3. Hershey's Sticks Als je een chocolade-fix wilt, is dit het! Slechts 60 calorieën en 3 g vet per stick EN het komt in drie smaken. Wat kun je nog meer vragen ?! 2. Speelgoed! Er zijn veel speelgoed dat je in een mand kunt doen om het te vullen, maar met Spring in the air, overweeg dan sport en actief speelgoed zoals ballen, springtouwen en schaatsen. 1. CONTANT GELD! Perfect voor kinderen van alle leeftijden. Breek je spaarpotten, moeders en vaders open. Dit is een vetvrije traktatie!

 7. Oh. Vergeet de activiteitspunten van Pasen niet ... een van de beste dingen die je kunt doen, is meedoen aan de eierenjacht met de kinderen. Een 170 pond vrouw zal ongeveer 116 calorieën verbranden in 30 minuten na het verstoppen van paaseieren, en nog eens 154 calorieën in 30 minuten na het jagen op eieren. Dus houd het actief, houd het licht met Pasen. Genieten!

 8. In 2000 kochten Amerikanen 1,9 miljard dollar aan paassnoep en consumeerden 7,1 miljard pond. Hmmmmmm. Laten we het doen. Conservatief is dat bijna 18 biljoen calorieën. Yikes! En veel ervan komt neer op ... Chocolade.

 9. Wat de meeste vrouwen beschouwen als een eigen voedselgroep, geloofden veel medische experts ooit als een coronaire nachtmerrie. Tegenwoordig zegt de medische gemeenschap echter dat elke dag een kleine reep donkere chocolade eten goed voor je kan zijn! De flavonoïden in pure chocoladerepen met een hoog cacaogehalte kunnen zelfs gunstig zijn voor onze hartgezondheid. Dit is hoe het werkt. Flavonoïden zijn een groep plantaardige verbindingen die voorkomen dat cholesterol zich in bloedvaten verzamelt, het risico op bloedstolsels vermindert en de immuunresponsen die leiden tot verstopte bloedvaten vertragen. Goed gedaan Willie Wonka!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407