Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom het negeren van werknemerswelzijn een fout is

De echte reden dure pastasmaak smaakt beter dan de goedkope dingen

 1. Zoals het Milken Institute aangeeft, "zijn gedragsveranderingen zoals beter eten, meer bewegen en minder roken ... de meest kosteneffectieve strategieën om de groei van chronische ziekten te beheersen". Bovendien kunnen enkele van de krachtigste hulpmiddelen om gezondheid en welzijn te beïnvloeden worden verkregen door eenvoudige aanpassingen in de manier waarop managers communiceren met en omgaan met personeel.

 2. Dan is er de kostenbesparing. Volgens onderzoekers van Harvard leverden welzijnsprogramma's ongeveer drie dollar op aan besparingen in de gezondheidszorg en ongeveer hetzelfde aan kosten in verband met ziekteverzuim voor elke dollar die het bedrijf investeerde. Verder wordt geschat dat een verbetering van de geestelijke gezondheid bedrijven 21,6 miljard dollar zou besparen vanwege alleen het ziekteverzuim. Misschien is dat waarom ongeveer 85% van de Amerikaanse bedrijven met 1.000 of meer mensen een wellness-programma aanbiedt.

 3. Hoewel enkele rapporten twijfel doen rijzen over de waarde van wellness-programma's, tonen veel voordelen. Uit een recent rapport bleek bijvoorbeeld dat 89% van de werknemersrespondenten geloofde dat welzijnsprogramma's hun welzijn en geluk verbeteren,

 4. Om de voordelen van wellnessprogramma's te maximaliseren, moet u rekening houden met de behoeften van uw werknemers, de unieke structuur van uw organisatie en de beschikbare middelen. Kies een brede kijk op gezondheid en beoordeel waar je ruimte hebt om gedrag te veranderen.

 5. Een systematisch proces hebben is essentieel. Dit betekent duidelijke en meetbare doelen hebben en stappen ondernemen die deze doelen ondersteunen. Het betekent dat u moet bepalen welke werknemers u het meest wilt bereiken en hoe u dit het beste kunt doen. Programma's moeten een sterke uitvoering en voortdurende evaluatie hebben om de voordelen te optimaliseren. Overleg met gezondheids- en welzijnsexperts kan nodig zijn om waarde aan het programma toe te voegen. En negeer uw werknemers niet - neem deel aan het gesprek zodat ze zich gewaardeerd en gehoord voelen. Hun inzichten, behoeften en verlangens kunnen helpen bij het ontwikkelen van een programma dat resulteert in hoge ondersteuning van medewerkers. Ten slotte moet leiderschap aan boord zijn. Verandering begint van boven naar beneden. Zonder dat is uw wellness-programma verzonken, ongeacht hoeveel mooie toeters en bellen je hebt.

 6. Als u al lid bent van een organisatie die de waarde van een wellnessprogramma erkent - geweldig. Voor diegenen die sceptisch zijn over de waarde ervan of nog geen rendement zien, zeg ik dit - geen programma, product of dienst die de moeite waard is, werd weggegooid toen het geen dramatische opbrengst produceerde direct buiten de poort. Zet je neus op de grond en laat datzelfde gruis zien om het te ontwikkelen en te voeden als je zaken deed. Omdat uw werknemers en hun welzijn uw grootste troef zijn. Doe dit niet en op een dag zul je ervoor lijden.

 7. Ondanks toenemend bewijs van het tegendeel, zijn er nog steeds mensen die vinden dat wellnessprogramma's een luxe zijn. Een wortelstok voor HR om te bungelen voor werknemers die ze willen werven. Of een bewijs voor consumenten dat er extra geld te besteden is aan kleinigheden zoals sportschoollidmaatschappen, gezondheidsseminars en meditatieruimtes. Ik heb het in gesprekken horen weggooien als onbelangrijk, ineffectief en een verspilling van tijd en geld.

 8. Maar dit is wat ik tegen deze critici te zeggen heb - je hebt het helemaal mis.

 9. Voorbij zijn de dagen voorbij dat bedrijven het zich kunnen veroorloven om de gezondheid van werknemers op een laag pitje te zetten. Omdat hun welzijn niet de kers op de taart is van uw succesvolle bedrijf - het is de basis ervan. Wanneer u een gezond, tevreden en betrokken personeelsbestand in dienst heeft, stijgt uw productiviteit, neemt uw invloed toe en neemt uw winst toe.

