Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vintage Valentine Mardi Gras-kralen, Green Glitterati en een Rainforest Spa

De slowcooker hackt hacks die je hebt gemist

 1. Als uw Valentijnsdag ook een groene dag is, kunt u vintage Mardi Gras-kralen hergebruiken, ofwel het Tsjechische kristal uit de jaren '30 of de felgekleurde strengen die daarop volgden. Maar voor de gek, ik maak een grapje - Valentijnsdag is morgen. Plan B?

 2. Voor een geschenkoptie aan de westkust biedt Global Green USA op Valentijnsdag op 19 februari in West Hollywood een kaartverkoop voor twee voor één aan voor zijn voordeel vóór de Oscar. Ze hebben Cheryl Crow en Gavin Rossdale toegevoegd aan de entertainment line-up met gastheren waaronder Orlando Bloom, Leonardo DiCaprio, Penelope Cruz, Rosario Dawson, Marisa Tomei, Kate Bosworth, Norman Lear en Heather Graham voor het geval je geliefde zou deelnemen aan een groovy gala van groene glitterati. Probeer dat drie keer snel te zeggen.

 3. En verderop in New Orleans presenteert Global Green een Green-It-Yourself Workshop op Valentijnsdag in The Jazz and Heritage Centre. De workshop van deze week biedt praktische demonstraties van groene bouwtechnieken voor mensen die nog thuiskomen. De workshops zijn gratis en je kunt een pakket met groene bouwmaterialen winnen.

 4. Zin in een winnaar? Green Spa Therapy in New Orleans biedt een tekening voor het Rainforest Spa-pakket. Green Spa Therapy sponsort ook vijftien bomen geplant voor elk Rainforest Spa-pakket.

 5. Gooi in een recyclebare doos wijn en u bent in zaken.

 6. Als uw Valentijnsdag ook een groene dag is, kunt u vintage Mardi Gras-kralen hergebruiken, ofwel het Tsjechische kristal uit de jaren '30 of de felgekleurde strengen die daarop volgden. Maar voor de gek, ik maak een grapje - Valentijnsdag is morgen. Plan B?

 7. Voor een geschenkoptie aan de westkust biedt Global Green USA op Valentijnsdag op 19 februari in West Hollywood een kaartverkoop voor twee voor één aan voor zijn voordeel vóór de Oscar. Ze hebben Cheryl Crow en Gavin Rossdale toegevoegd aan de entertainment line-up met gastheren waaronder Orlando Bloom, Leonardo DiCaprio, Penelope Cruz, Rosario Dawson, Marisa Tomei, Kate Bosworth, Norman Lear en Heather Graham voor het geval je geliefde zou deelnemen aan een groovy gala van groene glitterati. Probeer dat drie keer snel te zeggen.

 8. En verderop in New Orleans presenteert Global Green een Green-It-Yourself Workshop op Valentijnsdag in The Jazz and Heritage Centre. De workshop van deze week biedt praktische demonstraties van groene bouwtechnieken voor mensen die nog thuiskomen. De workshops zijn gratis en je kunt een pakket met groene bouwmaterialen winnen.

 9. Zin in een winnaar? Green Spa Therapy in New Orleans biedt een tekening voor het Rainforest Spa-pakket. Green Spa Therapy sponsort ook vijftien bomen geplant voor elk Rainforest Spa-pakket.

 10. Gooi in een recyclebare doos wijn en u bent in zaken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407