Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom pizzadeeg gooien niet # x27; t alleen voor de show

Algemene Vergadering

 1. Het is een bekend tafereel: je bent in een pizzeria en achter de balie zie je schijven deeg hoog de lucht in vliegen. Of je het nu persoonlijk hebt gezien of in de films hebt gezien, het is een bekend gezicht - en dat maakt ons behoorlijk hongerig.

 2. Hoewel dit scherm alleen voor entertainment lijkt, is er meer aan deze show dan op het eerste gezicht lijkt. Het deeg in de lucht gooien heeft eigenlijk een doel.

 3. Zoals Mario Batali uitlegt: "Hoewel het een beetje 'guido' is, geeft het gooien van pizza je eigenlijk de beste manier om [!het deeg

 4. Het gooien van pizzadeeg in de lucht helpt ook om vocht vast te houden. Sommige pizzabakkers gebruiken een pers of deegmes om het spul plat te maken en te verspreiden, maar deze apparaten leiden tot droge, knapperige korst. Door afgeplatte cirkels in de lucht te draaien, wordt dit dilemma niet alleen vermeden, maar zorgt de techniek ook voor de juiste hoeveelheid vocht. "De luchtstroom over het oppervlak van het deeg droogt het net genoeg uit om het minder plakkerig en gemakkelijker te hanteren te maken. En de perfecte hoeveelheid luchtstroom zorgt voor een perfect knapperige korst," zegt How Stuff Works.

 5. Ten slotte helpt het hoog houden van de schijf de korst uniform te houden - een moeilijke taak wanneer u uw handen gebruikt om de vorm uit te kloppen.

 6. Om de perfecte worp te krijgen, en vervolgens de perfecte pizzabodem, is rotatie cruciaal. De techniek is vergelijkbaar met het draaien van een basketbal of een frisbee. Om de spin te gooien, veranker je hem met één hand en leg je andere hand plat onder de schijf. Gebruik vervolgens uw vlakke hand om het deeg voor uw gezicht rond te leiden en los te gooien.

 7. De beweging ziet er zo uit:

 8. YouTube / PagliacciPizza

 9. Als je een professional bent die het echte ding gooit, ziet het er zo uit:

 10. YouTube / PagliacciPizza

 11. Bekijk de onderstaande video van Bon Appetit om Mario Batali zijn eigen zelfgemaakte pizza, deegworp en zo te maken.

 12. Het is een bekend tafereel: je bent in een pizzeria en achter de balie zie je schijven deeg hoog de lucht in vliegen. Of je het nu persoonlijk hebt gezien of in de films hebt gezien, het is een bekend gezicht - en dat maakt ons behoorlijk hongerig.

 13. Hoewel dit scherm alleen voor entertainment lijkt, is er meer aan deze show dan op het eerste gezicht lijkt. Het deeg in de lucht gooien heeft eigenlijk een doel.

 14. Zoals Mario Batali uitlegt: "Hoewel het een beetje 'guido' is, geeft het gooien van pizza je eigenlijk de beste manier om [!het deeg

 15. Het gooien van pizzadeeg in de lucht helpt ook om vocht vast te houden. Sommige pizzabakkers gebruiken een pers of deegmes om het spul plat te maken en te verspreiden, maar deze apparaten leiden tot droge, knapperige korst. Door afgeplatte cirkels in de lucht te draaien, wordt dit dilemma niet alleen vermeden, maar zorgt de techniek ook voor de juiste hoeveelheid vocht. "De luchtstroom over het oppervlak van het deeg droogt het net genoeg uit om het minder plakkerig en gemakkelijker te hanteren te maken. En de perfecte hoeveelheid luchtstroom zorgt voor een perfect knapperige korst," zegt How Stuff Works.

 16. Ten slotte helpt het hoog houden van de schijf de korst uniform te houden - een moeilijke taak wanneer u uw handen gebruikt om de vorm uit te kloppen.

 17. Om de perfecte worp te krijgen, en vervolgens de perfecte pizzabodem, is rotatie cruciaal. De techniek is vergelijkbaar met het draaien van een basketbal of een frisbee. Om de spin te gooien, veranker je hem met één hand en leg je andere hand plat onder de schijf. Gebruik vervolgens uw vlakke hand om het deeg voor uw gezicht rond te leiden en los te gooien.

 18. De beweging ziet er zo uit:

 19. YouTube / PagliacciPizza

 20. Als je een professional bent die het echte ding gooit, ziet het er zo uit:

 21. YouTube / PagliacciPizza

 22. Bekijk de onderstaande video van Bon Appetit om Mario Batali zijn eigen zelfgemaakte pizza, deegworp en zo te maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407