Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom deze gratis voordelen de beste vakantiegeschenken voor werknemers opleveren

Werken aangehaald

 1. Door James Schmachtenberger

 2. Het seizoen van geven staat voor de deur. En er is sterk bewijs in de neurowetenschap dat ondersteunt hoe vrijgevigheid ons vervult op manieren die anders zijn dan ontvangen. Beïnvloed uw werkcultuur door dit bewijs te manifesteren. Vrijgevigheid kan en moet veel verder gaan dan loonsverhogingen, bonussen en gezondheidsvoordelen. Het zou zelfs verder moeten gaan dan objectieve voordelen.

 3. Een echt genereuze werkcultuur beschouwt financiële compensatie als slechts één facet van waarde. Het is de volledige waarde van een werkgever die zijn werknemers verleidt, vasthoudt en enthousiasmeert.

 4. Als u een jong bedrijf bent met een beperkt kapitaal, zijn hier drie geschenken voor werknemers. Als u financieel meer gevestigd bent, bied ik een vierde geschenk aan dat u mijn leven heeft veranderd.

 5. Het geschenk van zinvol werk

 6. Vrijgevigheid voor het grotere goed zou de reden moeten zijn dat een bedrijf überhaupt bestaat. Het geven van loonsverhogingen, bonussen of extraatjes aan werknemers kan (en moet) hen een vies gevoel geven als ze zijn afgeleid van het brengen van netto schade aan de gemeenschap, het milieu of individuele levens. Onderschat niet de vervulling die werknemers ontvangen door te weten dat hun functie verantwoordelijk is voor de hele wereld. Definieer "de bottom line" opnieuw om een ​​bredere analyse te betekenen dan alleen maximale winst. De bottom line van een bedrijf moet in dienst staan ​​van hun missie, niet in strijd daarmee.

 7. Een platform voor medewerkers om echt te begrijpen

 8. De meesten van ons hebben de druk ervaren om een ​​zogenaamde versie van onszelf te worden in een werkomgeving. Of het nu gaat om onze tekortkomingen of om onze excentriciteiten te onderdrukken, medewerkers kunnen zich gedwongen voelen om te wisselen wie ze zijn voor wie ze gedwongen zijn te zijn. Bij mijn bedrijf omarmen we de werkelijke persoon vanaf het begin met onze Superhero Cards. Ophangen aan onze kantoormuur is de essentie van elke medewerker in zijn eigen woorden: hun superkrachten, hun kryptoniet, hun passies buiten het werk, waar ze goed in zijn, waar ze verschrikkelijk in zijn, hun slechtste huisdier en hun grootste waardering. En we moedigen authentieke, kwetsbare antwoorden aan. We worden vereerd door een medewerker die bereid is om de waarheid te adverteren over wie ze zijn en vervolgens hun carrière optimaal op te bouwen rond die informatie.

 9. Het geschenk van een geweldige werkplekervaring

 10. Er zijn veel mensen die hun carrière beginnen met de mentaliteit om altijd een aanbod voor een groter salaris te kiezen, maar weinigen van ons handhaven dat denkproces voor de lange termijn. Op een gegeven moment begint de kwaliteit van hoe we op de werkplek worden behandeld een rol te spelen in de vergelijking. Als u een nieuw bedrijf bent met beperkt kapitaal om werknemers te behouden via enorme loonstroken, is uw grootste troef hoe gezond en plezierig u uw werkomgeving kunt maken. Een geweldige werkomgeving kan een lang gezocht onderdak zijn voor de bedrijfsnorm voor mensen die moe zijn van mishandeling. Als u een reputatie opbouwt voor de uitstekende zorg voor uw werknemers, breidt u uw betalingsvorm uit naar hen voorbij een salaris, en dat zal worden verrekend wanneer kansen voor grotere salaris zich elders voordoen.

 11. Ten slotte, als u een financieel veilige ondernemer bent en een middel hebt om monetaire vormen van geven te overwegen, overweeg dan deze methode ...

 12. Geef een nieuwe ondernemer hun eerste grote doorbraak

 13. De voordelen van geven zijn niet verplicht voor een seizoen. Neem stappen om de vele vormen van omarmen die u uw werkplek en community kunt bieden, te omarmen door permanent te upgraden hoe u zakelijk leiderschap ziet. Geef aan meer dan aan de bankrekeningen van uw werknemers. Geef aan de geest van wie ze zijn en laat je nalatenschap laten zien dat producten en diensten worden verbeterd wanneer de mensen achter hen floreren.

 14. James Schmachtenberger is mede-oprichter van Neurohacker Collective, een organisatie die gericht is op het maken van producten om het menselijk welzijn te verbeteren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407