Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom zalm de beste Valentijnskaart # x27 maakt; s-daggeschenk (inclusief recept)

Dit is waar u echt voor betaalt met uw $ 13 Lunchtime salade

 1. Februari gaat over liefde. Het gaat over het vieren van de mensen van wie je houdt en hen laten zien dat je om hen geeft, misschien door ze te trakteren op een avond in de stad, een sprankelend sieraad of een handgeschreven liefdesbriefje. Of misschien, door ze een mooi stuk zalm te koken.

 2. Hoor me uit. Naast Valentijnsdag is februari ook de Amerikaanse hartmaand. Aangezien hartaandoeningen de belangrijkste doodsoorzaak in de VS zijn, is het bereiden van een hart-gezonde, evenwichtige maaltijd ongetwijfeld het vriendelijkste wat je kunt doen voor degenen van wie je houdt.

 3. Als ik aan hart-gezond voedsel denk, is zalm meestal de eerste die in me opkomt. Rijk aan Omega-3 vetzuren, is vullend, smaakvol en veelzijdig. Andere veelzijdige hart-gezonde voedingsmiddelen zijn bonen, tomaten, broccoli, volle granen, haver, olijfolie, chiazaad en bosbessen. Donkere chocolade en rode wijn - klassieke nietjes voor Valentijnsdag - staan ​​ook op de lijst.

 4. Wanneer ik voedsel deel met degenen waar je van houdt, vind ik het belangrijk om gerechten te kiezen die net zo goed zijn voor het lichaam als voor de ziel. Om na een maaltijd energiek, vol en tevreden te zijn, raad ik aan voedingsmiddelen te kiezen die in hun natuurlijke vorm zijn; hele voedingsmiddelen die zonder verwerking komen. Het overwegen van seizoensinvloeden en het opnemen van verse kruiden en specerijen is een geweldige manier om gezond te koken zonder afbreuk te doen aan smaak en variëteit. Ik weet dat mensen meestal denken aan de kleur rood als het gaat om liefde, maar kijkend naar de lange lijst met kleurrijke hart-gezonde voedingsmiddelen hierboven, denk ik dat het tijd is om dat idee uit te breiden!

 5. Naast de gezondheidsvoordelen zijn koken en eten sensuele handelingen die mensen op een belangrijke manier binden. Voedsel is een basisbehoefte van dieren, maar wat ons als mens scheidt, is het vermogen om verschillende smaken en texturen te onderscheiden en voedsel op een geheel ander niveau te waarderen. We ervaren eten met al onze zintuigen. We zien de prachtige reeks kleuren in een mix van geroosterde groenten, smaken gesmolten kaas terwijl we het uit elkaar trekken met onze mond, voelen de stevigheid van verse bosbessen terwijl we een handvol uit de kom nemen, geroosterde kip ruiken terwijl het in de oven, en hoor een pastasaus koken terwijl deze op het fornuis sist. Koken met of voor de mensen van wie je houdt is een speciale, heilige manier om een ​​relatie of vriendschap op te bouwen. Eerlijk gezegd zijn er weinig betere gevoelens dan iemand te zien glimlachen na het proeven van het voedsel dat je maakt. Dat gevoel van vreugde dat mensen ervaren wanneer ze eten proeven dat hen opwindt, is een van de belangrijkste redenen waarom ik besloot om chef-kok te worden.

 6. Als je dit weekend je hart op een gezonde manier wilt kruiden, heb ik hieronder een van mijn favoriete zalmrecepten gedeeld. Het is super eenvoudig om te maken, zodat je je kunt concentreren op tijd doorbrengen met je geliefden, maar het is nog steeds zo verdomd lekker! Het is verbazingwekkend hoeveel rookaroma de zalm in slechts 25 minuten opneemt. Genieten!

 7. Bonustip: zoek bij het kiezen van een stukje zalm op een snee met fel oranje vlees en fel wit vet. Het moet glanzend, glinsterend en vochtig zijn. Het moet een schone oceaangeur hebben in plaats van een overdreven visachtige geur, en wanneer je het aanraakt, zou het meteen terug moeten stuiteren. Als je vinger een deuk achterlaat of in de vis zakt, is dat geen vers stukje zalm! Recept:

 8. HEET GEROOKTE ZALM MET TARRAGON REMOULADE

 9. Voorbereiding: 20 minuten Bereiding: 25 minuten Porties: 4

 10. Februari gaat over liefde. Het gaat over het vieren van de mensen van wie je houdt en hen laten zien dat je om hen geeft, misschien door ze te trakteren op een avond in de stad, een sprankelend sieraad of een handgeschreven liefdesbriefje. Of misschien, door ze een mooi stuk zalm te koken.

 11. Hoor me uit. Naast Valentijnsdag is februari ook de Amerikaanse hartmaand. Aangezien hartaandoeningen de belangrijkste doodsoorzaak in de VS zijn, is het bereiden van een hart-gezonde, evenwichtige maaltijd ongetwijfeld het vriendelijkste wat je kunt doen voor degenen van wie je houdt.

 12. Als ik aan hart-gezond voedsel denk, is zalm meestal de eerste die in me opkomt. Rijk aan Omega-3 vetzuren, is vullend, smaakvol en veelzijdig. Andere veelzijdige hart-gezonde voedingsmiddelen zijn bonen, tomaten, broccoli, volle granen, haver, olijfolie, chiazaad en bosbessen. Donkere chocolade en rode wijn - klassieke nietjes voor Valentijnsdag - staan ​​ook op de lijst.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407