Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen voor de gezondheid van het loskoppelen en schermvrij gaan van 4 juli

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Een lang weekend doorbrengen om te genieten van een leven in de derde dimensie klinkt misschien onmogelijk, maar het is misschien belangrijker voor uw algehele gezondheid dan al het andere dat u kunt doen. Overmatig gebruik van technologie wordt geassocieerd met een laag zelfbeeld, hoge stress en zelfs slechte slaap en gewichtstoename.

 2. Lees dit en overweeg vervolgens een power-down van Independence Day:

 3. Je wordt er onzeker van Waarom ziet iedereen bij je BBQ eruit alsof ze meer plezier hebben dan de gasten in je eigen achtertuin? Het antwoord is: het EarlyBird-filter. Leg je iPhone neer en begin met chatten met de mensen die je hebt uitgenodigd.

 4. In alle ernst, overmatige betrokkenheid bij sociale media kan angst en gevoelens van weinig zelfvertrouwen veroorzaken en zelfs voorkomen dat je een gebroken hart herstelt: als je ex op een sociaal evenement staat? Vergeet het maar - een onderzoek uitgevoerd aan de Brunel University in het VK wees uit dat mensen die via sociale media in contact blijven met een ex-partner, het moeilijker hebben om verder te gaan.

 5. U zult de partij missen Iets minder dan 40 procent van de Amerikanen besteedt meer tijd aan online socialiseren dan niet, volgens een online onderzoek van het bedrijf Badoo. En hoewel veel van dat een goede zaak is - pre-internet, was het moeilijker om in nauw contact te blijven met onze verre vrienden en familie - het geeft wel verlichting hoe belangrijk en zeldzaam die offline hangoutsessies kunnen zijn .

 6. Bovendien, terwijl we vaak denken dat we kunnen multitasken door onze telefoons in de gaten te houden, één op onze vrienden, onthult het onderzoek een heel andere realiteit: mensen die aan multitasking doen, ervaren zichzelf als geweldig jongleurs, hoewel gegevens aantonen dat ze eerder minder in staat zijn om zich op meerdere dingen tegelijk te concentreren dan leeftijdsgenoten die geen gewoonte van multitasking maken.

 7. Tweet het niet - zeg het hardop. Aan de persoon naast je. Terwijl u oogcontact maakt.

 8. Je kunt er dik van worden (vooral als je een tiener bent) Uit een onderzoek naar de gewoonten van tienermedia bleek dat een langere schermtijd waarschijnlijk geassocieerd werd met grotere taille, meldde Scientific American. Er zijn veel factoren die mediagebruik en gewicht koppelen, maar een van de grote? Tikken op een computer kan fysieke activiteit vervangen. Wat meer is, schermen kunnen je wiegen in bewusteloos eten.

 9. Met andere woorden? Ga naar buiten, maak een wandeling, een jog, een reis naar het strand. En geniet van een feest op 4 juli - doe het gewoon met de bedoeling.

 10. Het zal knoeien met uw slaap We hebben het al eerder gezegd, maar het moet worden herhaald: sessies voor het slapengaan verstoren onze slaap. Regelmatig computergebruik 's avonds laat wordt geassocieerd met slaapstoornissen en ook met symptomen van stress en depressie.

 11. En het licht dat door dat scherm wordt afgegeven, kan op zichzelf al problematisch zijn: een kleine studie onder tabletgebruikers vond dat het blauwe licht de productie van het slaaphormoon melatonine met 22 procent verminderde na twee uur van scherm tijd.

 12. Je kunt er een eikel van maken

 13. In een onderzoek naar het gebruik en gedrag van mobiele telefoons, ontdekten onderzoekers van de Universiteit van Maryland dat mensen die hun telefoon vaker gebruikten minder geneigd waren om 'prosociaal' gedrag te vertonen, zoals anderen helpen of bijdragen aan het grotere goed.

 14. Zoals TIME meldde: "Na het gebruik van een mobiele telefoon waren de deelnemers aan de studie eerder geneigd vrijwilligerskansen af ​​te wijzen en minder persistent in het oplossen van woordproblemen, hoewel ze wisten dat hun antwoorden geld zouden opleveren voor liefdadigheid."

 15. Maandag 8 juli Zal uw MEEST productieve dag zijn Bramen blijven binnen! Uit onderzoek blijkt dat wanneer u zich tijdens het weekend afmeldt met werkmail, u kunt herstellen van de eisen van uw werk. In een onderzoek onder 229 kantoormedewerkers ontdekten onderzoekers dat een herstellend weekend de sleutel was om werkgerelateerde stress te verminderen, vermoeidheid te herstellen, te herstellen van vijandigheden op de werkplek en angsten en een gevoel van sereniteit, beheersing en controle te verbeteren.

 16. Wat is meer? Pauzeren maakt je op de lange termijn MEER productief, volgens opkomend onderzoek naar "strategische vernieuwing".Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407