Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom u zich voor deze dag van de arbeid zou moeten aanmelden

33 Salades voor mensen die salades haten

 1. Het is een no brainer: we moeten allemaal vrijwilligerswerk doen om een ​​beetje terug te geven aan de samenleving. Maar hoe zit het met vrijwilligerswerk om aan jezelf terug te geven? Hoewel vrijwilligerswerk is bedoeld om anderen te helpen, maakt het helpen van jou, de vrijwilliger, ook een gelukkiger en gezonder persoon. Op deze Dag van de Arbeid daag ik je uit om de Amerikaanse arbeider te vieren, niet door te barbecueën of te winkelen, maar door deel te nemen aan een van de langste tradities van ons land: vrijwilligerswerk.

 2. Dag van de Arbeid bestaat al heel lang. New York City was de eerste stad om de vakantie te vieren, helemaal terug in 1882. De eerste nationale dag van de arbeid vond plaats in 1894, bijna 120 jaar geleden. Er werken momenteel naar schatting 155 miljoen mannen en vrouwen in de VS. Deze mannen en vrouwen zijn de mensen die we elke dag van de arbeid vieren. Amerikaanse arbeiders, van boeren tot wetenschappers en zakenmensen tot leden van het leger, hebben allemaal bijgedragen aan het sterker, beter en productiever maken van dit land.

 3. Ironisch genoeg zijn er enkele arbeiders die geen vrije dag krijgen, ook al viert de natie hen. Dit omvat leden van het leger, ziekenhuispersoneel, hulpdiensten en boeren. Wat is een betere manier om deze werknemers te vieren dan door ze een handje te helpen? Als de laatste vakantiedag voordat de kinderen naar school gaan, is Labour Day de perfecte dag om op het laatste moment vrijwilligerswerk te doen als gezin of gemeenschap voordat school en buitenschoolse activiteiten het overnemen. Als je overtuigend nodig hebt, zijn hier enkele feiten over vrijwilligerswerk die je misschien niet kent.

 4. Volwassenen die vrijwilligerswerk begonnen vóór de leeftijd van 18 jaar hebben twee keer zoveel kans om vrijwilligerswerk te doen dan degenen die geen vrijwilligerswerk deden toen ze jonger waren.

 5. In één enquête zei 76 procent van de mensen dat ze zich fysiek gezonder voelden als gevolg van vrijwilligerswerk.

 6. Als u op zoek bent naar een andere reden om vrijwilligerswerk te doen, overweeg dan het verhaal van Mia Schmid, zoals gepubliceerd in de New York Times. Na de universiteit werkte Mia bij Starbucks en was gefrustreerd over haar carrièremogelijkheden. In een poging contact te maken met een levenslange passie - Afrika - begon Mia twee dagen per week te wijden aan vrijwilligerswerk voor de Firelight Foundation, een basisorganisatie die zich toelegt op het helpen van kinderen in Afrika bezuiden de Sahara. Na slechts drie maanden werd haar vrijwilligerspositie een tijdelijke betaalde functie. Toen de tijdelijke positie eindigde, bleef ze vrijwilligerswerk doen. Zes maanden later accepteerde ze een fulltime baan bij een organisatie die ze kende en waar ze van hield. In de huidige moeilijke banenmarkt zal vrijwilligerswerk je niet alleen een goed gevoel over jezelf geven. Het zou de volgende stap in je carrière kunnen vergemakkelijken.

 7. Weet u niet zeker waar u uw dag van de arbeid moet doorbrengen? Hier is een suggestie - breng de dag door met het dienen van onze veteranen. De Coalitie voor Irak en Afghanistan Veteranen heeft vrijwilligersprojecten gaande via het Coming Home Project, gehandicapte Amerikaanse veteranen, Fisher House Foundation, uw lokale YMCA en een hele reeks andere mogelijkheden. Voor meer informatie, bezoek hier.

 8. Het is een no brainer: we moeten allemaal vrijwilligerswerk doen om een ​​beetje terug te geven aan de samenleving. Maar hoe zit het met vrijwilligerswerk om aan jezelf terug te geven? Hoewel vrijwilligerswerk is bedoeld om anderen te helpen, maakt het helpen van jou, de vrijwilliger, ook een gelukkiger en gezonder persoon. Op deze Dag van de Arbeid daag ik je uit om de Amerikaanse arbeider te vieren, niet door te barbecueën of te winkelen, maar door deel te nemen aan een van de langste tradities van ons land: vrijwilligerswerk.

 9. Dag van de Arbeid bestaat al heel lang. New York City was de eerste stad om de vakantie te vieren, helemaal terug in 1882. De eerste nationale dag van de arbeid vond plaats in 1894, bijna 120 jaar geleden. Er werken momenteel naar schatting 155 miljoen mannen en vrouwen in de VS. Deze mannen en vrouwen zijn de mensen die we elke dag van de arbeid vieren. Amerikaanse arbeiders, van boeren tot wetenschappers en zakenmensen tot leden van het leger, hebben allemaal bijgedragen aan het sterker, beter en productiever maken van dit land.

 10. Ironisch genoeg zijn er enkele arbeiders die geen vrije dag krijgen, ook al viert de natie hen. Dit omvat leden van het leger, ziekenhuispersoneel, hulpdiensten en boeren. Wat is een betere manier om deze werknemers te vieren dan door ze een handje te helpen? Als de laatste vakantiedag voordat de kinderen naar school gaan, is Labour Day de perfecte dag om op het laatste moment vrijwilligerswerk te doen als gezin of gemeenschap voordat school en buitenschoolse activiteiten het overnemen. Als je overtuigend nodig hebt, zijn hier enkele feiten over vrijwilligerswerk die je misschien niet kent.

 11. Volwassenen die vrijwilligerswerk begonnen vóór de leeftijd van 18 jaar hebben twee keer zoveel kans om vrijwilligerswerk te doen dan degenen die geen vrijwilligerswerk deden toen ze jonger waren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407