Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
  • Ingrediënten
  • Diëten
  • Allergieën
  • Voeding
  • Technieken
  • Keukens
  • Tijd
Zonder


Waarom hartig gaan de volgende stap is voor yoghurt

Geen 'dieet'

  1. Griekse yoghurt - het hardere, dikkere alternatief voor reguliere yoghurt - is al een paar jaar populairder geworden, van een aandeel van een procent van de yoghurtmarkt in 2007 tot 49 % afgelopen zomer. Maar daar stopt de trend niet. Steeds vaker zien we hartige versies van Griekse yoghurt opduiken. Waarom? Hartige yoghurt is een perfecte storm van voedseltrends.

  2. Gezien de geweldige smaak en voedingsvoordelen - 40% minder suiker, 38% minder natrium en meer dan het dubbele van de hoeveelheid eiwitten dan traditionele yoghurt - zou de populariteit van Griekse yoghurt even weinig verrassing moeten zijn . Omdat het zoveel minder zoet is dan "gewone" yoghurt, heeft Griekse yoghurt een neutraliteit waardoor het goed kan worden gecombineerd met zoete en hartige ingrediënten.

  3. Hoewel met fruit gevulde parfaits en desserts met Griekse yoghurt gemeengoed zijn, neemt een nieuwe trend van suikerachtige yoghurt en andere gezoete snacks dit veelzijdige voedsel een geheel nieuwe richting in. Dit brengt ons bij hartige yoghurt, die door Associated Press werd uitgeroepen tot een van de populairste foodtrends voor 2015.

  4. Door zoveel suiker en koolhydraten uit onze "gewone" yoghurt te verwijderen omwille van toegevoegde eiwitten en een meer pittige smaak, hebben we Griekse yoghurt gemaakt voor hartig succes, dus het is volkomen logisch om te beginnen met het opnemen van hartige ingrediënten zoals komkommers, olijfolie en zout en peper. Met andere woorden, hartige yoghurt is de volgende logische stap in de evolutie van de snelle opkomst van Griekse yoghurt.

  5. LEES: De vervangingen: hoe krijg je een pittig aroma zonder zuurmoes of karnemelk

  6. Wat is hartige yoghurt?

  7. Hartige yoghurt wordt gemaakt door gewone, gespannen yoghurt te mengen met hartige ingrediënten die u anders in een recept zou vinden - dingen zoals wortelen, bieten, avocado en mango.

  8. We combineren graag gespannen yoghurt met hartige, misschien zelfs onverwachte ingrediënten, en hebben het prominent vermeld in recepten zoals Mexicaanse koekepan lasagne met geroosterde Jalapeno Salsa en Griekse yoghurt Crema.

  9. Waarom is het zo populair?

  10. Allereerst past Griekse yoghurt goed bij vrijwel alles. En vanwege de nutritionele voordelen is het een perfecte vervanging voor vetere ingrediënten of een gezonder alternatief voor andere yoghurt met veel suiker.

  11. En met hartige yoghurtwinkels in Manhattan, breidt de trend zich uit naar de massa. Chobani Soho heeft bijvoorbeeld hartige creaties als Hummus Za'atar (hummus, kikkererwten, za'atar, extra vergine olijfolie, citroenrasp zeezout en zwarte peper) en Spinazie-knoflookdip (spinazie en knoflookyoghurt dip, Kalamata olijven , sumak en extra vergine olijfolie). Sohha Hartige Yoghurt in Chelsea heeft een mix genaamd "Everything Bagel", bestaande uit geroosterde pijnboompitten, papaver en sesamzaad, knoflook en ui.

  12. LEES: Je vond het geweldig: Marokkaanse sjalottenyoghurtsaus

  13. (Afbeelding: Good Eggs)

  14. En bij Whole Foods vindt u Blue Hill's plantaardige yoghurt in pompoen-, bieten-, wortel- en tomatensoorten.

  15. Bij Plated vinden we nieuwe en heerlijke manieren om Griekse yoghurt toe te voegen in gerechten zoals White Pizza met Buffalo-Sriracha Chicken en Yoghurt Ranch.

  16. Voor degenen die thuis hun eigen hartige yoghurtrecepten willen verzinnen, waardoor het niet eenvoudiger kan. Meng die gewone, pittige yoghurt met ingrediënten zo mild als olijfolie, komkommers en zout, of zo inhoudelijk als squash en zoete aardappelen.

  17. Maak een foto en deel deze met #platedpics op Instagram, Facebook en Twitter.

  18. Griekse yoghurt - het hardere, dikkere alternatief voor reguliere yoghurt - is al een paar jaar populairder geworden, van een aandeel van een procent van de yoghurtmarkt in 2007 tot 49 % afgelopen zomer. Maar daar stopt de trend niet. Steeds vaker zien we hartige versies van Griekse yoghurt opduiken. Waarom? Hartige yoghurt is een perfecte storm van voedseltrends.

  19. Gezien de geweldige smaak en voedingsvoordelen - 40% minder suiker, 38% minder natrium en meer dan het dubbele van de hoeveelheid eiwitten dan traditionele yoghurt - zou de populariteit van Griekse yoghurt even weinig verrassing moeten zijn . Omdat het zoveel minder zoet is dan "gewone" yoghurt, heeft Griekse yoghurt een neutraliteit waardoor het goed kan worden gecombineerd met zoete en hartige ingrediënten.

  20. Hoewel met fruit gevulde parfaits en desserts met Griekse yoghurt gemeengoed zijn, neemt een nieuwe trend van suikerachtige yoghurt en andere gezoete snacks dit veelzijdige voedsel een geheel nieuwe richting in. Dit brengt ons bij hartige yoghurt, die door Associated Press werd uitgeroepen tot een van de populairste foodtrends voor 2015.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407