Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van pure chocolade: de gezondheid van uw paasmanden!

20 Spot-On Tweets voor mensen die een hekel hebben aan paddestoelen

 1. De voordelen van donkere chocolade zijn er in overvloed, vooral als het gaat om het verminderen van toegevoegde suikers in je paasmanden!

 2. De paashaas komt eraan en hij springt samen met manden vol zoete lekkernijen. Als een ouder die probeert om je hele gezin gezond te laten eten, kan die snoepbonanza moeilijk te navigeren zijn. Eén reep kan uw kind ruim boven de voorgestelde WHO-richtlijnen voor toegevoegde suikers brengen. En het zijn die toegevoegde suikers die de enorme obesitas-epidemie in dit land veroorzaken, zoals de meeslepende nieuwe documentaire van Fedora, Laurie David, onthult.

 3. Suikerachtige traktaties helemaal vermijden tijdens de vakantie is een moeilijke reep om te ontmoeten. Dat is waar de voordelen van donkere chocolade van pas komen.

 4. Donkere chocolade is gekoppeld aan een verbeterde gezondheid van het hart. Een recente studie gepubliceerd in Scientific American suggereerde dat donkere chocolade ook de microben in onze ingewanden ten goede kan komen. Afgezien van die belangrijke gezondheidsvoordelen, is het aanbieden van donkere chocolade als alternatief een gemakkelijke manier om de toegevoegde suikers in het dieet van uw gezin te verminderen - donkere chocolade heeft een fractie van de toegevoegde suikers die melkchocolade bevat.

 5. In plaats van zoete lekkernijen uit je manden te verbannen, vervang je ze door een gezonder alternatief (samen met niet-voedzame lekkernijen, zoals stoepkrijtseieren). Hier zijn enkele eenvoudige dingen die je kunt doen om de voordelen van pure chocolade in je manden te brengen:

 6. 1) Blijf bij chocolade met ten minste 70 procent cacao. 2) Geniet, maar in kleine porties. 3) Beperk zoete lekkernijen alleen tot de weekenden. Fruit op doordeweekse avonden. 4) Maak uw traktaties thuis.

 7. Ons recept voor donkere chocoladeschors is een heerlijke traktatie voor het hele gezin. Bonus, het is heel leuk om met je kinderen te maken - het recept is eenvoudig en de beloningen zijn hoog. Maak een grote partij en verpak het in cellozakken met raffia-linten. Stop je zelfgemaakte lekkernijen uit pure chocolade in je manden en bewaar er een paar om als leraar bedankjes te geven. Het is een prachtige manier om te genieten van de voordelen van pure chocolade, samen met de voordelen van samen koken als een gezin. Dubbele bonus.

 8. Jennifer Tyler Lee is auteur van The 52 New Foods Challenge (Penguin Random House / Avery 2014) en de maker van het bekroonde spel voor gezond eten, Crunch a Color (r). Haar familie-kookavonturen zijn te zien geweest in Jamie Oliver's Food Revolution, Rachael Ray's Yum-O !, Laurie David's Family Dinner, Pottery Barn Kids en Whole Foods Markets. Haar boek, The 52 New Foods Challenge, verschijnt in november 2014.

 9. De voordelen van donkere chocolade zijn er in overvloed, vooral als het gaat om het verminderen van toegevoegde suikers in je paasmanden!

 10. De paashaas komt eraan en hij springt samen met manden vol zoete lekkernijen. Als een ouder die probeert om je hele gezin gezond te laten eten, kan die snoepbonanza moeilijk te navigeren zijn. Eén reep kan uw kind ruim boven de voorgestelde WHO-richtlijnen voor toegevoegde suikers brengen. En het zijn die toegevoegde suikers die de enorme obesitas-epidemie in dit land veroorzaken, zoals de meeslepende nieuwe documentaire van Fedora, Laurie David, onthult.

 11. Suikerachtige traktaties helemaal vermijden tijdens de vakantie is een moeilijke reep om te ontmoeten. Dat is waar de voordelen van donkere chocolade van pas komen.

 12. Donkere chocolade is gekoppeld aan een verbeterde gezondheid van het hart. Een recente studie gepubliceerd in Scientific American suggereerde dat donkere chocolade ook de microben in onze ingewanden ten goede kan komen. Afgezien van die belangrijke gezondheidsvoordelen, is het aanbieden van donkere chocolade als alternatief een gemakkelijke manier om de toegevoegde suikers in het dieet van uw gezin te verminderen - donkere chocolade heeft een fractie van de toegevoegde suikers die melkchocolade bevat.

 13. In plaats van zoete lekkernijen uit je manden te verbannen, vervang je ze door een gezonder alternatief (samen met niet-voedzame lekkernijen, zoals stoepkrijtseieren). Hier zijn enkele eenvoudige dingen die je kunt doen om de voordelen van pure chocolade in je manden te brengen:

 14. 1) Blijf bij chocolade met ten minste 70 procent cacao. 2) Geniet, maar in kleine porties. 3) Beperk zoete lekkernijen alleen tot de weekenden. Fruit op doordeweekse avonden. 4) Maak uw traktaties thuis.

 15. Ons recept voor donkere chocoladeschors is een heerlijke traktatie voor het hele gezin. Bonus, het is heel leuk om met je kinderen te maken - het recept is eenvoudig en de beloningen zijn hoog. Maak een grote partij en verpak het in cellozakken met raffia-linten. Stop je zelfgemaakte lekkernijen uit pure chocolade in je manden en bewaar er een paar om als leraar bedankjes te geven. Het is een prachtige manier om te genieten van de voordelen van pure chocolade, samen met de voordelen van samen koken als een gezin. Dubbele bonus.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407