 10. Is dat niet wat een bedrijf succesvol maakt? Zorgen voor de gezondheid en het welzijn van werknemers is van cruciaal belang voor het maximaliseren van uw succes.

 11. Dit is van cruciaal belang omdat wij een land zijn waarvan de rug breekt onder de druk van ziekte. Overweeg deze statistieken. Volgens de gegevens van 2012 hebben 117 miljoen Amerikanen - of ruwweg de helft van de Amerikaanse volwassenen - minstens één chronische ziekte en heeft een kwart meerdere chronische aandoeningen. En dit is een conservatieve schatting, waarbij alleen de top 10 voorwaarden worden gemeten. Erger nog, naar verwachting zullen de tarieven voor bepaalde ziekten stijgen. De diabetespercentages kunnen bijvoorbeeld in 2050 verdubbelen of verdrievoudigen. Dan zijn er emotionele problemen - ongeveer 18% van de bevolking heeft een te diagnosticeren geestesziekte. En deze problemen kunnen onder werknemers toenemen, omdat uit een globale analyse bleek dat gedurende een periode van 2 jaar de depressie met 58% steeg, de angst met 74% en de stress met 28%.

 12. Deze omstandigheden eisen hun tol aan energie, focus, humeur en collegialiteit, om nog maar te zwijgen over het ziekteverzuim veroorzaakt door doktersbezoeken, ziektedagen en tijden waarop men net zo goed afwezig kan zijn als zij ' ben er maar niet echt daar. Het is een leven geleefd met medicijnen, bijwerkingen en pijn, die zich niet bepaald leent voor de meest productieve dag, toch?

 13. Laten we eerlijk zijn - we zijn een overbelaste samenleving. Velen voelen zich niet in staat om te voldoen aan de eisen van werk en gezinsleven, worstelen om de rekeningen te betalen en voelen zich gefrustreerd, overweldigd en achter. Helaas voelt slechts ongeveer 32% van de Amerikaanse werknemers zich betrokken bij hun werk, en slechts 21% van de werknemers voelt zich zeer gewaardeerd.

 14. Denk niet dat gezondheidsproblemen en welzijn geen invloed hebben op uw bedrijfsresultaten. Omdat zij zijn.

 15. Organisaties betalen een fortuin aan zorgkosten om de hoge ziektecijfers te dekken. Werkgevers geven tot $ 93 miljard per jaar uit aan kosten als gevolg van obesitas en gerelateerde chronische ziekten van hun werknemers. En de indirecte kosten van een slechte gezondheid - op moreel, productiviteit, arbeidsparticipatie, omzet en verzuim - kunnen meerdere malen hoger zijn dan de directe medische kosten.

 16. Dus waarom is dit allemaal belangrijk?

 17. We bevinden ons op een cruciaal punt in de Amerikaanse geschiedenis, aangezien het personeelsbestand zowel veroudert als ook verandert naarmate de nieuwe idealen van de millennial-generatie zich ontwikkelen.

 18. Tegen 2018 zal bijna een kwart van het Amerikaanse personeelsbestand 55 jaar of ouder zijn. Werkgevers betalen dit in de zorgkosten, omdat veel van deze werknemers door chronische aandoeningen te maken krijgen met beperkingen. Er worden ook arbeidstekorten verwacht, waardoor Amerikaanse werkgevers het risico lopen enkele van hun meest ervaren activa te verliezen. Anderzijds worstelen organisaties tegelijkertijd met verschillende prioriteiten van de millennial generatie, die onafhankelijkheid, leiderschap, creativiteit en een gezond evenwicht tussen werk en privéleven bevorderen. Succes in deze nieuwe wereld zal afhangen van het vermogen van een werkgever om oudere, ervaren werknemers te behouden, de zorgkosten laag te houden en de idealen van de inkomende generaties te bevredigen.

 19. Organisaties moeten investeren in maatregelen om talentwerving, productiviteit en retentie te waarborgen als ze hopen op een wereldwijde schaal te concurreren.

 20. Wat is de beste manier om vooruit te komen?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407