Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom is het belangrijk om u te onderscheiden van de menigte?

Muziek blijft bij je.

 1. "U bent origineel geboren. Sterf geen kopie". - John Mason

 2. Nu, als alle vijf de vingers egalitair van aard waren, hoe zou een leek er dan een onderscheid tussen kunnen maken? Vaak proberen veel mensen zich in te passen en zich onder te dompelen in een kudde, net zoals een vloeistof in een bestaand waterlichaam zou sijpelen. Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als je een halve eeuw oud bent en nog steeds verleidelijk gevangen in de gebruikelijke rigmarole van iets genaamd "Life"? Men stelt zichzelf ontegenzeggelijk in twijfel en kijkt terug op hoe hij bepaalde dingen anders persoonlijk of professioneel had kunnen doen. Dit suggereert niet dat je scherts maakt of jezelf notoir tentoonstelt. In een lawaaierige wereld, waar iedereen zijn longen lijkt uit te schreeuwen vanaf hun daken, is het belangrijk dat je ideeën opvallen tussen de massa.

 3. Wat we echter in het licht stellen, is dat als je ervoor had gekozen om aanzienlijk opvallend of ontcijferd te zijn om op de een of andere manier een verschil te maken, het een wereld van kansen had kunnen openen dat is op dit moment moeilijk voor te stellen. Dus de vraag ligt bij het feit dat waarom je haar grijs maakt of je huid rimpelt en een leven van zelfveroordeling leidt? Stelt u zich eens voor dat u op die oude bank zit en buiten dat raam naar uw verleden staart en een boete leeft.

 4. Interessant genoeg wordt het woord 'Inborn Talent' vaak verkeerd geïnterpreteerd. Ik geloof vurig dat ieder van ons met hetzelfde helderheidsniveau ontstaat. Hoe de ene zich van de andere onderscheidt, hoe men zich onderscheidt en de wereld behandelt als zijn oester door elke gelegenheid te grijpen die op zijn pad komt. Een paar bevoorrechte personen die met een gouden lepel zijn geboren, hebben misschien de wereld tot hun beschikking, maar slagen er nog steeds niet in om ijzer te grijpen in het vuur, op enkele uitzonderingen na.

 5. Bron: Justina Tagbo

 6. Sheryl Sandberg pleit duidelijk voor: "Opvallen, bereid zijn om op te komen voor iets dat echt belangrijk is voor u en anderen." Dat gezegd hebbende, ongeacht waar iemand vandaan komt of waar hij is geboren, is de waarheid dat om een ​​tevreden leven te leiden, het belangrijk is om een ​​stempel op jezelf te drukken, op je benen te staan ​​en kleinere dingen in het leven te waarderen. Men moet dit onvermoeibaar blijven doen in plaats van te rusten op vroegere lauweren of te enthousiast zijn over iets dat zij misschien eerder hadden gedaan en er niet in geslaagd zijn verder te gaan.

 7. Na de verdeling tussen India en Pakistan verhuisde mijn vader in de jaren zestig naar München met $ 5 in zijn zak en geen ziel om naar te kijken. Academisch was hij altijd subgemiddeld geweest, was hij meer geneigd tot sporten en had hij de neiging om met een handomdraai een bedrijf te starten. Hoewel hij op 18-jarige leeftijd zijn eerste fortuin verdiende, bleef hij meedogenloos hard streven naar alles wat hij in handen kreeg en blijft dat doen. Toen in München waren er op dat moment een miljard mensen uit alle lagen van de bevolking op zoek naar een baan. Omdat de vraag meer was dan het aanbod, was het belangrijk om een ​​voorsprong te hebben op anderen om te schalen op de uitputtende arbeidsmarkt. Hoe hij ervoor zorgde zich te onderscheiden van de rest, was door taalkundig bekend te zijn met de lokale taal en bereidwillig elke baan te aanvaarden die op zijn pad kwam waardoor hij zich in het beste adres van München bevond. Als hij er voor had gekozen om gewoon weer een echte boer te worden of egoïstisch kieskeurig was geweest over welke taak hij moest kiezen, zou hij zijn koffers snel hebben ingepakt en aufweidhezen op Deutschland hebben afgelegd.

 8. Onlangs stuit ik toevallig op de website van Marie Forleo, waar ze oprecht gelooft: "Ik bedacht de term multi-gepassioneerde ondernemer omdat ik net als jij niet in een conventionele doos past". Hoe cliché het ook klinkt, het is essentieel om een ​​leven te creëren waar je van houdt en een van de manieren om dit te doen is door dingen anders te doen en dat zichtbare onderscheidende kenmerk te hebben. Het is belangrijk om te begrijpen dat een comfortzone een prachtige plek is, maar daar groeit nooit iets.

 9. Het leven is wat je ervan maakt, gezien het feit dat ieder van ons met gelijke kansen op deze wereld komt. Het identificeren van een "doorbraakidee" en er niet-aflatend naar toe werken zal niet alleen helpen om een ​​niche voor uzelf te creëren, maar zal u ook uitrusten met hulpmiddelen die essentieel zijn om dat onderscheidende kenmerk te creëren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407