Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom u schoolontbijt zou moeten steunen, zelfs als uw kind thuis eet

12 Offbeat Smoothie-recepten om u uit uw Rut te halen

 1. Het is terug naar schooltijd in de VS en het gezoem rond het ontbijt lijkt dit jaar luider dan ooit. Waarschijnlijk heeft elke ouder deze woorden al aan een paar nakomelingen uitgesproken: "Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag."

 2. Als u de meerdere voordelen van ontbijt voor sterke lichamen en slimme hersenen herkent, is dat geweldig. Als je ervoor zorgt dat je kinderen nooit het huis verlaten zonder een ontbijt met volle granen, vers fruit en Griekse yoghurt of eieren in de achtertuin, is dat geweldig voor je kinderen. Hun metabolisme kreeg een geweldige start en hun hersenen hebben de brandstof die ze nodig hebben om zich op de leraar te concentreren en nieuwe informatie te leren - tot de lunch - elke dag.

 3. Maar hoe zit het met Jane, Johnny, Sam, Suzy en alle andere studenten die op school rond het bureau of de tafel van uw kind zitten? Hadden ze een uitgebalanceerd ontbijt? Hebben ze überhaupt ontbeten? Hadden ze eigenlijk iets voedzaam sinds ze gisteren op school aten? En waarom zou het u echt iets kunnen schelen wat de klasgenoten van uw kind wel of niet hebben gegeten? Waarom zou u een ontbijtprogramma op uw school steunen, zelfs als uw kinderen het nooit nodig zullen hebben?

 4. De antwoorden zijn grimmig en volgens een artikel van 27 augustus op deze website "schokkend". Hier zijn de feiten:

 5. Het belangrijke verband tussen ontbijt en schoolprestaties is goed bekend bij elke school die studenten vertelt om "een goede nachtrust te krijgen en goed ontbijt te eten" vóór gestandaardiseerde prestatietests. Helaas is het ontbijt tijdens de testweek te weinig te laat! Kinderen hebben elke dag ontbijt nodig om nieuwe informatie en vaardigheden in hun hersenen te krijgen, gewoon om ze op testdag vrij te krijgen.

 6. Hier zijn drie dingen die elke ouder kan doen om het ontbijt, de klasprestaties en succesvolle scholen voor elk kind te ondersteunen - inclusief hun eigen:

 7. Hoewel uw kind misschien kan afzien van een schoolontbijtprogramma, hebben zijn vrienden en klasgenoten om een ​​groot aantal redenen die luxe niet. Het ontbijt is een eenvoudige, kosteneffectieve manier voor goed presterende scholen om elk kind te helpen goed gevoed en klaar om te leren. Dat is een strategie die ik steun als moeder, een geregistreerde diëtist (RD) en een belastingbetaler.

 8. Als je wat basisinformatie over het ontbijt nodig hebt, zijn hier mijn beschouwingen over Make Time for Breakfast en 4 tips voor beter ontbijt van Kids Eat Right en de Academy for Nutrition and Dietetics.

 9. Het is terug naar schooltijd in de VS en het gezoem rond het ontbijt lijkt dit jaar luider dan ooit. Waarschijnlijk heeft elke ouder deze woorden al aan een paar nakomelingen uitgesproken: "Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag."

 10. Als u de meerdere voordelen van ontbijt voor sterke lichamen en slimme hersenen herkent, is dat geweldig. Als je ervoor zorgt dat je kinderen nooit het huis verlaten zonder een ontbijt met volle granen, vers fruit en Griekse yoghurt of eieren in de achtertuin, is dat geweldig voor je kinderen. Hun metabolisme kreeg een geweldige start en hun hersenen hebben de brandstof die ze nodig hebben om zich op de leraar te concentreren en nieuwe informatie te leren - tot de lunch - elke dag.

 11. Maar hoe zit het met Jane, Johnny, Sam, Suzy en alle andere studenten die op school rond het bureau of de tafel van uw kind zitten? Hadden ze een uitgebalanceerd ontbijt? Hebben ze überhaupt ontbeten? Hadden ze eigenlijk iets voedzaam sinds ze gisteren op school aten? En waarom zou het u echt iets kunnen schelen wat de klasgenoten van uw kind wel of niet hebben gegeten? Waarom zou u een ontbijtprogramma op uw school steunen, zelfs als uw kinderen het nooit nodig zullen hebben?

 12. De antwoorden zijn grimmig en volgens een artikel van 27 augustus op deze website "schokkend". Hier zijn de feiten:

 13. Het belangrijke verband tussen ontbijt en schoolprestaties is goed bekend bij elke school die studenten vertelt om "een goede nachtrust te krijgen en goed ontbijt te eten" vóór gestandaardiseerde prestatietests. Helaas is het ontbijt tijdens de testweek te weinig te laat! Kinderen hebben elke dag ontbijt nodig om nieuwe informatie en vaardigheden in hun hersenen te krijgen, gewoon om ze eruit te krijgen op de testdag.

 14. Hier zijn drie dingen die elke ouder kan doen om het ontbijt, de klasprestaties en succesvolle scholen voor elk kind te ondersteunen - inclusief hun eigen:

 15. Hoewel uw kind misschien kan afzien van een schoolontbijtprogramma, hebben zijn vrienden en klasgenoten om een ​​groot aantal redenen die luxe niet. Het ontbijt is een eenvoudige, kosteneffectieve manier voor goed presterende scholen om elk kind te helpen goed te worden gevoed en klaar om te leren. Dat is een strategie die ik steun als moeder, een geregistreerde diëtist (RD) en een belastingbetaler.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407