Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen voor Amerika van internationale uitwisselingen

Muziek blijft bij je.

 1. Maandag 1 augustus was het "J Day", waarin internationale studenten en andere uitwisselingsbezoekers de Verenigde Staten uitwaaieren om aan de gemeenschap te werken en de Amerikaanse cultuur te vieren. Deze viering komt direct na de recente partijconventies waar uiteenlopende filosofieën over immigratie en andere mondiale kwesties werden tentoongesteld. Die verschillen kunnen in de loop van de tijd een negatieve invloed hebben op de opvattingen van het grote publiek over internationale uitwisselingsprogramma's. Dat zou jammer zijn, omdat dergelijke programma's onze nationale veiligheid ondersteunen en onze economie versterken door het wederzijds begrip onder de mensen te vergroten.

 2. Er zijn achtentwintig J Day-evenementen landelijk gepland in meer dan zeventien staten. Serviceprojecten omvatten het organiseren van voedsel- en schoenritten, het voorbereiden van zorgpakketten voor politieagenten in Orlando en het opruimen van een kustlijn in Alaska.

 3. J Day-deelnemers behoren tot de bijna 300.000 internationale uitwisselingsbezoekers die elk jaar naar de Verenigde Staten komen in het kader van het Exchange Visitor-programma van het Department of State. Velen komen uit landen die van strategisch belang zijn voor de Verenigde Staten, zoals Brazilië, China en India. Deze internationale bezoekers nemen deel aan een breed scala van academische, culturele, sportieve, professionele en op werk gebaseerde uitwisselingen. Terwijl ze hier zijn, leren ze over de Amerikaanse cultuur en ontwikkelen ze nauwe persoonlijke banden die een leven lang meegaan.

 4. Al meer dan een halve eeuw hebben internationale uitwisselingsdeelnemers een aanzienlijk positief effect op de VS en het buitenland. Meer dan een miljoen alumni van door de overheid gefinancierde programma's voltooiden meer dan 1,6 miljoen uren gemeenschapsdienst. Zevenenzeventig werden Nobelprijswinnaars. Vierenzeventig leden van het huidige Amerikaanse Congres, twaalf ambassadeurs bij de Verenigde Naties en 395 huidige of voormalige hoofden van buitenlandse regeringen zijn ook uitwisselingsalumni. Deze programma's versterken ook onze economie. Bijvoorbeeld, internationale studenten die alleen studeren aan Amerikaanse universiteiten en hogescholen droegen $ 30,5 miljard bij aan de Amerikaanse economie in 2014-2015.

 5. Door mensen bloot te stellen aan verschillende culturen en verschillende perspectieven, zijn internationale uitwisselingen een essentieel hulpmiddel bij het creëren van vriendschappen en het bevorderen van diplomatie. Wanneer we internationale bezoekers verwelkomen, bevorderen we een positief beeld van de Verenigde Staten. 97 procent van de uitwisselingsstudenten uit landen met een meerderheid van moslims zei bijvoorbeeld dat hun jaar in de VS hen een diep, genuanceerd en gunstiger beeld van het Amerikaanse volk en de cultuur gaf.

 6. Ondanks dit alles bleek in mei 2016 uit een onderzoek van het Pew Research Center dat een meerderheid van de Amerikaanse kiezers op hun hoede is voor wereldwijde betrokkenheid. Presidentiële kandidaten in beide partijen hebben deze wariness aangegrepen. Een aantal campagnes van het afgelopen jaar stuurden afstand van internationalisme en benadrukten in plaats daarvan de dubbele bedreigingen van terrorisme en handel. Deze nadruk op externe bedreigingen heeft ertoe geleid dat sommigen met een brede borstel hele groepen mensen in het buitenland als potentieel gevaarlijk beschilderen.

 7. Gelukkig zijn Amerikanen die interageren met internationale uitwisselingsbezoekers overweldigend enthousiast over deze programma's. Door Amerikanen en internationale bezoekers te verbinden via serviceprojecten en feestevenementen, komt J Day tegemoet aan de behoeften van de lokale gemeenschap terwijl onze nationale belangen over de hele wereld worden bevorderd.

 8. Maandag 1 augustus was het "J Day", waarin internationale studenten en andere uitwisselingsbezoekers de Verenigde Staten uitwaaieren om de gemeenschap te dienen en de Amerikaanse cultuur te vieren. Deze viering komt direct na de recente partijconventies waar uiteenlopende filosofieën over immigratie en andere mondiale kwesties werden tentoongesteld. Die verschillen kunnen in de loop van de tijd een negatieve invloed hebben op de opvattingen van het grote publiek over internationale uitwisselingsprogramma's. Dat zou jammer zijn, omdat dergelijke programma's onze nationale veiligheid ondersteunen en onze economie versterken door het wederzijds begrip onder de mensen te vergroten.

 9. Er zijn achtentwintig J Day-evenementen landelijk gepland in meer dan zeventien staten. Serviceprojecten omvatten het organiseren van voedsel- en schoenritten, het voorbereiden van zorgpakketten voor politieagenten in Orlando en het opruimen van een kustlijn in Alaska.

 10. J Day-deelnemers behoren tot de bijna 300.000 internationale uitwisselingsbezoekers die elk jaar naar de Verenigde Staten komen in het kader van het Exchange Visitor-programma van het Department of State. Velen komen uit landen die van strategisch belang zijn voor de Verenigde Staten, zoals Brazilië, China en India. Deze internationale bezoekers nemen deel aan een breed scala van academische, culturele, sportieve, professionele en op werk gebaseerde uitwisselingen. Terwijl ze hier zijn, leren ze over de Amerikaanse cultuur en ontwikkelen ze nauwe persoonlijke banden die een leven lang meegaan.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407