Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat betekent het om een ​​"Amerikaanse" onderneming te zijn?

Muziek blijft bij je.

 1. Wat betekent het om een ​​Amerikaan te zijn? Wat betekent het om een ​​Amerikaans bedrijf te zijn? Een artikel in Wall Street Journal gisteren zou vragen als deze moeten oproepen.

 2. WSJ: Binnenlandse multinationals huren overzee,

 3. Multinationale bedrijven in de VS hebben hun wereldwijde personeelsbestand in 2011 bijna volledig gestimuleerd door buitenlandse werknemers aan te nemen, wat de trage groei op de Amerikaanse arbeidsmarkt onderstreept.

 4. ... De schamele aanwerving thuis weerspiegelt waar multinationale bedrijven hun aandacht op richten. Een sterkere economische groei in overzeese markten in Azië en Latijns-Amerika stimuleert hun expansie, waardoor hun verschuiving naar goedkopere arbeidskrachten of betere toegang tot klanten wordt versterkt.

 5. De Amerikaanse ouders van multinationale ondernemingen zijn goed voor ongeveer een vijfde van de totale particuliere werkgelegenheid in de VS. Sinds 1999 is de werkgelegenheid door Amerikaanse multinationals met 1,1 miljoen gedaald in de VS, terwijl deze in het buitenland met 3,8 miljoen is toegenomen.

 6. Het inhuren door Amerikaanse bedrijven gebeurt niet in de VS Tegelijkertijd houden deze bedrijven $ 1.7 biljoen winst buiten het land, weg van hun eigen aandeelhouders en onze economie om hun belastingen te vermijden , terwijl ze pushen om de belastingen die ze ons betalen drastisch te verlagen - en zelfs om helemaal geen belastingen meer te betalen op geld dat ze buiten het land verdienen!

 7. Waarom hebben we bedrijven?

 8. Waarom hebben Wij de Mensen zelfs wetten die bedrijven toestaan ​​en hen speciale voordelen geven? Het antwoord is duidelijk voor ons gemeenschappelijk voordeel - waarom zouden we het anders doen? Door de bedrijfsvorm van een bedrijf kan het bedrijf gemakkelijk kapitaal van investeerders verkrijgen om grootschalige projecten te realiseren die ons ten goede komen. Om dit aan te moedigen geven we deze entiteiten speciale privileges. We beperken bijvoorbeeld de aansprakelijkheid, wat betekent dat de beleggers niet aansprakelijk worden gesteld voor de acties van het bedrijf - ze zullen niet meer verliezen dan hun investering als het bedrijf om een ​​of andere reden wordt aangeklaagd. We bieden een systeem dat hen helpt om financiering, verzekeringen, marktliquiditeit en allerlei dingen te verkrijgen om die beleggers te helpen een goed rendement op hun geld te krijgen.

 9. Voordeel: wij, de mensen, willen een spoorweg, maar het kost veel geld om een ​​spoorweg te bouwen en te exploiteren. En ons systeem wil dat particuliere bedrijven het werk doen van het bouwen en exploiteren van spoorwegen, in plaats dat we het gewoon zelf doen. Dus hebben we een manier bedacht om een ​​particulier bedrijf te laten investeren door veel mensen.

 10. Waarom willen we "Amerikaanse" bedrijven?

 11. Waarom gaan we niet gewoon een contract aan met een oud bedrijf dat langskomt om dingen voor ons gedaan te krijgen? Wat maakt het uit uit welk land deze entiteiten komen? Waarom zouden we als land onze Amerikaanse bedrijven willen aanmoedigen en ondersteunen? Omdat Amerikaanse bedrijven geld voor ons verdienen. Dat is het hele punt.

 12. Andere landen beschouwen zichzelf als landen en concurreren met ons als een land, voor hun welzijn en voor hun volk. Hoezeer sommigen van ons ook een wereld willen waarin we allemaal samenwerken en delen en "vrije handel" en andere idealen en dromen hebben, het feit is dat andere landen zichzelf als landen beschouwen. Bedrijven en industrieën in andere landen worden geëxploiteerd ten behoeve van hun mensen. Hun overheden geven hen speciale voordelen om hen te helpen concurreren met onze bedrijven. En dan worden ze belast, zodat hun land goede scholen en infrastructuur en alle andere voordelen van de moderne wereld voor hen kan hebben.

 13. En als we niet in natura reageren, komen hun mensen beter af ten koste van onze mensen.

 14. Zolang andere landen opereren voor het welzijn van hun mensen, is het onze taak om ons einde aan de koop toe te houden zoals het bestaat en als een land te opereren ten behoeve van onze mensen. Dit betekent dat we onze bedrijven ondersteunen en van hen verwachten dat ze het geld dat ze verdienen hier terugbrengen en het rendement met ons delen.

 15. Wij, de mensen, begrepen altijd wie de baas is

 16. Wij de mensen zijn het vergeten

 17. Ze staan ​​niet langer onder de controle van We the People.

 18. Zijn Amerikaanse multinationals echt Amerikaans?

 19. Hier is een uitleg van de Amerikaanse onderdelen,

 20. Wat kunnen we doen?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407