Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom tweetalig onderwijs verplicht moet zijn

7. Eten smaakt beter in kleine porties.

 1. Deze generatie K-12-studenten groeit op in een samenleving die steeds tweetaliger wordt. Terwijl de vereisten voor vreemde talen al lang een kernvereiste zijn voor het afstuderen op de middelbare school, zouden tweede taallessen op een eerdere leeftijd de algemene vloeiendheid voor de meeste studenten verbeteren. Het is tijd om concepten voor de tweede taal te introduceren bij de jongste K12-studenten, en hier zijn slechts enkele redenen waarom:

 2. 1. Tweetalige kinderen hebben een academisch voordeel. Studies over taalontwikkeling tonen aan dat wanneer jonge kinderen op jonge leeftijd meer worden blootgesteld aan alle talen, dit hen in feite een duidelijk academisch voordeel biedt gedurende het hele leven. Er is vaak een argument dat studenten eerst de Engelse taal moeten beheersen voordat ze zich op anderen richten - maar waarom kunnen niet beide tegelijkertijd worden onderwezen? Tweetalige kinderen kunnen zich meer concentreren op de onderwerpen die aan de orde zijn en afleiding door academische bezigheden vermijden. Ze zijn ook in staat om hogere niveaus van cognitieve flexibiliteit aan te tonen, of het vermogen om reacties te veranderen op basis van omgeving en omstandigheden.

 3. 2. Tweetaligheid verbetert levenslange leervaardigheden. Om kinderen echt het volledige potentieel van meertaligheid in leren te laten zien, zou de blootstelling aan niet-moedertaal eigenlijk al lang voor de kleuterschool moeten beginnen. Zelfs kinderen die hun eerste Spaanse woorden leren op de leeftijd van vijf, kunnen echter profiteren van het dubbele taalcurriculum. Leren is leren. Hoe meer kinderen kunnen profiteren van nieuwe concepten, hoe beter hun hersens afgestemd zijn op alle leren gedurende het leven. Sommige onderzoeken hebben ook aangetoond dat de veroudering van de hersenen langzamer is en de arbeidsparticipatie hoger is bij volwassenen met tweetalige mogelijkheden. Waarom zouden we kinderen niet op weg helpen naar succes en de gezondheid van de hersenen op de lange termijn verbeteren terwijl we bezig zijn? [! 5559 => 1140 = 1!

 4. 4. Het leidt tot samenwerkend leren. Programma's in twee talen tonen studenten een breder wereldbeeld, ongeacht de moedertaal van de student, en leiden tot grotere mogelijkheden voor gezamenlijk leren. We moeten niet beperken wat kinderen leren op basis van verouderde principes gemaskeerd in patriottisme.

 5. 5. Vroeg tweetalig onderwijs verhoogt de vloeiendheid in latere jaren. Over het algemeen duurt het vijf tot zeven jaar om een ​​tweede taal te beheersen. Latijns-Amerikaanse kinderen van de tweede generatie die in de Verenigde Staten zijn grootgebracht, leren meestal op de volwassen leeftijd heel goed Engels te spreken, hoewel driekwart van hun ouders voornamelijk Spaans spreekt en geen Engels spreekt. Slechts 23 procent van de eerste generatie immigranten uit Spaanstalige landen, die later in hun leven zijn gaan leren, zeggen echter dat ze heel goed Engels spreken. Statistieken van Pew Hispanic Center hebben aangetoond dat 88 procent van de leden van de tweede generatie - die kinderen die al op jonge leeftijd aan het Engels werden geïntroduceerd - zichzelf als sterke Engelstaligen beschreven. Dit fenomeen moet ook gelden voor kinderen die Engels als hun eerste taal spreken. Met andere woorden, Amerikaanse studenten moeten op jonge leeftijd in een tweede taal worden geïntroduceerd om vloeiend te zijn door de volwassenheid. Ik ben zelfs van mening dat alle K-12-studenten door hun afstuderen Spaans en Engels moeten spreken.

 6. Door tweetalige opties te implementeren, zelfs jongere, profiteren K-12-studenten op de lange termijn - zowel academisch als in het leven. Er zou echt geen reden moeten zijn waarom deze studenten niet al in de kleuterklas een tweede taal leren kennen.

 7. Wat is uw mening over het verplicht stellen van tweetalige onderwijsprogramma's?

 8. Deze generatie K-12-studenten groeit op in een samenleving die steeds tweetaliger wordt. Terwijl de vereisten voor vreemde talen al lang een kernvereiste zijn voor het afstuderen op de middelbare school, zouden tweede taallessen op een eerdere leeftijd de algemene vloeiendheid voor de meeste studenten verbeteren. Het is tijd om concepten voor de tweede taal te introduceren bij de jongste K12-studenten, en hier zijn slechts enkele redenen waarom:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407