Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen gezinsdiner: maken maaltijden samen echt een verschil voor kinderen? (POLL)

Hier is de deal met dat witte spul dat uit uw zalm sijpelt

 1. Zondagse diners zijn een kenmerk van het zwarte leven. (Cue "Soul Food" slotscène.) En hoewel psychologen het gunstige effect van de gezinsmaaltijd op alles hebben aangeprezen, van het beperken van risicovol gedrag onder tieners - een probleem dat volgens onderzoekers afneemt bij Afro-Amerikanen - tot het verlagen van het risico op ontwikkeling slechte eetgewoonten, gewichtsproblemen en afhankelijkheid van middelen, anderen zeggen dat ze niet zo overtuigd zijn.

 2. In een onderzoek bij meer dan 21.000 kinderen in de leeftijd van vijf tot 15 jaar hebben onderzoekers van Columbia University en New York University vastgesteld dat er geen verband bestaat tussen gezinsmaaltijden en de academische resultaten of het gedrag van een kind. .

 3. Studie co-auteur Daniel P. Miller, een universitair docent aan de Boston University School of Social Work, zegt dat het ook geen voordeel was om samen te ontbijten.

 4. "We vinden geen verband tussen familieontbijten of familiediners en eventuele resultaten voor kinderen - scores voor lezen, rekenen en wetenschap, of gedragsproblemen," zei Miller in een release.

 5. Zijn onderzoek, dat naar verwachting zal verschijnen in het tijdschrift Child Development, is gebaseerd op gegevens van een nationaal representatieve steekproef van Amerikaanse kinderen die in 1998 naar de kleuterschool gingen en door de achtste klas werden gevolgd. Om het effect van gezinsmaaltijd op academische resultaten en gedrag vast te stellen, controleerden Miller en zijn team ook factoren zoals ouderlijk werk, televisie kijken, de kwaliteit van schoolfaciliteiten en de jarenlange ervaring die de kinderleraren hadden, onder andere.

 6. De bevindingen geven aan dat beleidsmakers die op zoek zijn naar manieren om de groeiende prestatiekloof tussen zwarte kinderen en hun blanke tegenhangers te dichten, buiten het huis moeten blijven zoeken.

 7. Dat is echter geen korting op de waarde van gezinsmaaltijd. "We zouden nooit suggereren dat gezinnen niet samen moeten eten", zegt Miller. "De familietafeltje is een belangrijke plaats voor ouders en kinderen om te communiceren en te communiceren. Het kan echter zijn dat de aard en omvang van de invloed van familiediners en -ontbijten anders kan zijn dan eerder werd begrepen."

 8. Zondagse diners zijn een kenmerk van het zwarte leven. (Cue "Soul Food" slotscène.) En hoewel psychologen het gunstige effect van de gezinsmaaltijd op alles hebben aangeprezen, van het beperken van risicovol gedrag onder tieners - een probleem dat volgens onderzoekers afneemt bij Afro-Amerikanen - tot het verlagen van het risico op ontwikkeling slechte eetgewoonten, gewichtsproblemen en afhankelijkheid van middelen, anderen zeggen dat ze niet zo overtuigd zijn.

 9. In een onderzoek bij meer dan 21.000 kinderen in de leeftijd van vijf tot 15 jaar hebben onderzoekers van Columbia University en New York University vastgesteld dat er geen verband bestaat tussen gezinsmaaltijden en de academische resultaten of het gedrag van een kind. .

 10. Studie co-auteur Daniel P. Miller, een universitair docent aan de Boston University School of Social Work, zegt dat het ook geen voordeel was om samen te ontbijten.

 11. "We vinden geen verband tussen familieontbijten of familiediners en eventuele resultaten voor kinderen - scores voor lezen, rekenen en wetenschap, of gedragsproblemen," zei Miller in een release.

 12. Zijn onderzoek, dat naar verwachting zal verschijnen in het tijdschrift Child Development, is gebaseerd op gegevens van een nationaal representatieve steekproef van Amerikaanse kinderen die in 1998 naar de kleuterschool gingen en door de achtste klas werden gevolgd. Om het effect van gezinsmaaltijd op academische resultaten en gedrag vast te stellen, controleerden Miller en zijn team ook factoren zoals ouderlijk werk, televisie kijken, de kwaliteit van schoolfaciliteiten en de jarenlange ervaring die de kinderleraren hadden, onder andere.

 13. De bevindingen geven aan dat beleidsmakers die op zoek zijn naar manieren om de groeiende prestatiekloof tussen zwarte kinderen en hun blanke tegenhangers te dichten, buiten het huis moeten blijven zoeken.

 14. Dat is echter geen korting op de waarde van gezinsmaaltijd. "We zouden nooit suggereren dat gezinnen niet samen moeten eten", zegt Miller. "De familietafeltje is een belangrijke plaats voor ouders en kinderen om te communiceren en te communiceren. Het kan echter zijn dat de aard en omvang van de invloed van familiediners en -ontbijten anders kan zijn dan eerder werd begrepen."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407