Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom u alleen moet gaan eten

12 Offbeat Smoothie-recepten om u uit uw Rut te halen

 1. Het vooruitzicht om doelbewust alleen in het openbaar te eten lijkt misschien ontmoedigend voor sommigen, maar steeds meer Amerikanen reserveren er tafels voor.

 2. Volgens een recente analyse van OpenTable zijn de reserveringen voor één tafel de afgelopen twee jaar met 62 procent gestegen. Misschien is het de overvloed aan must-Instagram-eten beschikbaar in elke stad in het land, misschien is het een verlangen naar wat tijd alleen in dit hyperconnected tijdperk, of misschien is het een beetje van beide. Wat het ook is, het is de moeite waard om te roosteren. (Alleen.)

 3. Vice's Nell Frizell is zo ver gegaan dat hij beweert dat alleen eten je tot een beter mens maakt:

 4. [!...

 5. Ja, alleen dineren kan een groot genoegen zijn en het kan ook goed voor je zijn. Hieronder hebben we vijf redenen verzameld om alleen te eten:

 6. 1. Je zult enige eenzaamheid ervaren.

 7. Alleen betekent niet alleen, en solo gaan heeft een aantal grote voordelen. Tijd doorbrengen met nummer één (dat ben jij, vriend) kan je creativiteit stimuleren en ervoor zorgen dat je jezelf leuker vindt. Bovendien betekent een tafel voor één dat je niet hoeft te faken - de laatste jongen aan iedereen aanbieden. Het is allemaal van jou.

 8. 2. Geen geklets nodig.

 9. Een praatje is onvermijdelijk wanneer u een vriend ontmoet voor een maaltijd. Hoe was je dag, wat is er aan de hand met je kat, bla, bla, bla. Het is een ritueel dat nog uitputtender is na een lange dag van veinzende interesse in andermans zaken op het werk. Een pauze van geklets op oppervlakte-niveau geeft je hersenen de kans om andere kwesties te overwegen die het waard zijn om over te praten. En het is het inhoudelijke gesprek dat mensen op de lange termijn gelukkiger maakt.

 10. 3. Je hersenen zullen een moment hebben om te ontspannen en zich te concentreren op Just. Een. Ding.

 11. We zijn een multi-tasking race, naar een fout. Veel onderzoek bevestigt dat multi-tasking niet mogelijk is, dat wanneer we twee dingen tegelijk proberen te doen, we eigenlijk gewoon het proces van het voltooien van een van de twee taken vertragen. Alleen eten stelt u in staat om u te concentreren op de heerlijkheid van uw maaltijd en ervan te genieten - u hoeft geen ongemakkelijke stiltes te voorkomen tussen rommelige, hersenloze happen van boerenkoolsalade.

 12. 4. Je kunt dat smaken veranderen in een meditatie.

 13. De uitzondering op de bovenstaande regel voor multi-tasking is mediteren terwijl u alleen eet. Geef jezelf het geschenk van het volledig proeven van de smaken waarvoor je betaalt. Je kunt met elk soort voedsel mediteren (bekijk deze koffie-meditatie voor de play-by-play) door je te concentreren op de smaak van het gerecht, het geluid van je kauwen en de geur die van je bord dampt. Je zult er beter voor zijn.

 14. 5. Je maakt gezondere keuzes.

 15. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u een negatieve Nancy bent wanneer iemand een dessert voorstelt en u hebt er geen trek in of heeft geen zin om te betalen voor een lepel brulee crème. Uw diner = uw regels. Beter nog, studies tonen aan dat mensen de eetpatronen van hun eetgenoten nabootsen, wat betekent dat als ze meer (of minder) eten, jij ook. Alleen eten betekent in je eigen tempo eten en volheid claimen wanneer je het voelt.

 16. Het vooruitzicht om doelbewust alleen in het openbaar te eten lijkt misschien ontmoedigend voor sommigen, maar steeds meer Amerikanen reserveren er tafels voor.

 17. Volgens een recente analyse van OpenTable zijn de reserveringen voor één tafel de afgelopen twee jaar met 62 procent gestegen. Misschien is het de overvloed aan must-Instagram-eten beschikbaar in elke stad in het land, misschien is het een verlangen naar wat tijd alleen in dit hyperconnected tijdperk, of misschien is het een beetje van beide. Wat het ook is, het is de moeite waard om te roosteren. (Alleen.)

 18. Vice's Nell Frizell is zo ver gegaan dat hij beweert dat alleen eten je tot een beter mens maakt:

 19. [!...

 20. Ja, alleen dineren kan een groot genoegen zijn en het kan ook goed voor je zijn. Hieronder hebben we vijf redenen verzameld om alleen te eten:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407