Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom geschenken ertoe doen

Je wist het niet, maar dit is waarom je aardbeien zou moeten eten

 1. Een geschenk, hoe klein ook, is een verklaring dat u om iemand geeft. Het is een gebaar van liefde en vrede dat een enorm verschil kan maken voor een persoon. Vriendelijke daden zijn erg belangrijk, maar een geschenk blijft op een manier die een vriendelijke daad niet doet. Het is iets fysieks dat herinneringen jaren later opnieuw kan opwekken.

 2. De engelen vertellen me dat we het belang van geschenken vaak niet begrijpen. Ik zie engelen sinds ik een baby was en, hoe vreemd het ook mag klinken, ik zie ze fysiek als ik mensen voor me zie. Ik zie een beschermengel achter elke persoon en ik zie ook veel andere engelen.

 3. De engelen vertellen me dat geschenken erg belangrijk zijn en dat we niet moeten wachten op evenementen zoals de feestdagen of verjaardagen om geschenken te geven. We moeten geschenken geven wanneer we de drang voelen om dat te doen. Als je iets ziet en erover denkt om het aan iemand te geven, is het jouw engel die je daartoe aanzet. Misschien heeft die persoon een herinnering nodig dat hij geliefd is of misschien moet hij weten dat iemand aan hem denkt.

 4. De engelen vertellen me dat we te veel in materialisme zijn verwikkeld; dat te veel van ons de waarde van een geschenk beoordelen op basis van de prijs, of zich schamen als we geen geld hebben om aan cadeaus uit te geven. Wat belangrijk is in een geschenk is de gedachte erachter, niet het geld dat eraan wordt uitgegeven. Een handgemaakte kaart gemaakt met liefde is veel waardevoller dan het duurste cadeau.

 5. Kerstmis is een speciale tijd - een tijd waarin we allemaal een geschenk ontvangen. Sinds ik een kind was, heb ik in deze tijd van het jaar engelen uit de hemel zien stromen en ballen van licht op elk huis laten vallen. Het maakt niet uit wat voor soort huis het is, groot of klein, of welke religie de mensen zijn. Deze engelen brengen ons een geschenk van God in de hemel: het geschenk van onschuld. Dit geschenk helpt ons weer in contact te komen met de ware geest van Kerstmis, met de vreugde die we als kinderen met Kerstmis voelden.

 6. De engelen hebben onze hulp nodig in deze tijd van het jaar. Je kunt plotseling de neiging voelen om iemand die je nauwelijks kent een klein cadeautje te geven, een chocoladereep aan iemand die je in een winkel bedient, een zelfgemaakte cake aan een oudere buurman, een kaart aan een collega op het werk. Zoveel mensen krijgen deze gedachten van engelen en verwerpen ze, omdat ze denken dat het teveel moeite is, te beschamend of ze vrezen dat de persoon het geschenk zal afwijzen. Luister en handel: je hebt geen idee wat er gaande is in het leven van deze persoon. Het kan zijn dat ze dit geschenk nodig hebben om hen hoop te geven, om hen te helpen zich verzorgd en gekoesterd te voelen.   De handeling van het geven komt zowel de gever als de persoon die het geschenk ontvangt ten goede. Hoewel we altijd met een zuiver hart, met vreugde moeten geven en er niets voor terug verwachten, zullen we vaak zelf de voordelen voelen. Geven is een daad van liefde die op ons terugkomt en onze eigen zegeningen vermenigvuldigt.

 7. Een geschenk, hoe klein ook, is een verklaring dat u om iemand geeft. Het is een gebaar van liefde en vrede dat een enorm verschil kan maken voor een persoon. Vriendelijke daden zijn erg belangrijk, maar een geschenk blijft op een manier die een vriendelijke daad niet doet. Het is iets fysieks dat herinneringen jaren later opnieuw kan opwekken.

 8. De engelen vertellen me dat we het belang van geschenken vaak niet begrijpen. Ik zie engelen sinds ik een baby was en, hoe vreemd het ook mag klinken, ik zie ze fysiek als ik mensen voor me zie. Ik zie een beschermengel achter elke persoon en ik zie ook veel andere engelen.

 9. De engelen vertellen me dat geschenken erg belangrijk zijn en dat we niet moeten wachten op evenementen zoals de feestdagen of verjaardagen om geschenken te geven. We moeten geschenken geven wanneer we de drang voelen om dat te doen. Als je iets ziet en erover denkt om het aan iemand te geven, is het jouw engel die je daartoe aanzet. Misschien heeft die persoon een herinnering nodig dat hij geliefd is of misschien moet hij weten dat iemand aan hem denkt.

 10. De engelen vertellen me dat we te veel in materialisme zijn verwikkeld; dat te veel van ons de waarde van een geschenk beoordelen op basis van de prijs, of zich schamen als we geen geld hebben om aan cadeaus uit te geven. Wat belangrijk is in een geschenk is de gedachte erachter, niet het geld dat eraan wordt uitgegeven. Een handgemaakte kaart gemaakt met liefde is veel waardevoller dan het duurste cadeau.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407