Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vrienden met voordelen: dingen stijlvol houden

# 6 Clean Home

 1. 7. Stuur geen gemengde berichten. Ik ken een kerel die zich tot het uiterste inspant om wijn te drinken en vrouwen te dineren als hij alleen maar seks wil hebben. Hij zal een dame meenemen naar een film en een chique maaltijd, en dan wachten tot NA seks om eruit te fladderen: "Je weet dat dit casual is, toch?" FOUT. Doe dit niet. Wees vooraan! Ik zeg niet dat je nooit een diner kunt maken voor je neukpartner, maar WACHT tot je een gevestigde dynamiek hebt, dus je stuurt niet het verkeerde signaal.

 2. 8. Kussen, logeerpartijtjes, knuffelen - dit zijn controversiële FWB-activiteiten die geval per geval moeten worden overwogen. Eerlijke, vrijblijvende genegenheid is niet hetzelfde als ongepast intense, valse intimiteit. Ken het verschil.

 3. 10. Negeer de haters. Iedereen die je beoordeelt omdat je plezier hebt, is waarschijnlijk jaloers omdat je veel vaker seks krijgt dan zij. Noem dubbele normen en seksegebonden houdingen als onzin.

 4. 11. Stop als dingen niet meer leuk zijn.

 5. (Delen van dit bericht zijn overgenomen uit het blog School For Scandal).

 6. Ik heb onlangs No Strings Attached en Friends With Benefits bekeken vanuit nutteloze, antropologische nieuwsgierigheid. (Ik vond degene die Justin Timberlake naakt beter had.) Persoonlijk denk ik dat dit een waardeloos plot is voor een romantische komedie, omdat het sommige pathetische bioscoopbezoekers het verkeerde idee geeft dat hun buiten hun / league / commitmentfobische bootcall-vriend misschien op een dag daadwerkelijk plegen. Nee, nee, je doet het verkeerd. Het hele punt van het hebben van vrienden met voordelen is dat je seks en gezelschap kunt hebben zonder het drama van een echte relatie, en als de situatie niet lukt, kun je je verliezen verminderen en verder gaan zonder een traumatische breuk.

 7. Desondanks heb ik het gevoel dat onze samenleving nog steeds veel bagage heeft over vrijblijvende seks, en er is een echt gebrek aan etiquette over hoe je op een stijlvolle manier kunt rondneuken. We gaan vandaag leren hoe we stijlvolle sletten kunnen zijn. Ik ben hier om je te helpen. Dit advies is vooral gericht op hetero vrouwen, omdat wij degenen zijn die systematisch te horen krijgen dat niemand onze koe wil kopen als we de melk gratis weggeven. Ik hou er niet van om vergeleken te worden met een koe, of verteld te worden dat het leuk is om te neuken mijn marktwaarde vermindert. Fuck die shit. In de beruchte woorden van Jay Z: "Dames zijn ook pooiers, ga je schouders eraf." Ik daag je uit om een ​​pooier te zijn.

 8. Zo doet u het goed:

 9. 1. Doe de vrienden met voordelen niets als diep van binnen een toegewijde relatie alles is wat je wilt. Wees geen FWB's met een ex waar je nog emotioneel aan gehecht bent, of iemand waar je stiekem verliefd op bent, omdat het je ellendig zal maken. De perfecte FWB is een sexy persoon die geen vriendjesmateriaal is. Ik kan niet geloven hoeveel vrouwen zijn zoals: "Oh, ik vind die man leuk, maar hij is niet _______ dus ik wil niet met hem uitgaan." Neuk hem gewoon, en maak je geen zorgen over daten. In tegenstelling tot vrouwen, FANTASISEREN veel heteromannen over 'gebruikt' te worden voor seks, dus je hoeft je hier niet slecht over te voelen.

 10. 2. Speel veilig. Ontmoet eerst in het openbaar. Sms hun naam en kentekennummer naar een vriend, zet een veilig gesprek op, laat je truc WETEN dat je een veilig gesprek hebt. Ga niet naar huis met iemand die je een slechte sfeer geeft. Gebruik barrières en laat u regelmatig op soa's testen. Stel dat iedereen met wie je slaapt HPV en herpes heeft. Veronderstel dat je HPV en herpes hebt. Er zijn niet echt geweldige manieren om op deze virussen te testen, een enorm percentage van de bevolking heeft ze al, condooms beschermen niet 100% tegen ze en het is mogelijk om je hele leven asymptomatisch te zijn. Dat gezegd hebbende, wees eerlijk als je weet dat je een soa hebt, neem het vaccin en gewone uitstrijkjes en neuk niemand die duidelijk een uitbraak van iets heeft. Als het vooruitzicht om HPV / Herpes te vangen iets is dat je zonder enige reden overstuur maakt, zou je geen vrijblijvende seks moeten hebben. Verdorie, je zou geen seks moeten hebben, punt uit. Dit is een realiteit van seks hebben. Pak het aan.

 11. 3. Begin geen FWB-zaak met iemand in een open relatie, tenzij je weet dat hun partner er legitiem mee omgaat. Dit soort situaties kan competitie en drama veroorzaken, en ik geniet er niet van om verteld te worden wat ik wel en niet kan doen door de onzekere vriendin van een neukvriend. En wees niet dom - als je weet dat je FWB op een feestje met iemand anders gaat zijn, neem dan je eigen date mee zodat je geen zin hebt in een super lastig derde wiel.

 12. 4. Neem een ​​tip van Suze Orman: diversifieer je pikportfolio. Ik merk dat het hebben van meerdere neukmaatjes me ervan weerhoudt om aan een van hen gehecht te raken. Je seksuele eieren in een emotioneel niet-beschikbare mand leggen is een recept voor behoeftigheid en onzekerheid, en het vinden van meerdere sekspartners als een heteroseksuele vrouw is meestal niet zo moeilijk.

 13. 5. Verwacht niet dat je truc je de dag na je aansluiting belt / naar het ziekenhuis brengt / je verjaardag onthoudt. Het is niet hun taak om zich als een vriend te gedragen, dus verwacht niet dat ze dat doen. De afweging is dat je niet verplicht bent om hun oproep om 15.00 uur te beantwoorden / seksuele handelingen te verrichten waar je niet van houdt / ze $ 5 lenen.

 14. 6. Geef voldoende tijd tussen afspraken. Ik heb het gevoel dat iemand om de 2-3 weken een bezoek brengt aan het ideale interval om de juiste grenzen te handhaven. Dit is waarom het goed is om verschillende fuckbuddies te hebben - als je een tijdje AWOL gebruikt, heb je een back-up of drie. Zie het als seksuele gewasrotatie.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407