Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Vrouwen betalen niet meer meer voor gezondheidszorg alleen omdat ze vrouw zijn

Voordelen voor duurzaam verblijf

 1. Dit stuk maakt deel uit van een serie over Obama's erfenis die The Huffington Post de komende week zal publiceren.

 2. WASHINGTON - Voordat president Barack Obama aantrad, kreeg een vrouw een toeslag.

 3. De meeste vrouwen moesten uit eigen zak betalen voor anticonceptie, hoewel het voorkomen van zwangerschap voor iedereen geld bespaart - inclusief verzekeringsmaatschappijen, mannen en de federale overheid. En vrouwen werden meer dan mannen in rekening gebracht voor dezelfde ziektekostenverzekering omdat ze vaak baby's hebben, vaker naar de dokter gaan en langer leven.

 4. De regering Obama was de eerste die preventieve gezondheidszorg voor vrouwen, inclusief anticonceptie, als een noodzaak in plaats van als luxe beschouwde. De Affordable Care Act verbood verzekeringsmaatschappijen het gebruik van "genderbeoordeling" en vereiste dat alle verzekeringsplannen het volledige scala van anticonceptiemethoden en bezoeken van vrouwen moesten dekken, zonder co-pay.

 5. "Het heeft echt een revolutie teweeggebracht in de manier waarop het gezondheidszorgsysteem omgaat met reproductieve gezondheidszorg, met name gezinsplanning," vertelde Cecile Richards, president van Planned Parenthood, aan The Huffington Post. "Vrouwen verwachten nu dat anticonceptie een onderdeel is van de reguliere gezondheidszorg. We moesten vechten om dat voor elkaar te krijgen, maar het was een verandering op zee."

 6. Obama's kenmerkende wet op de gezondheidszorg heeft vrouwen in 2013 alleen al 1,4 miljard dollar aan anticonceptiepillen bespaard, het jaar nadat het van kracht werd. Meer dan 55 miljoen vrouwen krijgen nu gratis hun anticonceptie en vrouwenbezoeken, en de onbedoelde zwangerschap ligt in de VS op een dieptepunt van 30 jaar. Maar die voordelen kunnen van korte duur zijn, omdat Republikeinen Obamacare dreigen in te trekken zodra president-elect Donald Trump aantreedt. Richards zei dat Planned Parenthood een "stroom van vrouwen" had in de dagen nadat Trump werd gekozen en probeerde intra-uteriene hulpmiddelen en andere vormen van anticonceptie op lange termijn te krijgen terwijl hun verzekering nog steeds verplicht is om hen te dekken.

 7. "We hadden historisch veel mensen bellen, omdat vrouwen begrepen dat dit een voordeel is dat ze hebben gekregen onder Obama dat nu gevaar loopt," zei Richards.

 8. Zelfs als ze besluiten sommige aspecten van Obamacare te behouden, zullen de inkomende Trump-regering en het door de republikeinen gecontroleerde congres waarschijnlijk niet vriendelijk zijn voor de toegangsbepalingen voor anticonceptie. Republikeinen zien de anticonceptieregeling als een belediging van de godsdienstvrijheid en beweren dat werkgevers die moreel tegen anticonceptie zijn, dit niet in hun gezondheidsplannen zouden moeten opnemen. En Trump's keuze voor Health and Human Services-secretaris, Rep. Tom Price (R-Ga.), Zei in 2012 dat anticonceptie niet hoeft te worden gedekt, omdat vrouwen nooit problemen hebben gehad om ervoor te betalen.

 9. "Breng me een vrouw die is achtergelaten. Breng me er een. Er is er geen", zei Price destijds. "Het feit is dat dit een vertrapping is van de godsdienstvrijheid en godsdienstvrijheid in dit land."

 10. Republikeinen hebben ook herhaaldelijk geprobeerd Planned Parenthood, de grootste aanbieder van gezinsplanning in het land, te verdedigen, omdat sommige klinieken abortussen bieden. Gepland ouderschap ontvangt ongeveer $ 70 miljoen per jaar in titel X federale fondsen voor gezinsplanning om anticonceptie, kankeronderzoeken en seksueel overdraagbare infectietesten te verstrekken aan patiënten met een laag inkomen. Maar bijna de helft van de staten in het land heeft geprobeerd om geld in te houden van Planned Parenthood, en de Republikeinen in het Congres zijn van plan dit jaar $ 1,6 miljoen aan belastingbetaler dollars uit te geven om de aanbieder van gezinsplanning te onderzoeken.

 11. Senaatdemocraten zijn bereid om te strijden voor geplande kinderopvangfinanciering en het voordeel van anticonceptie onder de nieuwe regering.

 12. "Het zou echt afschuwelijk zijn en een ernstige fout voor de Republikeinen in het Congres en de inkomende regering om vrouwen te dwingen meer te betalen voor de preventieve gezondheidszorg die ze nodig hebben," zei Sen. Patty Murray (D-Wash.), Lid van de Senaatscommissie Gezondheid, Onderwijs, Arbeid en Pensioenen. "Als ze het proberen, moeten ze weten dat ik, samen met miljoenen vrouwen in het hele land, klaar zal zijn om zo hard als we kunnen terug te vechten tegen elke poging om de gezondheidszorg voor vrouwen terug te draaien en de vooruitgang die we hebben geboekt te beschermen. . "Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407