Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom u van uw volgende bedrijfsevenement een familiezaak zou moeten maken

Ga gewoon.

 1. Wanneer ik de naam IBM hoor, word ik helemaal warm en tintelend van binnen.

 2. Mijn vader werkte daar 18 jaar toen ik jong was en ik herinner me nog steeds IBM's twee jaarlijkse evenementen. De ene was een zomerpicknick met eten, spelletjes en activiteiten voor de ouders en kinderen; Ik heb zelfs een paar van de linten bewaard die ik heb gewonnen voor de hopzakrace en touwtrekken. De andere was een vakantiefeest dat altijd op verschillende interessante plaatsen werd gehouden. Ik was vooral opgewonden om op de historische oceaanstomer The Queen Mary te gaan en me gelukkig te herinneren op de schoot van IBM's Santa te zitten. Dit waren eenvoudige, relatief goedkope evenementen, maar ze wonnen het bedrijf een speciale plek in mijn hart.

 3. Zevenendertig jaar na mijn eerste feest praat ik nog steeds liefdevol over wat een geweldig bedrijf IBM is - ook al heb ik daar nooit gewerkt. Dit is de onvoorziene kracht van het raken van de harten van uw medewerkers en van degenen van wie ze houden. Toen IBM de familie van mijn vader met hun organisatie verbond, namen ze hem verder in dienst, verhoogden ze mond-tot-mondreclame in hun gemeenschappen en creëerden ze discipelen voor hun bedrijf.

 4. Tegenwoordig is het moeilijker om een ​​aantrekkelijk bedrijfsmerk te bouwen en werknemers te behouden. Bedrijven zullen allerlei tactische inspanningen leveren, van het verhogen van het salaris of het promoten van gewaardeerde werknemers die dreigen te vertrekken tot het contractueel blokkeren van leiders om talent te nemen wanneer ze de organisatie verlaten. Goede managers geven strategisch prioriteit aan betrokkenheid omdat ze alle studies hebben gelezen die het verband aantonen tussen het betrekken van uw werknemers en het behouden en aantrekken van meer talent, het verspreiden van een positieve boodschap over uw bedrijf en het verkopen van meer producten. Maar de beste vorm van betrokkenheid is nog steeds eenvoudig: laten zien dat u voor uw medewerkers en hun geliefden zorgt.

 5. Daarom heb ik er altijd een gewoonte van gemaakt om echtgenoten, vriendinnen, vriendjes en kinderen uit te nodigen voor mijn bedrijfsevenementen. Ik voelde me altijd vereerd om de families en geliefden van mijn werknemers te ontmoeten en kwam altijd weg met een diepere waardering van wie ze zijn als mensen.

 6. Medewerkers gedragen zich ook anders wanneer ze op bedrijfsbijeenkomsten zijn met degenen van wie ze houden. Ze delen meer en bouwen nauwere banden op met hun collega's. Wanneer u dierbaren in uw bedrijf introduceert, worden banen meer dan alleen een salaris van 9 tot 5; ze worden onderdeel van het leven van uw werknemer.

 7. De praktijk om dierbaren uit te nodigen voor feesten zoals vakantiefeesten kan ook een onverwacht voordeel hebben - een vermindering van problemen met werknemersrelaties (en mogelijk scheidingen van werknemers) die ontstaan ​​wanneer u onbeperkt alcohol, dans combineert , hotelkamers en geen partners. Als HR-leider gedurende meer dan tien jaar kan ik me geen jaar herinneren waarin ik niet werd geraadpleegd over een probleem dat voortkwam uit een bedrijfsevenement voor werknemers.

 8. In een Forbes-enquête zei 23 procent van de respondenten dat ze iemand kenden die door hun werkgever werd berispt vanwege het gedrag van personeelsleden, 20 procent gaf aan te veel gedronken te hebben en 14 procent kende iemand die werd ontslagen vanwege capriolen tijdens een evenement. In een enquête van Men's Health magazine zei 44 procent van de mannen dat ze een affaire hadden met een collega op een kantoorfeestje minstens één keer in hun leven.

 9. Hoewel de kosten van een bedrijfsevenement zeker zullen stijgen door geliefden uit te nodigen, is het rendement op investering van het verbinden van de meest gewaardeerde relaties van uw medewerkers met uw bedrijf, het opbouwen van een zorgzaam en gezinsvriendelijk merk en het verlagen van de kosten van dure problemen met werknemersrelaties en extra werving draagt ​​elke keer bij aan uw winst.

 10. Wanneer ik de naam IBM hoor, word ik helemaal warm en tintelend van binnen.

 11. Mijn vader werkte daar 18 jaar toen ik jong was en ik herinner me nog steeds IBM's twee jaarlijkse evenementen. De ene was een zomerpicknick met eten, spelletjes en activiteiten voor de ouders en kinderen; Ik heb zelfs een paar van de linten bewaard die ik heb gewonnen voor de hopzakrace en touwtrekken. De andere was een vakantiefeest dat altijd op verschillende interessante plaatsen werd gehouden. Ik was vooral opgewonden om op de historische oceaanstomer The Queen Mary te gaan en me gelukkig te herinneren op de schoot van IBM's Santa te zitten. Dit waren eenvoudige, relatief goedkope evenementen, maar ze wonnen het bedrijf een speciale plek in mijn hart.

 12. Zevenendertig jaar na mijn eerste feest praat ik nog steeds liefdevol over wat een geweldig bedrijf IBM is - ook al heb ik daar nooit gewerkt. Dit is de onvoorziene kracht van het raken van de harten van uw medewerkers en van degenen van wie ze houden. Toen IBM de familie van mijn vader met hun organisatie verbond, namen ze hem verder in dienst, verhoogden ze hun mond-tot-mondreclame en creëerden ze discipelen voor hun bedrijf.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407