Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voor de eerste keer ooit zal een reclamespot over fruit verschijnen tijdens de Super Bowl (Gefeliciteerd, Avocado!)

# 6 Clean Home

 1. Een Super Bowl-feest zonder guacamole is als een potje voetbal zonder de varkenshuid: hopeloos.

 2. Super Bowl XLIX zal bijzonder gedenkwaardig zijn, niet alleen vanwege Deflategate-beschuldigingen, maar ook omdat het de eerste keer is dat een versproducten-merk tijdens de game een commercial uitzendt. We zijn gewend aan chips, bier en auto's die tijdens het spel streamen, maar dit jaar speelt een advertentie van 30 seconden van Avocado's uit Mexico, die meer dan 70 procent van de avocadomarkt in de VS vertegenwoordigt, na het eerste kwartaal. Deze innovatie maakt de weg vrij voor ander gezond voedsel om Amerikaanse huishoudens op grote schaal binnen te komen en zal de kijkers natuurlijk eraan herinneren om een ​​duik te nemen in de guac zittend op de salontafel.

 3. De avocado-rage is zowel een beetje veelbelovend als een beetje spannend; het duidt op een nationale verschuiving naar meer gezondheidsbewust zijn. Zelfs als het een onbewuste mager is, zijn mensen actief op zoek naar een voedingsmiddel dat een gezond cholesterolgehalte ondersteunt, een gemiddelde hoeveelheid kalium bezit en ontstekingsremmende eigenschappen biedt.

 4. Vorig jaar werden naar schatting 4,25 miljard avocado's in de VS geconsumeerd, bijna twee keer zoveel in vergelijking met het aantal dat in 2005 werd geconsumeerd. Het vlezige groene superfood wint de wedstrijd voor populariteit van producten en werd gekroond " Amerika's nieuwe favoriete fruit "door Roberto A. Ferdman in The Washington Post. Zoals te verwachten, is guacamole volgens Luque de favoriete manier van Amerika om het te eten.

 5. Avocado's zijn ook op andere plaatsen opgedoken dan bovenop chips: in 2011 heeft Subway avocado toegevoegd aan de lijst met toppings voor fastfood-broodjes. Vorig jaar testte McDonald's een guacamole-burger en eerder plaatste Burger King een steek bij een avocado en Zwitserse Whopper.

 6. Dit is zeker niet de eerste stint van het land met een voedselobsessie: Cronuttm van Dominque Ansel had hongerige, trendy donutcravers wachten in de kou bij het krieken van de dag en de ramengekte is nog steeds niet over. Maar avocado is iets anders: Avocado is een gezondheidsvoedsel en mensen nemen landelijk voedingsvoordelen op.

 7. Een Super Bowl-feest zonder guacamole is als een potje voetbal zonder de varkenshuid: hopeloos.

 8. Super Bowl XLIX zal bijzonder gedenkwaardig zijn, niet alleen vanwege Deflategate-beschuldigingen, maar ook omdat het de eerste keer is dat een versproducten-merk tijdens de game een commercial uitzendt. We zijn gewend aan chips, bier en auto's die tijdens het spel streamen, maar dit jaar speelt een advertentie van 30 seconden van Avocado's uit Mexico, die meer dan 70 procent van de avocadomarkt in de VS vertegenwoordigt, na het eerste kwartaal. Deze innovatie maakt de weg vrij voor ander gezond voedsel om Amerikaanse huishoudens op grote schaal binnen te komen en zal de kijkers natuurlijk eraan herinneren om een ​​duik te nemen in de guac zittend op de salontafel.

 9. De avocado-rage is zowel een beetje veelbelovend als een beetje spannend; het duidt op een nationale verschuiving naar meer gezondheidsbewust zijn. Zelfs als het een onbewuste mager is, zijn mensen actief op zoek naar een voedingsmiddel dat een gezond cholesterolgehalte ondersteunt, een gemiddelde hoeveelheid kalium bezit en ontstekingsremmende eigenschappen biedt.

 10. Vorig jaar werden naar schatting 4,25 miljard avocado's in de VS geconsumeerd, bijna twee keer zoveel in vergelijking met het aantal dat in 2005 werd geconsumeerd. Het vlezige groene superfood wint de wedstrijd voor populariteit van producten en werd gekroond " Amerika's nieuwe favoriete fruit "door Roberto A. Ferdman in The Washington Post. Zoals te verwachten, is guacamole volgens Luque de favoriete manier van Amerika om het te eten.

 11. Avocado's zijn ook op andere plaatsen opgedoken dan bovenop chips: in 2011 heeft Subway avocado toegevoegd aan de lijst met toppings voor fastfood-broodjes. Vorig jaar testte McDonald's een guacamole-burger en eerder plaatste Burger King een steek bij een avocado en Zwitserse Whopper.

 12. Dit is zeker niet de eerste stint van het land met een voedselobsessie: Cronuttm van Dominque Ansel had hongerige, trendy donutcravers wachten in de kou bij het krieken van de dag en de ramengekte is nog steeds niet over. Maar avocado is iets anders: Avocado is een gezondheidsvoedsel en mensen nemen landelijk voedingsvoordelen op.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407