Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vermindering voedselstempel ingesteld voor november :(

GERELATEERDE DEKKING

 1. WASHINGTON - De voordelen van voedselzegels zullen volgende maand automatisch krimpen voor alle 47 miljoen Amerikanen die zijn ingeschreven voor het Supplemental Nutrition Assistance Program.

 2. Pamela Gwynn uit Crawfordsville, Ind., Hoorde over de verlaging in een brief van de Indiana Family and Social Services Administration. De brief legde uit dat een federale wet genaamd de American Recovery and Reinvestment Act, beter bekend als het "stimuleringspakket", de ontvangers van voedselbonnen in 2009 een tijdelijke boost had gegeven.   "De verhoogde voordelen van deze wet zullen naar verwachting op 1 november 2013 vervallen", aldus de brief. "De meeste gezinnen zullen hun uitkeringen zien dalen in november vanwege het einde van de extra uitkeringen die door de wet van 2009 worden verstrekt."

 3. Gwynn, 63, zei dat een reeks hersenoperaties eind jaren negentig haar gedeeltelijk doof en afhankelijk maakte van $ 731 per maand aan arbeidsongeschiktheidsuitkeringen van de Social Security Administration. Haar maandelijkse voordeel voor voedselstempels daalt van $ 91 naar $ 80. Gwynn deed wat rekenwerk en dacht dat dat haar 88 cent per maaltijd zou opleveren.

 4. "Achtentachtig cent zal niets kopen behalve een kopje ramennoedels," zei ze. "Ze blijven maar snijden en snijden. Achtentachtig cent - je kunt zelfs geen blikje tonijn kopen voor 88 cent."

 5. Het was niet de bedoeling dat de herstelstempel van de Recovery Act zo abrupt zou verdwijnen. Het plan was geweest om de verhoging op zijn plaats te laten tot de inflatie werd ingehaald door jaarlijkse aanpassingen van de SNAP-uitkeringsniveaus, die naar verwachting in 2015 zouden plaatsvinden. Maar congresdemocraten vielen in wezen de koekjestrommel over en gebruikten de geplande toekomstige uitgaven om de kosten van prioritaire wetgeving in 2010. Ze zeiden destijds dat ze het geld terug zouden storten voordat een verlaging van kracht zou kunnen worden, maar ze hebben hun belofte niet gehouden.

 6. De regering berekende de toename van de voedselstempel door het niveau van voordelen voor het "Thrifty" -voedselplan van het Amerikaanse ministerie van Landbouw in juni 2008 te nemen en te verhogen met 13,6 procent. In november zal de USDA het uitkeringsniveau opnieuw instellen op het Thrifty-planniveau van afgelopen juni.

 7. Een gezin van vier personen dat volledige voordelen ontvangt, krijgt $ 36 minder, terwijl eenpersoonshuishouden $ 11 minder krijgen. Mensen die een minimumuitkering ontvangen, slechts $ 16, ontvangen $ 1 minder. Op nationaal niveau bedraagt ​​de reductie volgend jaar $ 5 miljard, volgens het Center on Budget and Policy Priorities. Het is de eerste maand-tot-maand daling van voedselvoordelen ooit.

 8. De daling is automatisch en volledig los van een lopend debat in het Congres over hoeveel SNAP-uitgaven vanaf volgend jaar moeten worden verlaagd. Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden willen het programma met 5 procent verminderen, wat zou resulteren in 3,8 miljoen minder Amerikanen die een uitkering ontvangen in 2014. Maar Senaat Democraten zullen waarschijnlijk niet meegaan; als de twee kamers geen compromissen kunnen sluiten, zullen de voordelen waarschijnlijk doorgaan zonder extra bezuinigingen.

 9. De reductie in november is de tweede federale bezuiniging die Gwynn's voedselbronnen dit jaar treft. In het voorjaar hebben budgettaire reducties die bekend staan ​​als 'sekwestratie' de financiering voor senior voedingsprogramma's, ondersteund door de Administration on Ageing, verkleind. Gwynn zei dat ze elke weekdag een warme lunch kreeg.

 10. "Ze haalden mijn lunches weg omdat de sequester zoveel hun budget verlaagde dat ze het zich niet konden veroorloven om de chauffeur te betalen en ze bezuinigden op een levering per week," zei Gwynn. Het lokale bureau voor veroudering bood aan om zeven keer per week zeven bevroren maaltijden te brengen, maar Gwynn zei nee bedankt. "Als je in een appartement woont, heb je geen vriezer die groot genoeg is om te bewaren wat je daar al hebt en zeven maaltijden."

 11. Gwynn zei dat ze niet zou verhongeren. Ze is rondgekomen met diner als haar enige substantiële maaltijd.

 12. "Ik drink 's ochtends een glas V-8-sap," zei ze. "Ik eet geen ander ontbijt dan dat en ik eet geen lunch omdat ik het me gewoon niet kan veroorloven om zoveel te kopen. Ik zal een kop soep eten als ik honger krijg."

 13. WASHINGTON - De voordelen van voedselzegels zullen volgende maand automatisch krimpen voor alle 47 miljoen Amerikanen die zijn ingeschreven voor het Supplemental Nutrition Assistance Program.

 14. Pamela Gwynn uit Crawfordsville, Ind., Hoorde over de verlaging in een brief van de Indiana Family and Social Services Administration. De brief legde uit dat een federale wet genaamd de American Recovery and Reinvestment Act, beter bekend als het "stimuleringspakket", de ontvangers van voedselbonnen in 2009 een tijdelijke boost had gegeven.   "De verhoogde voordelen van deze wet zullen naar verwachting op 1 november 2013 vervallen", aldus de brief. "De meeste gezinnen zullen hun uitkeringen zien dalen in november vanwege het einde van de extra uitkeringen die door de wet van 2009 worden verstrekt."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407